Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Unt de kombo

kombo 30 ml
39,50 lei

Un unt vegetal cu proprietati exceptionaleinca un secret de frumusete din surprinzatoarea Africa.

Untul de Kombo este foarte concentrat in acizi grasi foarte rari in lumea vegetala, ca acidul miristic si acidul miristoleic si este foarte bogat acid kombic, sarchinoic, sargahidrochinoic si sargacromenol, activi biologici care fac obiectul a numeroase studii pentru proprietatile lor farmacologice si cosmetice, in special cele cu efect puternic antioxidant si antiinflamator

Incarcat de principii active rare, untul de kombo stimuleaza innoirea celulara si productia de colagen fiind foarte eficient in tratarea foto-imbatranirii caracterizata prin riduri premature, pigmentare cutanata, piele flasca, lipsita de elasticitate.

Antiinflamator puternic si antimicrobian este un activ vegetal de exceptie pentru pentru afectiunile dermatologice si osteoarticulare.

Gratie acidului sargahidrochinonic, untul de kombo este singurul unt vegetal eficient contra caderii parului.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

 Kombo denumirea botanica  Pycnanthus angolensis, cunoscut in Africa si sub denumirea de ilomba este un arbore mereu verde, de talie mare, putand ajunge pana la 40 m inaltime. Acesta creste in zonele forestiere ale Africii tropicale, in special in Senegal, Ghana, Uganda, Kombo.

Inrudit cu nucsoara, kombo mai este cunoscut si ca nucsoara africana. Fructele mici de culoare galbui-portocalie adunate in ciorchine contin fiecare cate un sambure aromatic, de culoare brun inchis la  negru, inconjurat de un tegument rosu asemanator cu nucsoara si care este folosit ca si condiment.

Prin presarea acestot samburi se obtine o materie grasa semi-lichida de culoare brun-rosiatica si miros foarte aromatic, numita unt de kombo.

Untul de Kombo contine in concentratie mare acizi grasi care se gasesc foarte rar in lumea vegetala, ca acidul miristic si acidul miristoleic. si este foarte bogat acidl kombic, sarchinoic, sargahidrochinoic si sargacromenol, activi biologici care fac obiectul a numeroase studii, pentru proprietatile lor farmacologice si cosmetice, in special cele cu efect puternic antioxidant si anti-inflamator

Incarcat de principii active rare, untul de kombo stimuleaza innoirea celulara si productia de colagen fiind foarte eficient in tratarea foto-imbatranirii caracterizata prin riduri premature, pigmentare cutanata, piele flasca si relaxata, lipsita de elasticitate.

Antiinflamator puternic si antimicrobian este un activ vegetal de exceptie pentru pielea deteriorata, iritata, afectata de acnee cat si pentru afectiunile dermatologice si osteoarticulare.

Gratie acidului sargahidrochinonic, untul de kombo este singurul unt vegetal eficient contra caderii parului.

Un unt vegetal cu proprietati exceptionale, pentru ten, corp si par, inca un secret de frumusete din surprinzatoarea Africa.

 

 

PROPRIETATI

  • Antirid, anti-age combate semnele imbatranirii premature
  • Regenerant si cicatrizant
  • Efect de lifting, stimulant al innoirii celulare si a sintezei de colagen
  • Antioxidant si refermizant lupta contra imbatranirii cutanate, reface structura celulara de sustinere cutanata, reda tonusul si fermitatea pielii
  • Antimicrobian, calmant si reparator
  • Analgezic si antiinflamator
  • Stopeaza caderea parului

RECOMANDARI

  • Ten si piele mature, ridate
  • Ten si piele afectate de foto-imbatranire (riduri profunde, pete maronii, pierderea elasticitatii si prospetimii) provocata de expunerea la soare
  • Relaxare cutanata, pierderea tonusului si fermitatii pielii
  • Piele deteriorata, iritata
  • Acnee, semne de acnee
  • Afectiuni cutanate, piele atopica (psoriasis, eczeme)
  • Rani, cicatrici
  • Reumatism, artrita
  • Dureri articulare si musculare
  • Scalp sensibil, iritat, mancarimi
  • Scalp cu probleme (psoriasis, eczema, matreata)
  • Caderea parului
  • Miros neplacut de transpiratie

UTILIZARE

  • Untul de Kombo poate fi folosit ca atare in aplicatii pe zonele interesate sau poate fi combinat cu diverse uleiuri esentiale, vegetale, in functie de utilizare.
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, devitalizat, ridat, flasc: creme, lapte, serumuri, unt de kombo in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru afectiuni cutanate, psoriasis, eczeme sau prepararea de cosmetice: creme,unguente, balsamuri,, unt de kombo in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru vergeturi, cicatrici, semne: creme, lapte, serumuri, unt de kombo in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, unt de kombo in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice contra durerilor articulare si musculare, rheumatism, artrita : unguente, balsamuri, unt de kombo in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti contra caderii parului, ulei de marula in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru scalpul cu probleme, unt de kombo in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  

COMPOZITIE

  • Ulei de kombo brut, 100% pur si natural, nerafinat, nedezodorizat, obtinut din prima presare la rece a samburilor
  • Acizi grasi esentiali: acid miristoleic – 15,22%, acid miristic – 73,62%Omega 6 (linoleic) - 0,6%, Omega 9 (oleic) - 6,2%, acid palmitic - 3.6%, acid stearic - 0,6%
  • Alti compusi naturali:
  • Acid kombic, sargachinoic, sargacromenol – compusi rari cu proprietati puternic antioxidante si antiinflamatoare
  • Acid sargahidrochinonic – compus extreme de rar cu efecte similare ale acidului retinoic, insa fara efect irritant, stimuleaza innoirea celulara si producerea de collagen, fiind foarte eficace in tratamentul foto-imbatranirii, acneei, afectiunilor scalpului, contra caderii parului, etc
  • Denumire: Pycnanthus angolensis
  • Tara de origine : Ghana
  • Importat in UE; Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : pasta foarte moale, semi-lichida
  • Culoare :  brun inchis
  • Miros :  aromatic, picant, cu note de fum
  • Tusa : bogata, dar mult mai penetranta decat a majoritatii unturilor vegetale

 

 A se pastra ferit de umiditate, lumina si caldura

Prezentare: recipient 50 ml