Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de ylang-ylang bio

ylang ylang 5 ml
37,39 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Mai mult decat parfumul exotic, senzual si afrodisiac, uleiul esential de ylang ylang are o multitudine de proprietati care il recomanda pentru aproape toate tipurile de piele si par, in caz de depresii, stres, insomnii, astenie sexuala.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Obtinut din florile inmiresmate de ylang ylang, parfumul dulce si voluptuos al uleiului esential de ylang-ylang, aduce voie buna si senzualitate.
Denumirea de ylang-ylang provine din Filipine si povesteste despre "alang-alang", soapta florilor ce danseaza in briza racoroasa. In Indonezia, ylang-ylang inseamna "floarea florilor". De fapt nu exista un parfum mai suav, floral, senzual si exotic decat al florii de ylang-ylang.
Puternic afrodisiac, uleiul esential de ylang ylang are si proprietati stimulante, tonifiante, recunoscute ca antidepresive si calmante ale sistemului nervos. 
In plus, calitatile sale regenerante, revitalizante, echilibrante, antiinflamatoare si antiseptice, fac din uleiul esential de ylang ylang un ingredient activ deosebit pentru prepararea produselor cosmetice de ingrijire a pielii si a parului.
Pentru aroma sa voluptoasa uleiul esential de ylang ylang este folosit in parfumarea interioarelor si crearea parfumurilor.
 
PROPRIETATI

  • Regenerant si reparator celular
  • Tonifiant pentru piele si par
  • Echilibrant al secretiei de sebum 
  • Antiinflamator si antiseptic
  • Calmant respirator si cardiac
  • Hipotensor si antiaritmic
  • Echilibrant al sistemului, antidepresiv 
  • Tonic, stimulant intelectual si sexual
  • Antidiabetic 
  • Parfumant, aromatizant culinar

RECOMANDARI

  • Tenuri mature, deteriorate, devitalizate
  • Tenuri uscate, atone
  • Tenuri mixte, grase
  • Tenuri acneice, inflamate
  • Par deteriorat, uscat, lipsit de forta si vitalitate
  • Par si scalp gras, iritat, sensibil
  • Contra caderii parului
  • Afectiuni cutanate, dermatoze
  • Tahicardie, hipertensiune arteriala
  • Angoasa, panica, depresie
  • Stres, agitatie, insomnie
  • Astenie generala, oboseala cronica
  • Astenie sexuala, impotenta, frigiditate
  • Parfumarea interioarelor, crearea parfumurilor

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului esential de ylang ylang in produsele cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri, lotiuni, geluri, pentru tenurile mixte, grase
  • Incorporarea in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, serumuri reparatoare si revitalizante pentru tenul matur, deteriorat, devitalizat 
  • Incorporarea uleiului esential de ylang ylang in produsele cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri, lotiuni, geluri, pentru tenurile acneice, inflamate
  • Incorporarea in unguente, balsamuri pentru tratarea dermatozelor, raiei sau prepararea de unguente, balsamuri combinat cu extracte si activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: sampoane, balsamuri, serumuri, masti  pentru par deteriorat devitalizat 
  • Incorporarea uleiului esential de ylang ylang in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: sampoane, balsamuri, serumuri, masti  pentru par gras, scalp sensibil, iritat 
  • Incorporarea uleiului esential de ylang ylang in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: sampoane, balsamuri, serumuri, masti contra caderii parului 
  • Prepararea de serumuri faciale uleioase pentru toate tipurile de ten, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice fiecarui tip de ten
  • Prepararea de uleiuri de masaj afrodisiace, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale
  • Incorporarea in masti regenerante pentru tenul matur, purifiante pentru tenul gras, antiinflamatoare si antiseptice pentru tenul acneic, calmante pentru tenul iritat, simplu sau combinat cu uleiuri, extracte si activi cosmetici specifici fiecarui tip de ten 
  • Pentru baie: ulei esential de ylang ylang combinat uleiuri esentiale de cedru si geranium
  • Masaj la baza coloanei vertebrale cu 2-3 picaturi in caz de impotenta, frigiditate
  • Afectiuni cardiace-masaj pe plexul solar cu 3 picaturi de ulei esential de ylang ylang
  • Revitalizarea pielii - cateva picaturi in masaj local pe zona respectiva
  • Baie tonica orientala - 5 picaturi adaugate in apa de baie (diluate cu solubol sau ulei de ricin sulfatat) 
  • Parfum de camera: ulei esential de ylang ylang combinat cu uleiuri esentiale de cedru, lemn de santal, piper negru sau bois de rose

DOZAJ

  • Ten: 1-1,5%
  • Corp: 1-2,5%
  • Par: 1- 2%

PRECAUTII

  • A nu se folosi in primele 3 luni de sarcina
  • A se  efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de ylang ylang botanic si biochimic definit, obtinut din Cultura Biologica prin distilarea completa in vapori de apa, a florilor de ylang-ylang 

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
              100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: linalool, geraniol, farnesoli, eugenol, benzoate de benzyle, salicylate de benzyle, citral (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Cananga Odorata
  • Produs in: Madagascar
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, opalescent
  • Culoare: galbena
  • Miros: puternic floral, lemnos si balsamic
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie, gastronomie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: 5 ml.


Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.