Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de mosc vegetal ambreta

ambrette 0.5 ml
83,61 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Pe langa acest parfum extrem de apreciat in parfumerie, in India, extractul de ambreta este foarte cautat pentru extraordinarele sale virtuti afrodisiace, cardiotonice, antiseptice, digestive, depurative, antidepresive, calmante ale sistemului nervos, tratarea infectiilor uro-genitale, reglarea sistemului endocrin...
Indienii din padurile virgine folosesc extractul de ambreta ca pe un redutabil antidot impotriva muscaturilor de paianjeni si serpi veninosi.

Studii recente au demonstrat eficacitatea si proprietatile extraordinare ale uleiului esential de ambreta de a lupta impotriva cancerului in stadii avansate.

Cu parfum magic si irezistibil, uleiul esential de ambreta este un inlocuitor de marca al esentei de mosc de origine animala sau sintetica.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de ambreta cu parfum magic si irezistibil este obtinut prin extractie Co2 supercritic si este un inlocuitor de marca al esentei de mosc de origine animala sau sintetica

Hibiscus abelmoschus, ambreta, gombe muscat, ketmie muscat, sunt cateva dintre denumirile sub care este cunoscuta aceasta planta tropicala extraordinara care creste in India si Antile.

Din semintele acestei plante se obtine uleiul esential de ambreta, foarte  special si comparabil cu cel de mosc veritabil. Pe langa acest parfum extrem de apreciat in parfumerie, in India, extractul de ambreta este foarte cautat pentru extraordinarele sale virtuti afrodisiace, cardiotonice, antiseptice, digestive, depurative, antidepresive, calmante ale sistemului nervos, tratarea infectiilor uro-genitale, reglarea sistemului endocrin...
Indienii din padurile virgine folosesc extractul de ambreta ca pe un redutabil antidot impotriva muscaturilor de paianjeni si serpi veninosi.
Studii recente au demonstrat eficacitatea si proprietatile extraordinare ale uleiului esential de ambreta de a lupta impotriva cancerului in stadii avansate.
Avand in vedere complexitatea proprietatilor acestei esente, diversitatea si gravitatea maladiilor ce pot fi tratate, lasam toate acestea, in grija specialistilor in aromaterapie si ne rezumam sa va prezentam aceasta unica si extraordinara esenta, doar ca un foarte apreciat  parfum, relaxant, calmant si afrodisiac.


PROPRIETATI

  • Parfumant sublim cu note calde profunde de ambra si mosc
  • Antidepresiv si calmant al sistemului nervos
  • Afrodisiac (activ hormon-like)

UTILIZARE

  • Crearea parfumurilor, nota de fond
  • Parfumarea cosmeticelor cu o aroma subtila, magica, in special pentru barbati (1-2 picaturi) 
  • Incorporarea uleiului esential de ambreta (1-2 picaturi) in uleiuri de masaj relaxante, afrodisiace
  • Difuzare aeriana pentru dezinfectarea, parfumarea ambientului si crearea unei atmosfere calde, relaxante, mistice si afrodisiace
  • Parfumarea aranjamentelor si decoratiunilor realizate din fructe, plante, flori uscate (cateva picaturi) 

PRECAUTII

  • A nu se folosi in timpul sarcini
  • A nu se lasa la indemana copiilor 
  • UZ EXTERN

COMPOZITIE

  • Ulei esential de ambreta obtinut din seminte prin metoda de extractie CO2 supercritic. Foarte concentrata are un procent de 86% uleiuri esentiale.

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza  

  • Denumire: Hibiscus Abelmoschus
  • Produs in : Peru
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE    

  • Aspect: lichid mobil
  • Culoare: incolor-galben pal
  • Miros: dulce, subtil floral, cald de ambra si mosc
  • Utilizare; parfumerie, aromaterapie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.
 
 
Prezentare: 0.5 ml. 


 
 NOTAA nu se confunda cu mosc-ambreta nitrata sintetica considerata foarte periculoasa si interzisa in cosmetica. Aceasta esenta este total pura si naturala, foarte rara si apreciata, o adevarata pepita de aur.
 
 
 
EXTRACTIE CO2 SUPERCRITIC este un procedeu de extractie ecologic, de inalta tehnologie, care permite obtinerea de uleiuri, esente parfumante, arome si activi cosmetici de cea mai inalta calitate, sub forma lor cea mai naturala. Extractia efectuata la temperaturi joase, fara a utiliza solventi, garanteaza un grad ridicat de puritate, prezervarea tuturor activilor plantei si un parfum cat mai apropiat de al plantei proaspete. Este un procedeu absolut nepoluant, fara pierderi de compusi activi, fara emisii sau pierderi de solvanti.