Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Pudra de ceai verde

the vert 30 gr
Reducere 15% 31,88 lei
37,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

In cosmetica, pudra de ceai verde este aliatul incontestabil si redutabil al ingrijirii anti-age. Extractul pur de ceai verde are o concentratie foarte ridicata de cafeina si numerosi polifenoli, dintre care Epicalocatehina galate (EGCG) care este un veritabil distrugator al radicalilor liberi.

Concentratia ridicata in cafeina o recomanda ca un ingredient special in tratamentele cosmetice de slabire corporala si de mentinere a supletii siluetei.

Fiind puternic astringenta si in acelasi timp emolienta, pudra de ceai verde este unul din activii preferati pentru ingrijirea tenurilor mixte, grase cu exces de sebum si pori dilatati, cat si pentru tenurile imbatranite, ridate, devitalizate.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Sunt deja foarte cunoscute proprietatile ceaiului verde si datorita metodei de obtinere, pudra de ceai verde pastreaza toate aceste calitati.

Pudra de ceai verde este puternic antioxidanta, drenanta, diuretica, protectoare a sistemului cardio-vascular si stimulanta a microcirculatiei. De asemenea, pudra de ceai verde diminueaza efectele nocive ale fumatului si este un activ deosebit in prevenirea cancerului si tratarea maladiilor neuro-vegetative.

In cosmetica, pudra de ceai verde este aliatul incontestabil si redutabil al ingrijirii anti-age. Extractul pur de ceai verde are o concentratie foarte ridicata de cafeina si numerosi polifenoli, dintre care Epicalocatehina galate (EGCG) care este un veritabil distrugator al radicalilor liberi.

Concentratia ridicata in cafeina o recomanda ca un ingredient special in tratamentele cosmetice de slabire corporala si de mentinere a supletii siluetei.

Fiind puternic astringenta si in acelasi timp emolienta, pudra de ceai verde este unul din activii preferati pentru ingrijirea tenurilor mixte, grase cu exces de sebum si pori dilatati, cat si pentru tenurile imbatranite, ridate, devitalizate.

 



PROPRIETATI

  • Antirid si antioxidant prin excelenta
  • Calmant, emolient hranitor
  • Regenerant si restructurant
  • Cicatrizant, reparator, stimulant al circulatiei sanguine si microcirculatie
  • Astringent, tonifiant si purifiant
  • Regenerant al parului, unghiilor si intaritor al smaltului dintilor

RECOMANDARI

  • Ingrijirea tuturor tipurilor de piele
  • Ten ridat, imbatranit, tern
  • Ten mixt, gras, pori dilatati
  • Ingrijirea parului deteriorat, uscat
  • Ingrijirea unghiilor
  • Tratamente cosmetice de slabire
  • Ingrijirea pielii pentru si dupa plaja
  • Ingrijirea pielii delicate din jurul ochilor, antirid, anticearcane
  • Igiena buco-dentara 

UTILIZARE

  • Incorporare extract de ceai verde in ape florale, infuzii de plante. Pentru pastrarea pe timp mai indelungat necesita adaugarea de extract de samburi de grapefruit (conservant natural) 
  • Incorporare pudra de ceai verde in cosmetice sau preparare de cosmetice bio: creme, serumuri, lotiuni, geluri, emulsii pentru toate tipurile de ten, adaugat in cosmeticele preferate sau in cosmeticele preparare acasa impreuna cu ingredientele si activii cosmetici specifici
  • Incorporarea extractului pudra de ceai verde in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru par: sampoane, balsamuri, ape de limpezire
  • Incorporare pudra de ceai verde in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri pentru conturul ochilor si al buzelor
  • Incorporare pudra de ceai verde in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, emulsii pentru si dupa plaja
  • Incorporarea extractului pudra de ceai verde in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, emulsii pentru tratamentele cosmetice de slabire
  • Masti pentru toate tipurile de ten in amestec cu uleiuri esentiale si vegetale, ingredientele si activii cosmetici specifici

SOLUBILITATE

  • Solubila in apa, solutii apoase, cosmetice care contin apa (se poate incorpora direct in creme, lapte, geluri, serumuri, sampoane, balsamuri)
  • Insolubila in ulei

DOZAJ

  • 0,1-1% (extract foarte concentrat) direct in cosmeticele preferate sau in cele preparate acasa in faza finala, la rece)
  • 1-10% masti (foarte concentrat in cafeina, se incearca prima data o concentratie mica)

PRECAUTII

  • Pudra foarte fina, a nu se utiliza langa o sursa de ventilatie
  • A nu se utiliza de catre persoanele alergice la cafeina

COMPOZITIE

  • Pudra de ceai verde 100% pura si naturala, obtinuta prin extracti9in apa) din frunzele de ceaiverde, urmata de concentrarea si uscarea extractului
  • Concentratie extract: 100% ceai verde
  • Alti compusi naturali activi:
  • Polifenoli -50%,
  • Catehine -25%,
  • EGCG -10% (puternic antioxidant),
  • Teanine (aminoacizi cunoscuti pentru efectul destresant),
  • Vitamina C, E, B; Provitamina A,
  • Fluor,
  • Clorofila
  • Denumire: Camelia Sinensis leaf extract
  • Origine: Asia
  • Importata in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: pudra fina
  • Culoare:bej-maronie
  • Utilizare: cosmetica

 

 

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si de contactul prelungit cu aerul.

 

Prezentare: 30 gr.