Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 14.02.2024 - 24.02.2024

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Caprylis ulei de cocos fractionat

caprylis 250 ml
Reducere 15% 70,71 lei
83,19 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul de cocos caprylis este obtinut prin fractionarea uleiului de cocos. Aceasta fractie de trigliceride vegetale este o baza uleioasa cu tusa extrem de fina si non grasa care patrunde imediat in piele si ii confera suplete

Trigliceridele de acizi grasi sunt principalii compusi ai uleiurilor vegetale. Fiecare ulei vegetal este o combinatie unica de acizi grasi de diferite tipuri: acizi grasi saturati, mononesaturati si polinesaturati cu linie lunga, medie, scurta.

Acizii grasi caprilic si capric continuti de uleiul de cocos sunt acizi grasi saturati de linie medie foarte stabili oxidativ, care formeaza o fractie uleioasa fina, fluida si foarte penetranta. ideala chiar si pentru pielea delicata a bebelusilor.

Ulei cu tusa uscata, fina, uleiul de cocos caprylis este ideal pentru prepararea uleiurile pentru corp, serumurilor uleioase pentru ten si par cat si a cremelor. Foarte stabil oxidativ, este baza perfecta pentru obtinerea maceratelor uleioase.

IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de cocos caprylis este obtinut prin fractionarea uleiului de cocos. Aceasta fractie de trigliceride vegetale este o baza uleioasa cu tusa extrem de fina si non grasa.

Trigliceridele de acizi grasi sunt principalii compusi ai uleiurilor vegetale. Fiecare ulei vegetal este o combinatie unica de acizi grasi de diferite tipuri: acizi grasi saturati, mononesaturati si polinesaturati cu linie lunga, medie, scurta.

Acizii grasi caprilic si capric continuti de uleiul de cocos sunt acizi grasi saturati de linie medie foarte stabili oxidativ, care formeaza o fractie uleioasa fina, fluida si foarte penetranta.

Acestia sunt acizii grasi care formeaza uleiul de cocos fractionat, Capryilis este deci fractia cea mai lejera si penetranta a uleiului de cocos. Uleiul de cocos fractionat patrunde imediat in piele si ii confera suplete.

Ulei cu tusa uscata, fina, uleiul de cocos caprylis este ideal pentru prepararea uleiurile pentru corp, serumurilor uleioase pentru ten cat si a cremelor. Foarte stabil oxidativ, uleiul de cocos fractionat este baza perfecta pentru obtinerea maceratelor uleioase.

 

PROPRIETATI

  • Ulei uscat, fluid cu tusa extrem de fina
  • Foarte buna absorbtie cutanata, patrunde rapid in piele fara a lasa film gras
  • Emolient, confera suplete si finete pielii
  • Confera o tusa agreabila, alunecoasa cosmeticelor
  • Favorizeaza patrundrea in piele a activilor liposolubili, in special a uleiurilor esentiale
  • Necomedogenic, non ocluziv, permite pielii sa respire
  • Foarte stabil oxidativ poate fi incalzit fara nici o problema
  • Foarte bun dispersant pentru activii lipofili (care se dizolva in ulei), permitand astfel extragerea activilor lipofili din plante prin macerarea in ulei de cocos fractionat

RECOMANDARI

  • Toate tipurile de ten, piele si par este suficienta adaugarea de uleiuri esentiale, uleiuri vegetale, activi cosmetici solubili in ulei, specifice fiecarui tip de piele, par pentru a obtine, serumuri pentru ten, uleiuri de masaj pentru corp, uleiuri pentru ingrijirea parului.

UTILIZARE

  • Folosirea ca atare pentru ingrijirea tenurilor mixte, grase
  • Folosirea ca atare pentru masaj dupa baie pentru hidratarea optima a pielii
  • Folosirea ca atare pentru ingrijirea tenurilor normale, grase
  • Folosirea ca atare pentru in masajul bebelusilor
  • Prepararea de cosmetice bio cu tusa fina, penetranta: lapte, creme, serumuri, demachiante bi-fazice pentru tenuri grase, mixte, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de cosmetice bio cu tusa fina, penetranta: lapte, creme, serumuri pentru tenuri normale, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de cosmetice bio cu tusa fina, penetranta: lapte, creme, serumuri pentru tenuri sensibile, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de cosmetice bio cu tusa fina, penetranta: lapte, creme, serumuri pentru tenuri mature, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de cosmetice bio de vara cu tusa fina, lejera, penetranta: lapte, creme, serumuri pentru tenuri mature, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de uleiuri si balsamuri si creme fomdante de masaj, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, unturi vegetale activi si ingrediente cosmetice
  • Prepararea de uleiuri si serumuri, ulei de cocos fractionat in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, unturi vegetale 
  • Suport pentru uleiurile de masaj terapeutice ce contin uleiuri esentiale
  • Prepararea produselor de machiaj, fond de ten oil-free, rujuri, farduri cu tusa penetranta non grasa
  • Prepararea de cosmetice pentru ingrijirea parului, balsamuri, masti, serumuri capilare cu efect de intindere a fibrei capilare, redarea frumusetii si stralucirii parului
  • Prepararea de macerate uleioase din plante care contin compusi activi liposolubili (solubili in ulei), urucum, arnica, galbenele, sunatoare, etc

SOLUBILITATE

  • Solubil in ulei, incorporarea in faza uleioasa pentru prepararea emulsiilor
  • Insolubil in apa

DOZAJ

  • 1-100%

COMPOZITIE

  • Ulei de cocos fractionat, 100% vegetal, obtinut din triglliceride de acizi grasi (caprylic si capric) compusi naturali ai uleiului de cocos
  • Denumire INCI: Caprylic/capric trigliceride
  • Produs in: Spania
  • Importat: Franta
  • Calitate: cosmetica

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios
  • Culoare: incolor-galben deschis
  • Miros: neutru

 

Pastrare: loc uscat ferit de lumina.

Prezentare: 250 ml.