Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de macadamia bio extravirgin

macadamia 100 ml
58,40 lei

Cu mai mult de 20% acid palmitoleic, uleiul de macadamia este recunoscut pentru proprietatile restructurante, hranitoare, emoliente si hidratante, exceptionale. Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat.

La fel de bine, uleiul de macadamia este recomandat pentru tenul dezechilibrat, in stimularea microcirculatiei si drenarea sistemului limfatic cat si pentru hranirea si protejarea parului.

Uleiul de macadamia este foarte asemanator cu uleiul de migdale dulci, nsa avantajul uleiului de macadamia este ca, spre deosebire de uleiul de migdale dulci, acesta este foarte bine si repede absorbit de piele.

Bogat in acid oleic si palmitoleic, protector al celulelor, uleiul de macadamia este un ulei bland, hranitor, calmant si un bun protector si filtrant al razelor UV.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de macadamia bio extravirgin este obtinut din prima presare mecanica, la rece, din nucile arborelui cu acelasi nume.

Macadamia este un arbore originar din estul Australiei, numit de aborigenii "guandl sau jindilli". Nucile de macadamia erau foarte apreciate pentru continutul lor ridicat in proteine, iar bastinasii faceau comert cu primii colonisti albi, care le exportau apoi in toata lumea. Si astazi, nucile si uleiul de macadamia sunt foarte apreciate datorita faptului ca nu contin colesterol.

Cu mai mult de 20% acid palmitoleic, uleiul de macadamia este recunoscut pentru proprietatile restructurante, hranitoare, emoliente si hidratante, exceptionale. Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat.

La fel de bine, uleiul de macadamia este recomandat pentru tenul dezechilibrat, in stimularea microcirculatiei si drenarea sistemului limfatic cat si pentru hranirea si protejarea parului.

Uleiul de macadamia este foarte asemanator cu uleiul de migdale dulci, nsa avantajul uleiului de macadamia este ca, spre deosebire de uleiul de migdale dulci, acesta este foarte bine si repede absorbit de piele.

Bogat in acid oleic si palmitoleic, protector al celulelor, uleiul de macadamia este un ulei bland, hranitor, calmant si un bun protector si filtrant al razelor UV.

 

 

PROPRIETATI

  • Emolient, hranitor, stimuleaza microcirculatia si dreneaza sistemul limfatic
  • Regenerant, cicatrizant hidratant si calmant
  • Filtru solar, protector UV (piele si par)
  • Foarte penetrant, nu formeaza film ocluziv la nivelul epidermei
  • Prezervarea culorii parului vopsit
  • Regenerant al fibrei capilare
  • Protejarea parului in conditii extreme (frig, vant)
  • Nu contine colesterol

RECOMANDARI

  • Cuperoza si tulburari circulatorii 
  • Ten dezechilibrat de la mixt la gras
  • Piele iritata, fragila, sensibila, agresata
  • Preventia vergeturilor
  • Celulita, 
  • Picioare grele, umflate
  • Ingrijirea pielii deteriorare, aspre, cicatrici, crapaturi
  • Regenerarea si protejarea parului de agresiunile externe

UTILIZARE

  • Ulei de masaj, ulei de macadamia simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale, pentru slabire sau mentinerea siluetei
  • Incorporarea uleiului de macadamia in creme, unguente sau prepararea de cosmetice bio pentru picioare obosite: creme, lapte, balsamuri, unguente
  • Incorporarea uleiului de macadamia in uleiuri pentru si dupa plaja
  • Incorporarea uleiului de macadamia in doza zilnica de crema sau prepararea de creme, lapte contra vergeturilor
  • Incorporarea uleiului de macadamia in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, serumuri, unguente pentru pielea sensibila, agresata sau fragila (zona ochilor) si pielea sensibila a copiilor mici
  • Incorporarea uleiului de macadamia in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, balsamuri, unguente, uleiuri pentru pielea deteriorate, aspra (maini, coate)
  • Incorporarea in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri, lapte, pentru tenul gras cu probleme, dezechilibrat
  • Incorporarea uleiului de macadamia in doza de utilizare sampon, balsam, masca sau prepararea de cosmetice bio pentru ingrijirea si protejarea parului
  • Incorporarea uleiului de macadamia in masti pentru tenul fragil,cu probleme,combinat cu alte uleiuri esentiale, vegetale, ingrediente si activi cosmetici

COMPOZITIE

  • Ulei de macadamia 100% pur si natural obtinut din Cultura Biologica, din prima presare la rece a nucilor de macadamia 
  • Acizi grasi: Omega 6 -1,8%, Omega 9 - 55,5%, palmitoleic - 21,7% (acid foarte rar, asemanator sebumului uman, ceea ce face uleiul foarte compatibil cu pielea), acid palmitic - 7,9%, stearic - 3,3%
  • Alti compusi naturali: vitamine A, B1, 
  • Denumire: Macadamia Ternifolia 
  • Tara de origine: Kenya 
  • Importat in UE:Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, aproape vascos
  • Culoare: galben usor verzui
  • Miros: dulce, agreabil asemanator cu cel de alune
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: ulei stabil, a se feri de lumina si caldura.

Prezentare: 100 ml.