Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de santal rosu amyris

amyris 10 ml
37,39 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul esential de santal rosu sau amyris este puternic cardiotonic, decongestionant venos si limfatic. Cu parfum asemanator celui de ulei esential de santal alb, tonic, stimulant si afrodisiac, folosit pentru meditatie, concentrare si astenie sexuala.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Cu parfum bogat lemnos, suav si cu note de mosc, foarte asemanator cu cel de santal alb, uleiul de santal rosu este obtinut din lemnul arborelui denumit santal de Haiti.

Foarte bogat in uleiuri esentiale, este un lemn care arde timp indelungat si de aceea mai este  denumit si  "arborele candela".
Uleiul esential de santal rosu are proprietati puternic decongestionante venoase, limfatice si cardiotonice.

Adaptogen, uleiul esential de santal rosu, calmeaza sau tonifica organismul, in functie de nevoile acestuia fiind recomandat in practicarea tehnicilor de meditatie, concentrarea la locul de munca, sau calmarea copiilor foarte agitati, nervosi.

Esenta parfumanta foarte apropiata de pretiosul ulei esential de santal alb, dar care este foarte scump, uleiul esential de santal rosu este foarte folosit in crearea parfumurilor datorita unui pret mult mai accesibil.
 

 


PROPRIETATI

  • Cardiotonic
  • Puternic decongestionant venos si limfatic
  • Adaptogen: calmant sau tonifiant, stimulant
  • Favorizeaza concentrarea
  • Afrodisiac
  • Esenta parfumanta foarte apreciata

RECOMANDARI

  • Tonifiant si echilibrant cardiac
  • Decongestionarea sistemului venos si limfatic
  • Varice, hemoroizi, picioare grele, staze venoase
  • Celulita
  • Convalescenta, oboseala cronica
  • Angoase, depresii, stres
  • Practicarea tehnicilor de meditatie
  • Suport antistres si concentrare la locul de munca
  • Crearea parfumurilor in amestec cu note florale
  • Parfumarea ambientului, creaza o atmosfera de relaxare si voie buna
  • Parfumarea cosmeticelor

DOZAJ

  • Corp-1-2%
  • Unguente, balsamuri uleiuri de masaj: 5-10%

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza pentru copii sub 7 ani
  • A nu se utiliza in trim I de sarcina
  • Utilizare interna  doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de santal rosu, botanic si biochimic definit, obtinut din Cultura Biologica, prin distilarea completa in vapori de apa, a lemnului de santal 

            100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
             100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
             100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: niciun compus alergen (specificatie conform Amendamentului nr 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Amyris Balsamifera
  • Produs in: Haiti
  • Importat in UE: Franta  

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid gros
  1. Culoare:  galben deschis la galben brun
  • Miros: lemnos, suav, cald de mosc
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura
 
Prezentare: 10 ml.

 

 

 Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.