Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus
Nou

Ulei de cirese bio extravirgin

cerise 10 ml
Reducere 15% 12,33 lei
14,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Rar, luxos, fin si matasos, uleiul de cirese bio este prin excelenta un anti-age si un repulpant dermic, cu proprietati uimitoare de intinerire a pielii.

Bogat in vitamine A si E, fitosteroli (beta-sitosterol, campesterol, avenasterol, stigmastérol ), face minuni ca activ anti-age, regenerant, fiind un veritabil scut impotriva semnelor de imbatranire.

 Acesta stimuleaza regenerarea celulara si restructurarea epidermei, impiedica absorbtia razelor UV, previne foto-imbatranirea, redand tineretea si prospetimea chiar si celor mai compromise, deteriorate si destructurate tenuri.

Hidratant, emolient si protector, fortifica bariera cutanata si creaza un film invizibil protector pentru pielea uscata, agresata, sensibila sau devitalizata, asigurandu-i in acelasi timp un aspect proaspat si luminos.

De aceeasi maniera, uleiul de cirese bio actioneaza si asupra parului pe care il protejeaza de efectele nefaste ale razelor UV, il hraneste, hidrateaza, repara si restructureaza.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Rar, luxos, fin si matasos, uleiul de cirese bio este prin excelenta un anti-age si un repulpant dermic, cu proprietati uimitoare de intinerire a pielii. Bogat in vitamine A si E, fitosteroli (beta-sitosterol, campesterol, avenasterol, stigmastérol ), uleiul de cirese bio face minuni ca activ anti-age, regenerant, fiind un veritabil scut impotriva semnelor de imbatranire.

Insa „vedeta” compozitiei chimice a uleiului de cirese bio este acidul alfa-eleostearic, un acid gras nesaturat, cu structura extrem de rara, care face parte din familia  acizilor grasi Omega 5 si care constituie interesul major al acestui ulei.

Actiunea sinergica a compusilor sai, face din uleiul de cirese un produs de ingrijire complet.. Acesta stimuleaza regenerarea celulara si restructurarea epidermei, revitalizeaza pielea si ii asigura hidratarea optima, impiedica absorbtia razelor UV, prevenind astfel foto-imbatranirea, redand tineretea si prospetimea chiar si celor mai compromise, deteriorate si destructurate tenuri.

Hidratant, emolient si protector, fortifica bariera cutanata si creaza un film invizibil protector pentru pielea uscata, agresata, sensibila sau devitalizata, asigurandu-i in acelasi timp un aspect proaspat si luminos.

De aceeasi maniera, uleiul de cirese bio actioneaza si asupra parului pe care il protejeaza de efectele nefaste ale razelor UV, il hraneste, hidrateaza, repara si restructureaza.

De o culoare delicat aurie cu miros fin si delicios de samburi de cirese, fin si matasos, uleiul de cirese bio este repede absorbit de piele fara a lasa film gras.

 

 

 

PROPRIETATI

  • Antioxidant, cu puternic efect de intinerire
  • Anti-age, antirid de exceptie
  • Repulpant, reda fermitatea conturului fetei si ochilor, „umple” zonele cu aspect scofalcit
  • Regenerant celular si reparator cutanat
  • Restructurant cutanat, efect de lifting
  • Previne foto imbatranire prematura
  • Protector, blocheaza absorbtia razelor UV
  • Hranitor si emolient
  • Puternic hidratant, revitalizant
  • Hranitor, hidratant pentru par
  • Reparator si protector al sanatatii fibrei capilare

 

RECOMANDARI

  • Piele imbatranita, ridata
  • Piele cu aspect flasc, relaxat, scofalcit
  • Refacerea conturului fetei si ochilor
  • Tonifierea gatului decolteului si a altor zone cu piele flasca, relaxata
  • Piele uscata, agresata,compromisa, cu un grad mare de destructurare
  • Piele terna devitalizata
  • Piele sensibila, deshidratata, reactiva
  • Par uscat, casant
  • Par deteriorat, foarte deshidratat
  • Par vopsit
  • Par agresat de factorii externi
  • Par cret, ondulat

 

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de cirese bio adaugata in doza zilnica de crema
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, devitalizat, ridat, flasc: creme, lapte, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru refacerea conturului fetei si ochilor: creme, lapte, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele fragile, delicate (conturul ochilor, gat, decolteu): creme, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice zone cu piele flasca, relaxata: creme, serumuri, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de cirese bio in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, ridate, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, , deshidratate, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, inrosita, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj pentru zone cu piele flasca relaxata (gat, decolteu, coapse, brate, fese), ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate, ulei de cirese bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

 

COMPOZITIE

  • Ulei de cirese bioextravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a samburilor de cirese din Agricultura Biologica, nedezodorizat, fara tratamente chimice in procesul tehnologic
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) - 43.78% ,Omega 5 (alfa-eleostearic) - 12.27%), Omega 9 (oleic) - 32.85%, acid stearic - 1.83%

Alti compusi naturali:

  • Tocoferoli si tocotrienoli (vit.E)
  • Carotenoizi
  • Fitosteroli - beta-sitosterol, campesterol, avenasterol, stigmasterol
  • Denumire: Prunus cerasus
  • Tara de origine : Afganistan
  • Importat in UE; Franta

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios limpede
  • Culoare : galben deschis
  • Miros :  caracteristic de samburi de cirese, cu note de migdale amare
  • Tusa : fina, penetranta, usor de absorbit de piele fara a lasa fil gras

 

 

Pastrare: ulei sensibil oxidativ, a se pastra intr-un mediu rece (< 20°C), bine inchis, ferit de aer si lumina 

 

 

Prezentare: flacon 10 ml