Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei de pracaxi extravirgin 10 ml

pracaxi 10 ml
Reducere 15% 14,45 lei
17,00 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

PRETIOS REMEDIU NATURAL PENTRU O MULTITUDINE DE PROBLEME CUTANATE, uleiul de pracaxi stimuleaza reinnoirea celulara, accelereaza cicatrizarea find utilizat pe scara larga pentru cicatrizare in caz de interventii chirurgicale, prevenirea vergeturilor si a altor imperfectiuni, combaterea depigmentarilor.

Puternic antiseptic este recomandat in tratarea afectiunilor grave ale pielii (acnee severa, psoriasis, acnee rozacee, etc) care nu raspund la alte tratamente.

Acidul behenic ii confera proprietati speciale pentru ingrijirea parului, fiind o excelenta alternativa naturala a balsamurilor si coafantelor  conventionale cu solvanti, inclusiv behentrimonium methosulfati, foarte toxici pentru organism si ocluzivi pentru par.

Datorita proprietatilor antifungice, elimina problemele scalpului, mancarimi, matreata, iritatii, iar vit. E si fitosterolii puternic hranitori, hidratanti si protectori confera parului forta, vitalitate, stralucire si un aspect matasos si suplu.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Venit direct din jungla amazoniana, uleiul de pracaxi este obtinut din presarea la rece a samburilor de Pentaclethra macroloba, arbore ce creste in inima padurilor amazoniene, in nordul Braziliei, Guiana si cateva tari din America Centrala.  

Pentaclethra macroloba este un arbore de talie medie ce poate ajunge pana la 40 m inaltime, cu frunze asemanatoare cu cele ale palmierului si flori mici albe, adunate in ciorchini. Fructul este o pastaie de culoare brun-rosiatica, cu lungime intre 20 si 50 de cm care contine intre 3 si 8 samburi de culoare maro.

Virtutile sale encestrale sunt demult cunoscute si recunoscute de populatia autohtona si traditional utilizate pentru a trata erizipelul, ciupiturile de insecte si muscaturile de sarpe, cicatricile, depigmentarile cutanate, sau ulcerul. De asemenea este traditional utilizat pentru infrumusetarea, descurcarea si coafarea parului .

Cu o concentratie in acid behenic (de 6 ori mai mult decat uleiul de arahide), uleiul de pracaxi este prin excelenta un ulei puternic hidratant, cicatrizant si regenerant, anti-rid si anti-age, stimuleaza reinnorea celulara, accelereaza cicatrizarea find utilizat pe scara larga pentru accelerarea cicatrizarii in caz de interventii chirurgicale, prevenirea vergeturilor a semnelor de acnee si a altor imperfectiuni, combaterea depigmentarilor.

Gratie proprietatilor antiseptice este recomandat in tratarea afectiunilor pielii (acnee severa, psoriasis, acnee rozacee, etc) care nu raspund la alte tratamente. Studiile efectuate au confirmat efectul insecticid al uleiului de pracaxi, in special impotriva speciei de tantari Aedes aegypti, purtător al febrei galbene tropicale, febra dengue, zika si chikungunya.

Acidul behenic  confera uleiului de pracaxi proprietati speciale pentru ingrijirea parului. Acesta actioneaza ca  si conditionant, disciplinant si coafant de exceptie fiind o excelenta alternativa naturala a balsamurilor, disciplinantelor si coafantelor  conventionale care contin solvanti , inlocuind cu succes  behentrimonium methosulfatii, care pe termen lung sunt foarte toxici pentru organism si ocluzivi pentru par.

Datorita proprietatilor antifungice, elimina problemele scalpului, mancarimi, matreata, iritatii, iar vit. E si fitosterolii puternic hranitori, hidratanti si protectori confera parului forta, vitalitate, stralucire si un aspect matasos si suplu.

 

 

 

PROPRIETATI

  • Restructurant si regenerant cutanat
  • Stimulant al innoirii cdelulare
  • Anti-age, antirid
  • Combaterea depigmentarilor cutanate
  • Cicatrizant puternic, reparator
  • Antiseptic si antibacterian
  • Antifungic, insecticid
  • Emolient si hidratant
  • Conditionant, alternativa naturala a balsamurilor ce contin behentrimonium methosulfatii
  • Disciplinant, faciliteaza coafarea si  aranjarea parului rebel,
  • Protector, imbraca fibra capilara intr-o “teaca”, limitand ruperea parului  si degradarea provocata de utilizarea feonului si a placii de intins 
  • Hranitor si hidratant confera suplete si vitalitate parului uscat casant, varfurilor uscate si incurcate Confera frumusete, stralucire si un aspect matasos parului aspru, tern
  • Faciliteaza aranjarea si disciplinarea buclelor
  • Tusa matasoasa, non grasa, nu lasa senzatie de gras pe par
  • Confera un parfum delicios produselor de ingrijire

RECOMANDARI

  • Ten si piele mature, ridate, terne
  • Ten si piele  deteriorate, iritate
  • Eritem fesier
  • Arsuri, arsuri de soare
  • Ten si piele uscate, deshidratate
  • Ten si piele cu probleme
  • Acnee grava, acnee rozacee, semne post acneice
  • Semne si cicatrici post acneice
  • Depigmentari cutanate
  • Psoriazis, erizipel
  • Ciupituri de insecte, foarte eficient impotriva speciei de tantari Aedes aegypti, purtător al febrei galbene tropicale, febra dengue, zika si chikungunya
  • Prurit (mancarimi) cutanate
  • Rani, infectii bacteriene
  • Cicatrici, vergeturi
  • Cicatrici post chirurgicale, accelereaza vindecarea
  • Par rebel, dificil de coafat
  • Par uscat, aspru, deteriorat
  • Par vopsit sau decolorat
  • Par ondulat, cret
  • Varfuri deteriorate, uscate
  • Scalp iritat, inflamat, mancarimi
  • Matreata

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de pracaxi adaugata in doza zilnica de crema, sau in doza de sampon
  • Cateva picaturi aplicate pe parul umed dupa spalare, este un excelent conditionant, descurca parul faciliteaza coafarea si disciplinarea parului si definirea buclelor
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, ter, ridat: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru vergeturi, cicatrici, semne: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele cu probleme, imperfectiuni: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten acneic: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru arsuri, arsuri de soare: creme, lapte, serumuri, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de unguente, balsamuri pentru afectiuni cutanate, psoriasis, rani, infectii cutanate, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru pielea delicata a bebelusilor, eritem fesier: creme, lapte, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de pracaxi in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par rebel, greu de disciplinat, cret, ulei de pracaxi in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru vopsit, decolorat, varfuri uscate, incurcate: ulei de pracaxi in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele iritate, deteriorate, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, pentru ten acneic, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, pentru afectiuni cutanate, psoriasis, rani, infectii infectii bacteriene, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru, cicatrici, vergeturi, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, inrosita, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj  pentru copii si bebelusi, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par rebel, cret, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par vopsit, decolorat, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri coafante si pentru definirea buclelor, ulei de pracaxi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

COMPOZITIE

  • Ulei de pracaxi extravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a semintelor, fara nici un tratament chimic, culese din zone salbatice
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) - 38,77%, Omega 9 (oleic) - 25,26%, acid palmitic - 17.31%, acid stearic - 4,43%
  • Alti compusi naturali:
  • Tocoferoli (vit.E) - antioxidanti puternici care combat degradarea celulara si imbatranirea provocate de radicalii liberi, UV
  • Fitosteroli - amelioreaza functia de bariera naturala a pielii, stimuleaza microcirculatia, lupta contra imbatranirii cutanate si a efectelor UV si au proprietati calmante si antiinflamatoare
  • .Denumire: Pentaclethra macroloba
  • Tara de origine: Brazilia
  • Importat in UE; Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios tulbure si partial cristalizat la temperature ambianta. Pentru utilizare se pune intr-un recipient cu apa calduta, sau sub jetul de apa calda, la chiuveta
  • Culoare :  galben pal la galben brun
  • Miros :  vegetal cu note de arahide si cafea prajita
  • Tusa : bogata, matasoasa si onctuoasa la aplicare, dar care patrunde foarte repede in piele
  • Ulei  usor sensibil oxidativ, a se pastra la temperature ambianta, ferit de umiditate, lumina si caldura

 

Prezentare: flacon 10 ml