Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Acid hialuronic pur

a.hialuronic 1 gr
49,50 lei

Acidul hialuronic este renumit pentru efectele sale hidratante si antiimbatranire asupra pielii, de umplere a ridurilor, tonifiere si redare a fermitatii pielii.

Acidul hialuronic este natural prezent in organism, care impreuna cu elastina si colagenul, formeaza structura de sustinere a pielii.

Acesta are proprietatea de a absorbi si retine o mare cantitate de apa, dand astfel volum si elasticitate specifice pielii tinere. 

Cu molecule de diferite dimensiuni, actioneaza la nivelul diferitelor straturi ale epidermei.

Moleculele mari raman la suprafata pielii, mentin hidratarea optima a pielii, avand in acelasi timp un efect tensor si de netezire a ridurilor.

Moleculele mici patrund in stratul superior al epidermei unde capteaza apa, asigurand hidratarea in profunzime, cu efect repulpant si de diminuare a ridurilor.

Acidul hialuronic pe care vi-l propunem este obtinut prin biotehnologie si este format din molecule de marimi diferite cu efectele simultane descrise mai sus.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Acidul hialuronic este un activ cosmetic extrem de puternic si pretios, renumit pentru efectele sale hidratante si antiimbatranire asupra pielii, de umplere a ridurilor, tonifiere si redare a fermitatii pielii.

Acidul hialuronic este un compus natural prezent in organism, unul din elementele importante ale matricei celulare, care impreuna cu elastina si colagenul, formeaza structura de sustinere a pielii.

Acidul hialuronic are proprietatea de a absorbi si retine o mare cantitate de apa, dand astfel volum si elasticitate specifice pielii tinere. Cu varsta, cantitatea de acid hialuronic se diminueaza treptat, iar pielea isi pierde aspectul tonifiat" de mar"

Utilizat in cosmetica, acidul hialuronic nu va inlocui acidul hialuronic natural prezent in organism, dar prin capacitatea sa exceptionala de a retine apa, are efect puternic hidratant si repulpant, tonifica epiderma si umple ridurile

Acidul hialuronic este un polimer de dizaharide cu molecule de diferite dimensiuni. In functie de aceste dimensiuni, acidul hialuronic va patrunde mai profund sau mai superficial in piele.

Moleculele mari raman la suprafata pielii formand un film ca un rezervor de apa care mentine hidratarea optima a pielii, avand in acelasi timp un efect tensor si de netezire a ridurilor.

Moleculele mici patrund in stratul superior al epidermei unde capteaza si retin apa, asigurand hidratarea in profunzime, cu efect repulpant si de diminuare a ridurilor.

Acidul hialuronic pe care vi-l propunem este de greutate moleculara medie, cu molecule de marimi diferite pentru ca pielea sa beneficieze din plin de efectele simultane descrise mai sus.

Pielea va beneficia de hidratare de lunga durata si de efectul tensor, repulpant, de diminuare a ridurilor si netezire a pielii.

 

PROPRIETATI

  • Puternic, hidratant, capteaza si retine apa atat in profunzime cat si la suprafata pielii
  • Antideshidratant, formeaza un fim protector, non ocluziv la suprafata
  • Anti-age si repulpant, umple ridurile si ridulele, netezeste pielea
  • Tonifiant, stratul superior al epidermei
  • Efect de lifting, umple, redensifica si restructureaza tesutul cutanat
  • Refermizant, intinde pielea, reda aspectul tanar al conturului fetei
  • Catifelant, confera tenului o tusa fina si catifelata

RECOMANDARI

  • Ten imbatranit, ridat, tern
  • Prevenirea ridurilor, primele riduri
  • Ten deshidratat, lipsite de vitalitate
  • Ten destructurat, cu aspect flasc si scofalcit
  • Ten si piele fragile, ochi, gat, decolteu

UTILIZARE

  • Incorporarea acidului hialuronic in ape florale, infuzii, simplu sau combinat cu extracte pudra de fructe si plante, activi cosmetici solubili in apa. Pastrarea pentru timp mai indelungat necesita adaugarea de extract de samburi de grapefruit (conservant natural)
  • Incorporarea acidului hialuronic in cosmeticele folosite uzual, intr-o crema neutra sau prepararea de creme, serumuri, lapte, lotiuni, pentru tenurile ridate, deshidratate, imbatranite, terne
  • Incorporarea acidului hialuronic in cosmeticele folosite uzual, intr-o crema neutra sau prepararea de creme, serumuri pentru zona delicata a ochilor si buzelor

SOLUBILITATE

  • Solubil in apa solutii apoase, ape florale sau in cosmetice care contin apa (se poate adauga direct in lotiuni, creme, geluri, serumuri, lapte)
  • Insolubil in ulei

DOZAJ

  • Activ foarte  concentrat  0,03-0,5% 
  • In faza apoasa are tendinta de a se umfla, dar prin agitare se incorporeaza perfect
  • Incorporare in cosmeticele folosite uzual. Se adauga cantitatea de acid hialuronic in crema, se amesteca energic pana la omogenizarea perfecta
  • In cosmeticele preparate acasa, acidul hialuronic se adauga in produsul final, cand acesta s-a racit, se amesteca si se omogenizeaza foarte bine
  • RECOMANDARE. Pentru a facilita incorporarea omogena a acidului hialuronic in produsele cosmetice, este de preferat sa fie diluat inainte intr-o cantitate mica de apa florala in proportie de 10/1 apa florala/acid hialuronic
  • Exemplu: la 1 ml de apa florala se incorporeaza 0,1 gr acid hialuronic. Se lasa pudra sa se hidrateze si se amesteca pentru omogenizare, dupa care se incorporeaza in cosmetice.

PRECAUTII

  • UZ COSMETIC EXCLUSIV
  • A nu se ingera
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Foarte concentrat, a nu se depasi doza maxima

COMPOZITIE

  • Acid hialuronic 100% pur si natural, vegetal obtinut prin biotehnologie* din grau frantuzesc fermentat cu drojdii nemodificate genetic, nu contine derivati de origine animala si este de preferat metodei clasice de extragere a acidului hialuronic din creasta de cocos
  • Concentratie extract: 100% acid hialuronic
  • Denumire: Sodium Hyaluronate sau Hyaluronate de Sodium
  • Produs in : Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: pudra fina                                                                                                                            
  • Culoare: alb
  • Miros: inodor

 

 Pastrare: loc uscat, ferit de umiditate si contact prelungit cu aerul. A se inchide foarte bine cutia dupa fiecare utilizare.

 

Prezentare: 1 gr.

 

INFO+

 

BIOTEHNOLOGIA este procesul tehnologic de obtinere a unor compusi naturali cu utilizare cosmetica, alimentara farmaceutica. Acest tip de proces tehnologic este ecologic deoarece se folosesc microrganisme vii, bacterii, drojdii, mucegaiuri, care actioneaza natural pentru obtinerea acestor compusi