Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 14.02.2024 - 24.02.2024

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

MOD DE UTILIZARE A ULEIURILOR ESENTIALE Click aici
DESPRE AROMATERAPIE - Click aici

Uleiurile esentiale sunt extracte foarte concentrate si complexe pentru a caror obtinere este necesara uneori utilizarea a mii de kg de plante.

Uleiurile esentiale 100% pure si naturale, nediluate, nemodificate si nefractionate sunt foarte bogate in uleiuri volatile si alti compusi foarte complecsi.

Forta vindecatoare a plantelor este cunoscuta de mii de ani si folosita in medicina traditionala, pe tot globul, indiferent de zona, cultura sau civilizatie. Uleiurile esentiale contin intr-o forma foarte concentrata aceasta miraculoasa proprietate a plantelor.

Foarte utilizate in Orient, uleiurile esentiale au patruns si in Europa. In timp au aparut institute de aromaterapie care au pregatit aromaterapeuti, scoala franceza de aromaterapie fiind deja foarte cunoscuta.

Retetele cu uleiuri esentiale din acest modul sunt formulate de aromaterapeuti europeni de marca.

In functie de proprietatile plantelor din care sunt obtinute, uleiurile esentiale pure si naturale sunt folosite in aromaterapie pentru uz intern cat si extern, cosmetica, parfumerie si gastronomie.

Pentru a avea un acces cat mai rapid la informatie, in acest modul, uleiurile esentiale sunt structurate in ordine alfabetica si pot fi accesate atat proprietatile cat si retetele specifice fiecarui ulei esential, dand click pe titlul respectiv.

PAGINA ESTE IN LUCRU. VA RUGAM SA REVENITI SI VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.