Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de ricin bio extravirgin

ricin 100 ml
54,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Obtinut prin presare la rece a semintelor din cultura biologica si filtrat (nu rafinat) pentru a elimina ricina, o toxina foarte puternica uleiul de ricin bio isi pastreaza toate proprietatile si in plus poate fi folosit in deplina siguranta.

In acelasi timp  se diferentiaza de uleiul de carapate, un ulei obtinut din aceeasi planta, dar in mod traditional, prin fierberea semintelor de ricin prajite anterior si sfaramate.

Cu proprietati cicatrizante si antiinflamatoare este ideal pentru afectiunile cutanate, inclusiv acnee si pentru ochii inflamati si iritati. Datorita continutului in acid ricinoleic, uleiul de ricin este renumit ca un foarte eficient agent antimicrobian cu proprietati purifiante.

Nu mai putin cunoscute sunt proprietatile sale de impiedicare a caderii parului si de regenerare a acestuia, stimuland cresterea parului a genelor si a unghiilor.

O calitatea surprinzatoare si deloc de neglijat este eficacitatea contra petelor pigmentare.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de ricin este un ulei bogat, cu proprietati multiple. Datorita acidului gras specific - acidul ricinoleic, uleiul de ricin este benefic pentru sanatatea si frumusetea pielii.

Cunoscut si apreciat pentru virtutile sale inca din Antichitate, uleiul de ricin era demachiantul preferat al regina Cleopatra, fapt care se datoreaza texturii originale, vascozitatii foarte ridicate si capacitatii de dispersare si dizolvare.

Cu proprietati cicatrizante si antiinflamatoare este ideal pentru afectiunile cutanate, inclusiv acnee si pentru ochii inflamati si iritati. Datorita continutului in acid ricinoleic, uleiul de ricin este renumit ca un foarte eficient agent antimicrobian cu proprietati purifiante.

Nu mai putin cunoscute sunt proprietatile sale de impiedicare a caderii parului si de regenerare a acestuia, stimuland cresterea parului a genelor si a unghiilor.

O calitatea surprinzatoare si deloc de neglijat este eficacitatea contra petelor pigmentare cauzate de soare, sarcina, dereglari hormonale specifice pre si menopauzei.

Obtinut prin presare la rece a semintelor din cultura biologica si filtrat (nu rafinat) pentru a elimina ricina, o toxina foarte puternica uleiul de ricin bio isi pastreaza toate proprietatile si in plus poate fi folosit in deplina siguranta. In acelasi timp  se diferentiaza de uleiul de carapate, un ulei obtinut din aceeasi planta, dar in mod traditional, prin fierberea semintelor de ricin prajite anterior si sfaramate.

 

 

PROPRIETATI

  • Cicatrizant si antiinflamator
  • Antipigmentar, foarte eficace contra petelor maronii
  • Purifiant, acidul ricinoleic impiedica dezvoltarea microbilor
  • Calmeaza si vindeca ochii iritati inflamati
  • Excelent demachiant pentru ochi
  • Fortifiant pentru par, gene si unghii
  • Regenereaza si hidrateaza parul
  • Previne caderea si stimuleaza cresterea paruluo
  • Stimuleaza cresterea parului, genelor si unghiilor

RECOMANDARI

  • Piele sensibila, iritata, acneica
  • Piele deteriorata, crapata
  • Pete pigmentare cauzata de sarcina, menopauza, expunerea la soare
  • Infectii cutanate, dermatite, infectii fungice
  • Par uscat, devitalizat, tern, agresat de vopsire sau permanent, placa
  • Par incurcat casant, cu varfuri despicate
  • Alopecie, caderea parului
  • Unghii casante, degradate care se exfoliaza
  • Intretinerea genelor 

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de ricin in doza zilnica de crema pentru tenuri sensibile, iritate, acneice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, serumuri
  • Incorporarea uleiului de ricin in doza de spalare sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru parul devitalizat, deshidrat, tern
  • Incorporarea uleiului de ricin in doza de spalare sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti contra caderii parului simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte ingrediente si activi cosmetici specifici
  • Incorporarea uleiului de ricin in unguente, creme sau prepararea acestora pentru tratarea afectiunilor si infectiilor cutranate
  • Incorporarea uleiului de ricin in uleiuri faciale pentru tenuri sensibile, iritate, acneice, combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale
  • Incorporarea uleiului de ricin in uleiuri pentru regenerarea parului, a varfurilor despicate si contra caderii parului
  • Utilizarea uleiului de ricin pentru demachierea ochilor
  • Incorporarea in produse si uleiuri pentru ingrijirea unghiilor si a genelor
  • Prepararea de cosmetice bio pentru machiaj, mascara, creioane, rujuri

COMPOZITIE

  • Ulei de ricin bio, 100% pur si natural, obtinut din Cultura Biologica, din prima presare la rece a semintelor, urmata de filtrare pentru a fi eliminata ricina, un compus toxic, natural prezent in seminte
  • Acizi grasi: acid ricinoleic - 77,55, Omega 6 - 7,9%, Omega 9 - 5,42%, palmitic - 2%, stearic  -2,26%
  • Denumire: Ricinus communis
  • Tara de origine; India 
  • Importat in UE:Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, vascos
  • Culoare: incolor-galben foarte deschis
  • Miros: aproape imperceptibil
  • Tusa: grasa, pentru patrunderea optima in piele si par se combina cu un ulei uscat (incha inchi, kukui, yangu, macadamia) sau squalan 
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: ulei stabil oxidativ. A se pastra ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: 100 ml.

INFO+

RICINA este o substanta  ce se gaseste in semintele de ricin si este considerata cea mai puternica otrava vegetala, fiind de 6000 de ori mai toxica decat cianura si de 12000 de ori, decat veninul de crotal. Aceasta este toxica doar prin ingerare sau inhalare. Prin inhalare este de 1000 de ori mai toxica decat prin ingestie. Doza letala este de 0,1 mg/ kg corp

Desi se fac studii, teste si experiente de laborator, inca nu s-a gasit un antidot pentru aceasta otrava..