Cosul meu (gol) 0

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini. Echipa noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Accesul la site, Copyright

Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei. Compania JM Creative Concept SRL, sediu social in Rasnov, str. Panselutelor, nr. 15A, nr. ORC J08/2023/2018, C.I.F. RO34811317, este unicul proprietar al dreptului de proprietate intelectuala asupra site-ului. Folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente ale site-ului intra sub incidenta legii si va fi sanctionata dupa caz, inclusiv penal. Accesarea site-ului cu dispozitive si sisteme automate sau copierea manuala si publicarea continutului site-ului este interzisa, societatea fiind protejata de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Conditii si Aspecte legale 

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

 • Legea comerţului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking
 • Legea semnăturii electronice - 429/2001
 • Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000
 • Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677/2001
 • Ordinul nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
 • Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342/20 mai 2003
 • OUG 34/2014 ANPC

CONDITII DE LIVRARE, TRANSPORT SI RETUR

Comenzile pot fi efectuate:

Program comenzi telefonice: Luni - Vineri intre orele 10:00-18:00

Program comenzi online si prin email: Non-Stop

Valoarea minima a unei comenzi este de 100 Lei (fara transport).

Comenzile efectuate in zilele lucratoare pana la ora 12:00 si pentru care produsele sunt in stoc, vor fi expediate in aceeasi zi, exceptand cazurile in care expedierea si livrarea sunt intarziate din motive independente de vointa noastra.

 

Departamentul nostru de vanzari va prelua comanda. In cateva zile, in functie de stoc si de specificatiile de transport, produsele vor fi livrate la adresa precizata.

Pentru produsele prezentate cu mentiunea "Stoc epuizat", societatea nu poate garanta un anumit timp de aprovizionare si nu se pot plasa comenzi.

Pentru produsele pe baza de comanda ne rezervam dreptul de a solicita un avans, in functie de valoarea comenzii. Termenul de livrare este variabil si depinde de furnizor sau producator, deoarece unele dintre produse sunt importate de pe alte continente.

Promotiile, reducerile si bonusurile nu sunt cumulative, inclusiv reducerile si gratuitatile oferite la transport. Se ia in calcul reducerea cea mai mare si sunt valabile in limita stocului disponibil. La plasarea comenzii va rugam sa ne furnizati corect datele dvs. sau ale firmei dvs., inclusiv codul postal corect. In caz contrar pot aparea intarzieri semnificative in expedierea si implicit livrarea comenzii dvs.
 
Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, in functie de stoc, de numarul si complexitatea comenzilor, facem eforturi si incercam sa initiem expedierea in 1-2 zile lucratoare.
 
Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OUG nr. 34/2014, art.9 alin (1) " consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin (3) si la art.14.
Costurile de returnare a produselor cad in sarcina cumparatorului. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor degradate, desigilate sau utilizate partial, cu modificari fizice si de compozitie.
Garantia Produselor
Produsele purtatoare de garantie, cumparate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit, acolo unde este cazul, de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.
 
Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produselor si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produselor. Este posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj.
 
Transport:
Transportul este efectuat numai prin curier rapid.
 
Tarife de transport:
Transport oriunde in Romania = 19 lei
 
Transport gratuit:
Pentru comenzi de minim 350 lei
 
IMPORTANT! Tarifele prezentate sunt calculate pentru coletele cu greutatea de maxim 1 kg sau 1L. Pentru coletele ce depasesc aceasta greutate, se va aplica o taxa suplimentara de transport de 1,19 lei/kg sau 1,19 lei/L.
 
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Bio Pur isi rezerva dreptul de a solicita confirmarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va lua legatura telefonic sau va reveni inca o data. Daca nu reuseste sa ia contact cu acesta, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si este dat de semnatura pe documentele de livrare. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.
Bio Pur isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa sa, sau in caz de forta majora.
Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de societate de la acest client.
 
Returnarea produselor
In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
- contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si independente de politica financiara a societatii
- contract de furnizare produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid
 
Conditii de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul validarii comenzii se pot returna in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care Bio Pur nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Termenul legal de returnare, conform legislatiei UE, referitoare la returnarea produselor achizitionate online, este de 14 zile.
Coletele ce nu corespund la primire din punct de vedere estetic, sunt deteriorate sau desigilate vor putea fi refuzate de client. Coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
Orice reclamatie referitoare la livrarea produselor (lipsuri din colete, facturare gresita) etc. va rugam sa le efectuati, in scris, în termen de 3 zile de la primirea coletului.
 
In cazul returnarii produselor, costul transportului de la client catre societatea noastra revine clientului.

 

Politica anti-spam

Bio Pur nu incurajeaza nicio forma de SPAM !

Avem contracte cu mai multe firme pentru promovarea site-ului nostru. Prin contract, furnizorii de servicii de promovare sunt responsabili de actiunile lor si nu trebuie sa pericliteze in niciun fel imaginea site-ului. Daca considerati ca unii furnizori abuzeaza si folosesc SPAM, va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina de contact. Nu uitati sa precizati forma de spam si cat mai multe detalii conexe.

Litigii

Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila este de competenta instantelor de judecata din Romania.

Disclaimer

Produsele noastre sunt sigure, nu sunt în niciun fel interzise, nu fac obiectul unor examinari speciale sau restrictii impuse de vreo autoritate oficiala, sunt fabricate respectand standardele si sunt conforme cu legislatia europeana în vigoare.

Informatiile de pe acest site va sunt oferite cu buna credinta, dupa o atenta documentare si selectare. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific, corecte in limita cunostintelor noastre dar nu pot fi considerate sfaturi medicale pentru tratamente sau diagnostice medicale. Pentru utilizarea unor anumite produse in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.

Utilizarea in orice scop a produselor si informatiilor nu presupune garantia explicita sau implicita si nu angajeaza responsabilitatea companiei noastre in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatiile continute in acest site. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Compania noastra nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a produselor si a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de omisiuni in continut.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, a refuza colaborarea, a elimina contul si eventual a restrictiona accesul pe site, celor care au un comportament neadecvat, abuziv, sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate din motive care nu tin de conformitarea produselor sau ambalajelor.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.