Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de rucola salbatica pentru regenerarea parului

roquette 60 ml
49,50 lei

Uleiul de rucola salbatica este obtinut din semintele plantei Diplotaxis Tenuifolia sau Sisymbrium Irio. Foarte putin cunoscut in Europa, uleiul de rucola salbatica este o minune pentru piele si par, gratie proprietatilor sale puternic reparatoare, regenerante si stimulante.

Ulei de rucola salbatica este renumit in Orient ca fiind cel mai eficient remediu natural de a lupta contra caderii parului si a stimula cresterea acestuia.

In aceeasi masura, uleiul de rucola salbatica actioneaza de o maniera spectaculoasa si asupra fibrei capilare ingrosand firul de par si redandu-i rezistenta si stralucirea. De altfel este unul dintre principalele ingredienteale faimosului “Huile de serpent” uleiul miracol in Orient pentru ingrijirea parului.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de rucola salbatica este obtinut din semintele plantei Diplotaxis Tenuifolia sau Sisymbrium Irio. Foarte putin cunoscut in Europa, uleiul de rucola salbatica este o minune pentru piele si par, gratie proprietatilor sale puternic reparatoare, regenerante si stimulante.

Cunoscuta in Europa ca planta alimentara, rucola salbatica contine in frunzele si semintele sale principii active naturale de exceptie si este folosita de mii de ani in Orient,in scopuri terapeutice, datorita proprietatilor sale medicinale.

Originara din Asia, planta este cultivata in special in Orientul Mijlociu si in regiunile aride din nordul Indiei. Datorita conditiilor extreme, planta a dezvoltat capacitati extraordinare de rezistenta la stresul provocat de microorganisme, factori climatici, chimici sau fizici, capacitati ce se regasesc in compusii biologici activi ai plantei si care ii confera proprietati impresionante.

Ulei de rucola salbatica este renumit in Orient ca fiind cel mai eficient remediu natural de a lupta contra caderii parului si a stimula cresterea acestuia.

In aceeasi masura, uleiul de rucola salbatica actioneaza de o maniera spectaculoasa si asupra fibrei capilare ingrosand firul de par si redandu-i rezistenta si stralucirea. De altfel este unul dintre principalele ingredienteale faimosului “Huile de Serpent” uleiul miracol in Orient pentru ingrijirea parului.

Purifiant, antiseptic si calmant, uleiul de rucola salbatica mentine sanatatea scalpului, factor foarte important in procesul de regenerare capilara si pastrare a sanatatii parului.

Uleiuri de rucola salbatica are insa si alte proprietati cosmetice. Puternic antiseptic, purifiant, reparator si calmant este ideal in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, ca ulcere cutanate, eczeme, piele iritata, inlamata.


 
 
Utilizare
Se aplica uleiul pe par, de la radacina pana la varfuri si se maseaza delicat. Se lasa uleiul pe par cel putin 2 ore, dupa care se indeparteaza uleiul cu apa calda si se samponeaza parul.
Pentru calvitie este recomandat un masaj mai insistent si mail lung, pe zonele interesate dar nu agresiv pentru a nu traumatiza scalpul.


 
Precautii
Uleiul de rucola nu este recomandat in timpul sarcinii, dar poate fi foarte bine folosit dupa nastere.
A se evita contactul cu ochii
A nu se lasa la indemana copiilor
UZ EXTERN


Pastrare: ferit de caldura si lumina


Denumire INCI: Sisymbrium irio seed oil


Prezentare: flacon 60 ml