Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Pudra din seva de bambus

seve de bamboo 10 gr
Reducere 15% 29,33 lei
34,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Concentratie de 96% in siliciu natural (biosiliciu) face din pudra de seva de bambus un activ cosmetic de exceptie, renumit pentru proprietatile sale deosebite de redare a fermitatii si tonifierii pielii, fiind un element indispensabil in stimularea activitatii fibroblastelor.

Puternic restructuranta, pudra din seva de bambus, stimuleaza producerea de elastina si colagen, refacerea structurii celulare fiind un redutabil aliat pentru ingrijirea pielii imbatranite, cu aspect flasc, remodelarea si intretinerea siluetei, in special pentru proaspetele mamici sau pentru persoanele care au pierdut multe kilograme, intr-un timp scurt.

Pudra de seva de bambus se obtine din seva proaspata de bambus si are puritate 100% seva de bambus adult, fiind sursa naturala cea mai concentrata in siliciu biodisponibil.

Remineralizant, uniformizant si matifiant, convine de minune tenurilor grase, cu imperfectiuni, devitalizate, obosite, carora le confera  un aspect fin, mat, uniform si luminos.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Pudra de seva de bambus se obtine din seva proaspata de bambus si are puritate 100% seva de bambus adult.

Concentratie de 96% in siliciu natural (biosiliciu) face din pudra de seva de bambus un activ cosmetic de exceptie, renumit pentru proprietatile sale deosebite de redare a fermitatii si tonifierii pielii, fiind un element indispensabil in procesul de producere a elastinei de catre fibroblaste.

Remineralizant, uniformizant si matifiant, extractul pudra din seva de bambus convine de minune tenurilor grase, cu imperfectiuni, devitalizate, obosite, carora le confera  un aspect fin, mat, uniform si luminos.

Puternic restructuranta, pudra din seva de bambus, stimuleaza producerea de elastina si colagen, refacerea structurii celulare fiind un redutabil aliat pentru ingrijirea pielii imbatranite, cu aspect flasc, remodelarea si intretinerea siluetei, in special pentru proaspetele mamici sau pentru persoanele care au pierdut multe kilograme, intr-un timp scurt.

Capacitatea mare de absorbtie a pudrelor colorante cat si puterea matifianta, fac din extractul pudra de seva de bambus un produs de exceptie pentru machiajul uscat, dand o tenta catifelata si matasoasa pielii.

 

PROPRIETATI

  • Stimulezaza producerea de colagen si elastina
  • Remineralizant, regenerant
  • Restructurant, reda fermitatea, supletea si frumusetea pielii
  • Agent matifiant acopera perfect tenul, conferindu-i o tusa fina si luminoasa
  • Absorbant al traspiratiei in exces
  • Excelent suport pentru produsele de machiaj uscate

RECOMANDARI

  • Tenuri destructurate, imbatranite cu piele flasca si contur lasat
  • Tenuri obosite, agresate de factorii externi, poluare, fumat, conditii extreme
  • Tenuri cu imperfectiuni si probleme
  • Machiaj uscat pentru ten, ochi si buze
  • Exfoliere blanda
  • Activ de redare a fermitatii, tonusului, supletii si frumusetii pielii corpului pentru zone cu piele flasca, destructurata, recomandat proaspetelor mamici pentru a-si recapata silueta si fermitatea corporala

UTILIZARE

  • Incorporarea extractului pudra de seva de bambus in ape florale, infuzii de plante. Pentru pastrarea pentru timp mai indelungat necesita adaugarea de extract de samburi de grapefruit (conservant natural)
  • Incorporare pudra de seva de bambus in cosmetice sau preparare de cosmetice bio: creme, lapte, emulsii, geluri pentru redarea tonusului, refacerea conturului fetei si a ochilor
  • Incorporarea extractului pudra de seva de bambus in cosmetice sau preparare de cosmetice bio: de creme, lapte, emulsii, geluri regenerante si revitalizante pentru redarea tineretii si frumusetii pielii
  • Incorporare pudra de seva de bambus in cosmetice sau preparare de cosmetice bio: creme, lapte, emulsii matifiante si absorbante pentru tenurile cu probleme si imperfectiuni, pentru o tenta luminoasa si matasoasa
  • Incorporare extractului pudra de seva de bambus in cosmetice sau preparare de cosmetice bio: creme, lapte, lotiuni de revitalizare, regenerare si redare a tonusului si a fermitatii zonelor cu piele destructurata, flasca, lipsita de tonus
  • Incorporarea, prepararea de produse de machiaj: fonduri de ten, pudre, farduri, blush, rujuri si balsamuri de buze cu tente matifiante si luminoase
  • Masti regenerante, revitalizante de redare a fermitatii pielii

SOLUBILITATE

  • Solubil in apa, solutii apoase, ape florale si cosmetice care contin apa (se poate adauga direct in lotiuni, creme, lapte, geluri, masti, serumuri)
  • Insolubil in ulei, este necesara prepararea unei emulsii

DOZAJ

  • Perfect solubil in apa, se incorporeaza la rece
  • 1-20% in produsele cosmetice din comert, creme, lotiuni, lapte, geluri, serumuri, masti
  • 1-50% in produsele preparate. Se adauga in faza finala dupa racirea produsului
  • 1-100% masti

COMPOZITIE

  • Extract de seva de bambus 100% pur si natural, obtinut prin recoltarea sevei de bambus, uscare si micronizare
  • Concentratie in seva de bambus: 100% seva fara alt adaos
  • Concentratie siliciu: 96% siliciu natural (biosiliciu) 
  • Calitate: cosmetica si alimentara
  • Denumire: Bambusa arudinacea stem powder
  • Tara de origine: India
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: pudra foarte fina (50 microni) 
  • Culoare: alba
  • Miros: inodor

 



Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

 

 Prezentare: punga 10 gr.                                             

 

 

NFO+SILICIU

Este un element esential pentru mentinerea tineretii si a bunei functionarii a organismului, fiind considerat un "constituant structural" cu efect protector si de regenerare a tuturor celulelor. 

Este un veritabil remediu pentru scleroza tesutului reticulo-endotelial, element fundamental al tesutului conjunctiv la nivel pulmonar, contra tuberculozei si a altor degenerescente la nivelul multor organe. 

Are rol de epurare a reziduurilor din organism (microbi, paraziti absorbiti de macrofage, resturi celulare), participa la sinteza interferonului, cresterea numarului de anticorpi.

In combinatie cu vitamina B2, B3, B5 stimuleaza activitatea celulelor ce impiedica factorii primordiali sau virusii latenti sa altereze informatia in cromozomii purtatori de gene, de a se dezvolta anarhic. 

Stimuleaza producerea de elastina si colagen, indispensabili pentru structura sanatoasa a tesutului cutanat, pentru fermitatea si frumusetea pielii.

Siliciul este indispensabil si sistemului osteo-articular, combinat cu calciu reface densitatea osoasa, iar colagenul este un element esential pentru sanatatea si mobilitatea articulatiilor. 

Remineralizant muscular, tonic si protector vascular, antalgic si antiinflamator, tratamentul preventiv al senescentei (imbatranirii organismului) si al cancerului, Sunt doar cateva dintre extraordinarele proprietati ale acestui mineral indispensabil.