Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de jojoba bio extravirgin

jojoba 10 ml
16,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

"AURUL DESERTULUI AMERICAN", uleiul de jojoba este folosit inca de pe vremea aztecilor.

Uleiul de jojoba bio extravirgin este obtinut din prima presare la rece a boabelor de jojoba. De fapt, se obtine o ceara lichida, foarte asemanatoare sebumului uman.

Gratie proprietatilor sale anti-age, de redensifiere si restructurare a tesutului cutanat, cicatrizante, echilibrante, puternic hidratante si revitalizante, bogat în proteine, vitamine A, B şi E, cu tusa fina, uscata si penetranta, uleiul de jojoba este foarte folosit in elaborarea produselor cosmetice de ingrijire a pielii si parului,

Uleiul de jojoba bio este un foarte bun demachiant, inclusiv pentru zona delicata a ochilor.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Jojoba creste in zonele aride din Mexic si Arizona. Este numita si "aurul desertului" datorita conditiilor climaterice in care creste. Este cunoscuta si folosita inca de pe vremea aztecilor, datorita proprietatilor sale deosebite.

Uleiul de jojoba bio extravirgin este obtinut din prima presare la rece a boabelor de jojoba. Dee fapt, se obtine o ceara lichida, foarte asemanatoare sebumului uman.

Gratie proprietatilor sale anti-age, de redensifiere si restructurare a tesutului cutanat, cicatrizante, echilibrante, puternic hidratante si revitalizante, bogat în proteine, vitamine A, B şi E, cu tusa fina, uscata si penetranta, uleiul de jojoba este foarte folosit in elaborarea produselor cosmetice de ingrijire a pielii si parului, ca de altfel si derivatii acestuia., esterii de jojoba, isopropilul de jojoba si alcoolul natural de jojoba, inlocuind cu succes uleiul de balena si derivatii acestuia, utilizati inainte pe scara larga in cosmetica.

Uleiul de jojoba este un foarte bun demachiant, inclusiv pentru zona delicata a ochilor, cicatrizant, regleaza secretia de sebum, revitalizeaza pielea si parul.

In stare pura, uleiul de jojoba are culoare galbena si miros dulce, lejer de nuca.

 Rafinat (nerecomandat), uleiul de jojoba este inodor, incolor si nu pastreaza proprietatile initiale ale boabei de jojoba.



 

PROPRIETATI

  • Protejeaza si stopeaza deshidratarea epidermei, la nivel celular
  • Hranitor, patrunde in profunzime fara a lasa un film gras
  • Reechilibrant al secretiei de sebum fiind unul din putinele uleiuri recomandate tenului mixt sau gras
  • Calmant si cicatrizant
  • Protector, emolient si calmant pentru pielea sensibila, iritata
  • Regenerant, cu efect anti-age, mentine supletea si elasticitatea pielii prin activarea metabolismului elastinei
  • Intinde si retonifica pielea flasca (cazuta)
  • Compatibilitate deosebita cu pielea datorita asemanarii cu sebumul uman

RECOMANDARI

  • Uleiul de jojoba este special recomandat pentru tenurile mixte, grase
  • Tenurile deshidratate, uscate
  • Ten ridat, prevenirea imbatranirii pielii
  • Refacerea tonusului si fermitatii pielii
  • Ideal pentru demachiere inclusiv zona delicata a ochilor, datorita proprietatilor emoliente si protectoare
  • Reechilibreaza parul gras, normalizeaza secretia de sebum la nivel capilar
  • Reda vitalitatea parului, uscat, casant, devitalizat
  • Contra caderii parului
  • Ideal pentru bebelusi si copii mici


UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de jojoba in cantitatea de crema zilnica utilizata dimineata si seara
  • Uleiul de jojoba este un excelent demachiant pentru fata si ochi
  • Prepararea cosmeticelor bio: creme, emulsii, destinate tenului gras sau mixt
  • Serumuri de frumusete, hidratante si regenerante, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice tipului de piele
  • Ulei de masaj, ulei de jojoba simplu sau combinat cu alte uleiuri
  • Excelent dupa ras si dupa epilat, uleiul de jojoba calmeaza, hraneste si protejeaza pielea sensibilizata
  • Masti pentru ten, ulei de jojoba in combinatie cu alte uleiuri vegetale, esentiale, ingrediente si activi cosmetici specifici
  • Uleiuri, masti pentru ingrijirea parului combinat cu uleiuri, ingrediente si activi cosmetici, pentru redarea vitalitatii si stralucirii
  • Ulei de jojoba simplu sau combinat cu ulei de fructul pasiunii, kukui, primula de seara, incha inchi, in serumuri pentru varfuri despicate, uscate, deteriorate
  • Incorporarea uleiului de jojoba in uleiuri sau masti contra caderii parului (ulei esential de Bay Saint Thomas, ulei esential de Nard Jatamansi, ulei esential de Grapefruit, ulei esential de cedru de Himalaya, ulei de Argan, ulei de Ricin, ulei de Sapote )

COMPOZITIE

  • Ulei de jojoba 100% pur si natural, obtinut din Cultura Biologica, din prima presare la rece a boabelor de jojoba
  • Acizi grasi: Gadoleic - 64,5%, Erucic - 15%, Oleic - 10%, palmitic - 15%, nervonic - 9%
  • Alti compusi naturali: minerale, insaponifibile
  • Denumire: Simmondsia Chinensis
  • Tara de origine: Peru
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios spre vascos, se solidifica la mai putin de 15°C
  • Culoare: galben
  • Miros: vegetal, lejer de nuci
  • Tusa: uscata, patrunde foarte rapid in piele
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: ulei stabil oxidativ, a se pastra ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: 10 ml.