Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei esential de scortisoara de Ceylan bio

cannelle E 5 ml
Reducere 15% 54,83 lei
64,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Denumit de aromaterapeuti “Attila uleiurilor esentiale” uleiul esential de scortisoara de Ceylan, obtinut din scoarta, omoara microbii in proportie de 99,99%, chiar si pe cei mai rezistenti la antibiotice. Spre deosebire de uleiul esential de scortisoara de China obtinut din frunze de scortisoara, uleiul esential de scortisoara de Ceylan este obtinut din scoarta, fiind mult mai puternic si cu aroma fina, mai calda si dulce.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Denumit de aromaterapeuti “Attila uleiurilor esentiale” uleiul esential de scortisoara de Ceylan, obtinut din scoarta, omoara microbii in proportie de 99,99% , chiar si pe cei mai rezistenti la antibiotice.

Arborele de scortisoara de Ceylan, Cinnamomum zeylanicum sau Cinnamomum verum este un arbore tropical care creste in padurile tropicale din Ceylan (actual Sri Lanka) si in India Orientala. fiind considerat veritabilul arbore de scortisoara.

Din scoarta (partea interna) acestui arbore se obtine uleiul esential de scortisoara de Ceylan sau scortisoara veritabila, Desi scump, este uleiul esential cel mai cunoscut si utilizat, avand cel mai fin si bun gust, foarte apreciat in aromaterapie si solicitat pentru parfumerie.

Uleiul esential de scortisoara de Ceylan, obtinut din scoarta este utilizat de mii de ani de cele mai vechi medicini din lume: medicina ayurvedica si medicina traditionala chineza, numeroase referiri la proprietatile medicinale ale scortisoarei fiind descoperite in vechile scrieri sanscrite, chineze si egiptene.

In medicina tibetana, uleiul esential de scortisoara este denumit “shing tsa” principiu activ care incalzeste. Imparatul Shen-Nung, parintele medicinii traditionale chineze, descrie incredibilele proprietati ale scortisoarei in prima carte despre plantele medicinale scrisa cu 2800 de ani i.e.n.

In Taiosm, scortisoara, de natura Yang,considerate si hrana nemuritorilor, hraneste principiul vital si permite accederea imortalitatii. (hrana nemuritorilor)

Un grup de cercetatori americani au efectuat teste de masurare a potentialului oxidativ al alimentelor. Conform testului “ORAC (Oxygen, radical, absorbance capacity)”, scortisoara este pe locul 2 dintre toate alimentele testate, imediat dupa cuisoare.

Gratie proprietatilor sale incredibile, uleiul esential de scortisoara obtinut din scoarta este un excelent remediu natural contra tuturor tipurile de infectii, bacteriene, virale, fungice, parazitare care afecteaza toate sistemele organismului (respirator, digestiv, ginecologic, urinar, etc). fiind un ulei esential de nelipsit din trusa familiala de prim ajutor si in calatoriile efectuate, in special in regiuni tropicale. In egala masura, este un excelent stimulant al sistemului imunitar si un puternic afrodisiac.

Din punct de vedere energetic, uleiul esential de scortisoara din scoarta de Ceylan este extrem de puternic. De natura "Yang",stimuleaza centrii nervosi, fortifica creierul, inima, si celelalte organe, incalzeste si revitalizeaza.

De asemenea, uleiul esential de scortisoara de Ceylan favorizeaza comunicarea, induce starea de transa necesara meditatiei si comunicarii extrasenzoriale, combate energiile negative transmise prin ganduri, cuvinte sau de la animale.

PROPRIETATI

  • Antioxidant
  • Antibacterian si antiinfectios cu spectru larg actioneaza inclusiv asupra germenilor patogeni rezistenti la antibiotice
  • Antiviral, antifungic cu spectru larg inclusiv asupra virusilor si ciupercilor rezistente la medicamente
  • Antiinflamator, antalgic
  • Anticoagulant lejer, fluidifiant sanguin
  • Stimulant digestiv
  • Insecticid, acaricid, vermicid si vermifug
  • Tonic uterin
  • Tonifiant al sistemului circulator
  • Stimulant al sistemului imunitar
  • Tonifiant al sistemului nervos
  • Afrodisiac si tonic sexual
  • Stimulant fizic si psihic
  • Stimuleaza senzualitatea si elimina raceala in cuplu
  • Dezvolta caldura si empatia umane
  • Confera rezistenta de a depasi situatii dificile
  • Parfumant, aroma culinara si  ingredient in parfumerie
  • Dezinfectant menajer

RECOMANDARI

  • Micoze, raie, paraziti cutanati, veruci, pecingini
  • Ciupituri de insecte
  • Parazitoze intestinale, amibiaza, ascarizi, oxiuri
  • Infectii intestinale, diaree, dizenterie, provocate de streptococci, stafilococi, colibacili, etc
  • Balonare, aerofagie, crampe abdominale, spasme intestinale
  • Digestie lenta si dificila, fermentatie digestiva, colite, constipatie
  • Maladii tropicale parazitare, virale si bacteriene
  • Infectii bucale
  • Intoxicatii alimentare
  • Lipsa poftei de mancare
  • Infectii bronho-pulmonare si stari febrile, gripa, laringita, faringita, bronsita, raceala
  • Infectii uro-genitale, cistite, uterite, vaginite leucoreice
  • Menstre absente sau insuficiente
  • Tromboze
  • Alungarea insectelor, acarienilor
  • Oboseala profunda, fizica, psihica si nervoasa, lipsa de vitalitate si energie
  • Angoasa, astenie, deprimare latenta
  • Somnolenta
  • Sistem imunitar slabit
  • Ganduri “negre”, inhibitii mentale, lipsa de creativitate, sentiment de izolare
  • Frigiditate, impotenta, lipsa apetitului sexual
  • Gastronomie, parfumerie
  • Dezinfectarea frigiderului, a suprafetelor de lucru in bucatarie, etc.

UTILIZARE

  • Incorporarea in unguente, balsamuri, creme sau prepararea de unguente, balsamuri, creme, cataplasme pentru tratarea afectiunilor dermatologice, ulei esential de eucalipt radiata in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru tratarea afectiunilor dermatologice, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Infectii bacteriene si virale - masaj cu ulei esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana, sau pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Infectii intestinale, bacteriene, virale, fungice (streptococci, stafilococi, colibacili, candida, etc) pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Aerofagii, balonare, colici, colite, crampe abdominale, diaree, digestie dificila - masaj pe abdomen cu ulei esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal
  • Maladii tropicale (amibiaza, febra tifoida, etc) - pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Bronsita - masaj pe torax, spate partea superioara, coloana vertebrala si talpi cu ulei esential de esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana, sau pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Congestii si infectii ORL, mucozitati - masaj pe torax, spate partea superioara, coloana vertebrala si talpi cu ulei de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana sau pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Gripa - masaj pe coloana vertebrala si talpi cu ulei de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana, sau pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Raceala - masaj pe plexul solar si bolta plantara cu ulei de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana, sau pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Infectii genitale si urinare - pe cale orala cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie
  • Oboseala fizica si psihica - masaj pe coloana vertebrala si talpi cu ulei esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei sau cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Angoase, anxietate - cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Lipsa de creativitate - cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Deprimare latenta, ganduri negre - cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Inhibitii mentale - cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Somnolenta - masaj pe coloana vertebrala si talpi cu ulei esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei sau cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Frigiditate, impotenta - masaj pe spate la baza coloanei vertebrale cu ulei esential de scortisoara de Ceylan diluat intr-un ulei sau cateva picaturi de ulei puse pe un servetel, se inspira, difuzare aeriana
  • Dezinfectant menajer: diluati in proportie de 1%, in otet amestecat cu apa, la care se poate adauga bicarbonat de sodium. Optional se pot adauga si alte uleiuri esentiale, grapefruit, lamaie

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in perioada sarcinii si alaptarii
  • A nu se utiliza pentru copii sub 15 ani
  • A nu se utiliza in baie
  • A nu se utiliza pentru inhalatii
  • In scop curativ, se utilizeaza maxim 5-7 zile.
  • A nu se utiliza in acelasi timp cu Aspirina sau Heparina
  • A nu se utiliza in caz de afectiuni gastrice (arsuri, ulcere, reflux gastro-esofagian) si insuficiente hepatice
  • Utilizarea pe cale orala se face in combinatie cu un ulei esential hepatoprotector (lamaie), diluate in ulei vegetal
  • A se utiliza in difuzare aeriana in concentratie mica (maxim 1%) si obligatoriu in combinatie cu uleiuri esentiale blande (lavanda, portocala)
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului sau  specialistului in aromaterapie, ingestia pe termen lung afecteaza ficatul

DOZAJ

  • 1- maxim 2%

COMPOZITIE

  • Ulei esential de scortisoara de Ceylan, botanic si biochimic definit, obtinut prin distilarea completa  in vapori de apa a scoartei recoltata din zone salbatice nepoluate

                100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
                100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza
                100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalol, citral (neral et geranial), geraniol. (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Cinnamomum zeylanicum sau Cinnamomum verum
  • Tara de origine: Sri Lanka (fostul Ceylan)
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil limpede
  • Culoare: galben
  • Miros: cald, zaharat, caracteristic de scortisoara
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, gastronomie, parfumerie

 
 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura

Prezentare: flacon cu picurator 5 ml

 

 

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.