Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de iasomie sambac

jasmin S 2ml
199,00 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Din florile delicate se obtine uleiul esential de iasomie sambac, o esenta absolut fabuloasa, florala cu note de liliac si lacrimioare care se amesteca senzual cu arome verzi, pudrate si foarte rafinate. Aceasta mireasma este considerata mai fina si mai subtila decat cea de Iasomie Grandiflorum.

Dincolo de parfumul irezistibil, uleiul esential de iasomie are o serie de  proprietati pentru care este folosit atat in cosmetica cat si in aromaterapie.

Uleiul esential de iasomie sambac este indispensabil in crearea parfumurilor foarte feminine, cu note magnetice si irezistibile.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de iasomie sambac este obtinut prin metoda extractiei absolute datorita fragilitatii florilor de iasomie. Pentru a obtine un ulei esential de calitate, delicatele flori sunt culese manual in zorii zilei, inainte ca soarele sa le afecteze prospetimea si parfumul.

Iasomia sambac este o specie de iasomie, cu ciorchini de flori albe, mici si delicate, cu petale laptoase, diafane, pure si cu parfum celest care fac din uleiul esential de iasomie sambac o esenta nepretuita.

Iasomia sambac este originara din India, denumirea de sambac isi are originile din sanscritul "champaka". In tarile asiatice florile de iasomie sambac sunt aduse ofranda zeilor, transformate in ghirlande si coliere parfumate pentru diferite evenimente, ritualuri religioase. Femeile isi impodobesc parul cu aceste "bijuterii" naturale, rafinate si parfumate.

Din florile delicate se obtine uleiul esential de iasomie sambac, o esenta absolut fabuloasa, florala cu note de liliac si lacrimioare care se amesteca senzual cu arome verzi, pudrate si foarte rafinate. Aceasta mireasma este considerata mai fina si mai subtila decat cea de Iasomie Grandiflorum.

Dincolo de parfumul irezistibil, uleiul esential de iasomie are o serie de  proprietati pentru care este folosit atat in cosmetica cat si in aromaterapie.

Uleiul esential de iasomie sambac este indispensabil in crearea parfumurilor foarte feminine, cu note magnetice si irezistibile.


PROPRIETATI

  • Regenerant, hidratant, calmant, emolient cutanat 
  • Stimulant si tonic general
  • Expectorant 
  • Parfumant fabulos, folosit de "granzii" creatori de parfumuri
  • Parfumarea cosmeticelor si a ambientului
  • Sedativ al sistemului nervos,relaxant
  • Antispasdomic si emenagog
  • Blocheaza lactatia
  • Tonic sexual, aphrodisiac

RECOMANDARI

  • Piele uscata, iritata, imbatranita
  • Piele cu probleme, dermatite, dermatoze, cosuri
  • Astenie, apatie, sistem nervos labil, insomnie
  • Anxietate, depresii, soc emotional, panic
  • Spasme musculare, nevralgii musculare si articulare, crampe
  • Tuse nervoasa, spasdomica, afectiuni ale cailor respiratorii superioare
  • Olfactoterapie, in combinatie cu alte uleiuri esentiale
  • Frigiditate, impotenta
  • Migrene, sindrom premenstrual, crampe, dureri uterine
  • Tensiuni nervoase, insomnii
  • Blocarea lactatiei

UTILIZARE

  • Incorporat in doza de crema zilnica, uleiul esential de iasomie grandiflorum satineaza si calmeaza pielea uscata, iritata, regleaza secretia de sebum, trateaza majoritatea problemelor tenului, 1-2 picaturi in cantitatea necesara unei aplicari
  • Incorporare uleiului esential de iasomie grandiflorum in sampon sau lotiune capilara pentru a reda frumusetea si stralucirea parului, 1-2 picaturi in cantitatea utilizata pentru o spalare
  • Incorporare in produse cosmetice sau preparare de produse cosmetice bio, preparare : creme, lotiuni, geluri, serumuri, cu efect calmant, emolient, de reglare a secretiei de sebum si rezolvare a micilor probleme cu aspect inestetic si pentru a da stralucire, finete, un aspect satinat si un parfum inconfundabil, fin si senzual 
  • Incorporare in produse cosmetice sau preparare de produse cosmetice bio pentru pa: sampoane, balsamuri, ape de limpezire pentru un par stralucitor, matasos si imbatator parfumat
  • Incorporarea uleiului esential de iasomie grandiflorum in uleiuri vegetale pentru un masaj relaxant si un corp cu piele satinata si divin parfumata
  • Incorporare in apa de baie, cateva picaturi de ulei esential de iasomie grandiflorum picurate in apa 
  • Masaj de-a lungul coloanei vertebrale pentru stari de agitatie, socuri emotionale, panica, cu 1-2 picaturi de ulei esential de iasomie grandiflorum diluate in ulei vegetal
  • Masarea plexului solar, pentru depresii, angoase, anxietate, cu 1-2 picaturi de esenta, diluate intr-un ulei vegetal
  • Incorporarea in unguente pentru masaj in cazul crampelor, nevralgiilor musculare si articulare
  • Inhalatii cu 1-2 picaturi de ulei esential de iasomie puse pe un servetel sau intr-un colier aromatic
  • Difuzare aeriana pentru parfumarea ambientului, relaxarea trupului si a spiritului si crearea unei atmosfere magice si senzuale
  • Crearea parfumului preferat
  • DOZAJ
  • Ten si par - 0,2-1,5% 
  • Corp: 0,2-2%

PRECAUTII

  • Foarte concentrat, folositi in cantitati foarte mici
  • Folosita in exces poate provoca migrene
  • A nu se folosi in timpul sarcinii si in perioada de alaptare, este indicat in cazul in care se doreste oprirea lactatiei
  • A nu se folosi pentru copii mici
  • A se efectua testul, poate provoca alergii
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A se evita contactul cu ochi. In caz de contact, spalati din abundenta cu apa si aplicati apoi un ulei vegetal
  • UZ EXTERN

COMPOZITIE

  • Ulei esential de Iasomie Sambac, obtinut din flori proaspete prin metoda extractiei absolute in solvant volatil, spalare in alcool, evaporare alcool si concentrare extract
  • Compusi naturali ce pot provoca alergii: linalool, alcool benzilic, benzoat de benzil, (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Activi cosmetici naturali: squalan (1,5%)
  • Denumire: Jasminus Sambac sau Arabian Jasmin 
  • Produs in: India
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede
  • Culoare: brun ambra-brun rosiatic
  • Miros: floral, fin si dulce, cu note de liliac si lacrimoare, lejer verzi si pudrate dar foarte rafinate
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 


Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.


 Prezentare: 2 ml
 


Serum elixir pentru ochi1 picatura de ulei esential de iasomie grandiflorum combinate cu 1-2 picaturi de ulei vegetal de figue de barbarie incorporate in 10 ml de unt de cupuacu. Se aplica dimineata si seara in jurul ochilor. Pielea va fi hranita, intens hidratata, ridurile vor fi estompate si pielea isi va recapata supletea si fermitatea 

 

 

 

 

 

 

EXTRACTIE ABSOLUTA. Unele flori sau plante, parti ale plantei sunt foarte delicate si nu suporta distilarea in vapori de apa, sau principiile active nu sunt extrase optim prin aceasta metoda. Pentru acestea se foloseste metoda extractiei absolute, care presupune extractia intr-un solvant volatil sau alcool, urmata de concentrarea esentei si evaporarea alcoolului. Astfel uleiul esential pastreaza toate proprietatile si parfumul  plantei.

 

 

 

 

 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.