Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Ulei de moringa bio extravirgin

moringa 10 ml
20,59 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Secret milenar de sanatate si frumusete, uleiul de moringa este fabulos pentru piele si par.

Uleiul de moringa patrunde profund in straturile dermiceactionand nu doar la suprafata ci si in interiorul dermei asigurand sanatatea si tineretea pielii din interior.

Gratie acestei particularitati si a compozitiei chimice rare, asigura integritatea membranei celulare, restructureaza si repara celulelefortifica functia de bariera naturala a pielii, franeaza imbatranirea cutanata.

Uleiul de moringa bio este excelent in caz de uscare excesiva a pielii, iritatii, inflamatii, cat si in cazul afectiunilor dermatologice.

Acidul behenic, un acid gras foarte rar intalnit in compozitia uleiurilor vegetale, ii confera proprietati exceptionale pentru ingrijirea parului si scalpului.

Acesta repara complet chiar si parul cel mai deteriorat, fortifica, netezeste fibra capilara si revitalizeaza parul, reface echilibrul parului si scalpului, calmeaza si purifica, asigurand sanatatea capilara.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Secret milenar de frumusete, uleiul de moringa este fabulos pentru piele si par. 

Arbre tropical, denumit si „Arborele Cerului” sau „Arbore Etern”, moringa este originar din nord-estul Indiei, dar creste acum si in Africa, Madagascar, Asia si America de Sud. Radacinile sale foarte adanci ii permit sa suporte perioade lungi de seceta si are uimitoarea proprietate ca atunci cand este taiat, sau cand crengile tinere sunt arse de soare, sa se regenereze si sa creasca la primele ploi.

Uleiul de moringa este mentionat inca de acum 5000 de ani in scrierile vedice si introdus in medicina ayurveda ca o puternica resursa curativa naturala, fiind considerata .”planta miracol”, capabila sa vindece peste 300 de afectiuni. Astazi moringa ocupa un loc privilegiat in medicina traditionala si este recunoscuta de medicina moderna.

In total, moringa contine peste 90 de tipuri de nutrienti, 45 de tipuri de antioxidanti si proteine, 35 de agenti antiinflamatori, iar uleiul de moringa est bogat in acizi grasi esentiali nesaturati, fitosteroli, minerale, antioxidanti, vitamine A, C si nu mai putin de 3 forme de vitamina E(alfa-tocoferol, gamma-tocoferol, delta-tocoferol) care ii confera proprietati puternic antioxidante, anti-age, antibacteriene, antimicrobiene, antiinflamatoare, hranitoare, emoliente si calmante.

Uleiul de moringa patrunde profund in straturile dermice, actionand nu doar la suprafata ci si in interiorul dermei asigurand sanatatea si tineretea pielii din interior.

Gratie acestei particularitati si a compozitiei chimice, uleiul de moringa asigura integritatea membranei celulare, restructureaza si repara celulele, fortifica functia de bariera naturala a pielii, franeaza imbatranirea cutanata

Antioxidant, antibacterian, antimicrobian, antifungic, antiparazitar, antiinflamator si calmant, uleiul de moringa este excelent in caz de uscare excesiva a pielii, descuamare, fisurare, iritatii, inflamatii ale pielii, cat si in cazul afectiunilor dermatologice. Sistemul osteoarticular beneficiaza din plin de proprietatile vindecatoare ale uleiului de moringa.

Continutul in acid behenic, un acid gras saturat foarte rar intalnit in compozitia uleiurilor vegetale, ii confera proprietati exceptionale pentru ingrijirea parului si scalpului.

Acesta repara complet chiar si parul cel mai deteriorat, fortifica, netezeste fibra capilara si revitalizeaza parul, reface echilibrul parului si scalpului fara a altera pH, calmeaza si purifica, asigurand sanatatea parului si scalpului.

O proprietate mai putin obisnuita este aceea de a trata inflamatiile gingivale, inclusiv in caz de scorbut, cu rezultate excelente in cateva saptamani.

Uleiul de moringa este unul dintre foarte putinele uleiuri vegetale care actioneaza la nivel psiho-emotional si nervos si este folosit din timpuri stravechi pentru calmarea spiritului, ameliorarea sanatatii emotionale, relaxare nervoasa si controlul somnului.

 

 

PROPRIETATI

  • Restructurant celular
  • Antioxidant, antirid, anti-age
  • Hranitor si emolient si hidratant
  • Uniformizant, iluminant, confera pielii un aspect proaspat si tanar
  • Excelent exfoliant, elimina celulele moarte si imperfectiunile pielii
  • Antibacterian, antimicrobian, antifungic
  • Dezinfectant
  • Antiinflamator, calmant
  • Antiinflamator gingival
  • Revitalizant si regenerant pentru par
  • Reparator de exceptie al fibrei capilare
  • Echilibrant al scalpului
  • Calmant psiho-emotional si nervos
  • Relaxant, excelent somnifer
  • Foarte penetrant, patrunde profund in straturile dermice si repara tesutul cutanat din interior
  • Tusa uscata, nu lasa film gras

 

RECOMANDARI

  • Piele imbatranita, zbarcita
  • Riduri, ridule
  • Piele uscata si foarte uscata
  • Piele aspra, rugoasa, crapata
  • Piele descuamata
  • Acnee, cosuri, imperfectiuni
  • Piele inlamata, iritata, agresata (expunerea prelungita la soare, ras, epilat, etc)
  • Mancarimi cutanate
  • Psoriazis, eczeme
  • Infectii bacteriene, virale, parazitare
  • Cicatrici, plagi, echimoze
  • Pecingini, picior de atlet (infectie micotica a piciorului)
  • Reumatism, artrite
  • Inflamatii si dureri articulare cauzate de uzura, rani, leziuni, interventii chirurgicale
  • Dureri de cap
  • Par uscat
  • Par deteriorat, agresat
  • Par tern, lipsit de vitalitate si stralucire
  • Iritatii, mancarimi ale scalpului
  • Matreata
  • Varfuri incurcate, fragile, deteriorate
  • Gingii inflamate
  • Unghii fragile, casante
  • Insomnie, agitatie
  • Isterie, instabilitate psiho-emotionala

 

UTILIZARE

  • 1 picatura adaugata in doza zilnica de crema pentru ingrijirea tenului acneic, gras, iritat
  • Cateva picaturi adaugate in doza  de sampon, balsam, necesare unei spalari
  • Prepararea de cosmetice pentru ten ridat, imbatranit, cu aspect scofalcit, agresat de factorii externi: creme, lapte, serumuri, ulei de chimen negru in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten acneic, cosuri: creme, lapte, serumuri, ulei de chimen negru in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele deteriorate, uscate, crapate: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru plaja: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea eczemelor, pielii atopice, psoriasis, infectii cutanate, micoze, ulei de chimen negru in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri, crème de masaj contra reumatismului, durerilor osteoarticulare, ulei de chimen negru in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale, extracte din plante.specifice
  • Prepararea de sampoane, balsamuri, tonifiante si revitalizante, ulei de chimen negru in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de sampoane, balsamuri, antimatreata, pentru scalp iritat, inflamat, ulei de chimen negru in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Prepararea de uleiuri faciale pentru ten imbatranit, ridat, destructurat, agresat de factorii externi, ulei de chimen negru in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  •  Prepararea de uleiuri faciale pentru ten acneic, gras, cosuri, puncte negre, ulei de chimen negru in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele deteriorate, uscate, crapate ulei de chimen negru in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibile, iritate, inflamate, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru afectiuni cutanate, psoriasis, micoze, eczeme, infectii, piele atopica, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare reparatoare, revitalizante, tonifiante, antimatreata in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj contra reumatismului, durerilor osteoarticulare, ulei de chimen negru in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Inflamatii ale gingiilor, scorbut - masaj pe gingii cu ulei de moringa cateva saptamani
  • Insomnii, dureti de cap - masaj pe cap cu ulei de moringa, eventual adaugate si cateva picaturi de ulei esential de lavanda
  • Agitatie, isterie, instabilitate psiho-emotionala - masaj pe cap cu ulei de moringa

 

PRECAUTII

  • A nu se utiliza in timpul sarcinii, poate cauza contractii uterine

COMPOZITIE

  • Ulei de moringa bio, 100% pur si natural, nediluat sau amestecat cu alte uleiuri, obtinut din prima presare la rece, fara nici un tratament chimic, a samburilor de moringa din Agricultura Biologica
  • Compusi naturali ai uleiului de moringa:
  • Acizi grasi esentiali: Omega 9 - 66.3%, palmitoleic - 2.4%, Omega 6 - 0.8%, acid behenic - 4.4%, stearic – 4.2%, acide palmitic -  7.0%, acide arahidic -  3.2%

Alti compusi:

  • Fitosteroli -  (stigmasterol, campesterol, beta-sitosterol) 
  • Vitamina E (tocoferoli) - (alfa-tocoferol, delta-tocoferol, gama-tocoferol) 
  • Denumire botanica: Moringa oleifera
  • Tara de origine: India
  • Importat in UE: Franta

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios
  • Culoare: galben la galben auriu
  • Miros: specifica, cu note verzi
  • Tusa: matasoasa, penetranta

 

 

 

 

 

Pastrare: Ulei stabil oxidativ, a se pastra bine inchis, ferit de lumina si caldura

Prezentare: 10 ml