Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential din lemn de Ho, dafin chinezesc

Bois de Hô 10 ml
39,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Gratie compozitiei biochimice, uleiul esential de lemn de Ho este considerat mai eficace decat uleiul esential de tea tree si un excelent inlocuitor al uleiului esential de lemn de trandafir Ulei esential de dafin chinezesc 100% pur si natural,  are proprietati puternic anti-age, antirid, antiseptic, antibacterian, antifungic, afrodisiac si are o vasta arie de aplicatii.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential din lemn de Ho sau dafin chinezesc  este un ulei mai putin cunoscut in Europa. Gratie compozitiei biochimice, uleiul esential de lemn de Ho este considerat mai eficace decat uleiul esential de tea tree si un excelent inlocuitor al uleiului esential de lemn de trandafir care a devenit din ce in ce mai rar si scump datorita speciei pe cale de disparitie.

Orginar din China, bois de Ho este un arbust ce apartine familiei Cinnamomum la fel ca si Ravintsara, dar de care se deosebeste radical prin compozitia biochimica.

Ravintasara cu denumirea botanica Cinnamomum camphora sb 1,8-cineole este foarte bogata in compusi biochimici de tip 1,8-cineole, iar lemnul de Ho cu denumirea botanica Cinnamomum camphora CT linalool este foarte bogat in linalool.

Uleiul esential de lemn de Ho sau dafin chinezesc este obtinut prin distilarea in vapori de apa a scoartei arbustului, rezultand un ulei esential considerat aliatul de necontestat contra imbatranirii.

Cu parfum floral, subtil de trandafiri si foarte feminin, este fara indoiala uleiul esential consacrat feminitatii. Adaugat intr-un serum sau intr-un ulei vegetal, uleiul de lemn de Ho are rezultate remarcabile in regenerarea si intinerirea pielii.

Compozitia biochimica speciala ii confera o multitudine de proprietati fiind considerat un ulei esential puternic antibacterian, antifungic, antiinfectios, stimulant al sistemului imunitar si tonic sexual.

 Parfumul sau delicat floral cu acorduri de varf este foarte apreciat in parfumeria de lux, armonizandu-se perfect cu notele fructat acidulate, carora le confera o tusa de rafinament si eleganta inegalabile.

Cu o buna toleranta si eficacitate excelenta, uleiul esential de lemn de Ho este un indispensabil in aromaterapia familiala.

 
PROPRIETATI

  • Regenerant tisular de exceptie, stimuleaza regenerarea celulara, utilizat inclusic de alpinisti pentru regenerarea pielii expuse la conditii extreme de soare sau frig
  • Antirid
  • Restructurant cutanat, reface si tonifica structura celulara, reda fermitatea pielii
  • Astringent, purifiant si echilibrant
  • Antiacneic
  • Antiinfectios clasic foarte utilizat in aromaterapia familiala
  • Antiseptic
  • Antibacterian
  • Antifungic
  • Antiviral
  • Antiparazitar
  • Analgezic bland
  • Afrodisiac si tonic sexual
  • Tonic si stimulant general
  • Excelent stimulante imunitar
  • Antidepresiv
  • Echilibrant psihioemotional
  • Parfumant

RECOMANDARI

  • Ten matur destructurat
  • Riduri, ten flasc, imbatranit, lipsit de tonus si fermitate
  • Vergeturi
  • Ten mixt, gras
  • Ten acneic
  • Iritatii, roseata
  • Regenerarea pielii agresata de conditii climaterice extreme, ger soare, vant
  • Eczema uscate
  • Eczeme suprainfectate
  • Escare, plagi, rani, taieturi infectate
  • Micoze cutanate, unghiale si  ginecologice
  • Infectii ORL si bronhopulmonare: rinofaringite, bronsite, gripa
  • Infectii urinare si ginecologice: cistite, vaginite provocate de candida albicans, leucoree, vulvite
  • Infectii digestive
  • Infectii pediatrice
  • Infectii nosocomiale (intraspitalicesti)
  • Depresii, angoase, anxietate, astenie
  • Surmenaj, oboseala nervoasa
  • Deficiente imunitare
  • Alungarea moliilor
  • Crearea parfumurilor
  • Dezinfectarea si purificarea apei, in combinatie cu uleiul esential de niaouli

UTILIZARE

  • Cateva picaturi incorporate in orice produs cosmetic pentru piele sau pentru tratarea diferitelor afectiuni
  • Incorporarea in produse cosmetice pentru ten imbatranit, ridat, destructurat, sau prepararea de creme, lapte geluri, serumuri, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si actvii cosmetici specifici
  • Incorporarea in produse cosmetice pentru tenuri grase, acneice sau prepararea de creme, lapte geluri, serumuri, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si actvii cosmetici specifici
  • Incorporarea in produse cosmetice pentru tratarea vergeturilor, sau prepararea de creme, lapte geluri, serumuri, in combinatie cu uleiurile esentiale si vegetale, extractele, ingredientele si actvii cosmetici specifici
  • Incorporarea in unguente, creme, pentru afectiuni cutanate, eczeme, escare, plagi, micoze, sau prepararea acestora
  • Incorporarea uleiului de lemn de ho in uleiuri pentru masaj facial sau corporal pentru pielea matura in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Incorporarea uleiului de lemn de ho in uleiul de masaj facial pentru tenurile grase, acneice combinate cu uleiurile esentiale si vegetale specifice
  • Incorporarea in masti regenerante, purifiante, hidratante pentru ten, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte ingrediente si activi cosmetici specifici
  • Masaj pe plexul solar in caz de stres, angoasa, depresii, cu ulei esential de  lemn de ho, combinat cu un ulei vegetal
  • Masaj pe abdomen in caz de afectiuni uro-genitale cu ulei de lemn de ho combinat cu un ulei vegetal
  • Difuzare aeriana simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale pentru dezinfectarea si parfumarea aerului, calmarea sistemului nervos
  • Prepararea parfumurilor in combinatie cu alte uleiuri esentiale si parfumarea cosmeticelor

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se utiliza in perioada sarcinii si alaptarii
  • A nu se utiliza pentru copii mici

DOZAJ

  • Creme, lapte, geluri: 0,5-1,5%
  • Unguente, balsamuri, cataplasme: 0,5-20%

COMPOZITIE

  • Ulei esential de lemn de ho, botanic si biochimic definit, obtinut din cultura conventionala, prin distilarea completa a lemnului in vapori de apa si rectificare prin distilari succesive

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza
              100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: linalool (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Cinnamomum camphora CT lilalol
  • Tara de origine: China
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil limpede
  • Culoare: incolora la galben pal
  • Miros: proaspat si fin asemanator cu cel de trandafir
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie, gastronomie

 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.


Prezentare: 10 ml.



Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.