Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei esential de lavanda aspic

lavande A 10 ml
Reducere 15% 42,08 lei
49,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul esential de lavanda aspic pur si natural este un ulei special cu nenumarate proprietati, care nu trebuie sa lipseasca din trusa de aromaterapie. Puternic antitox, antiseptic, cicatrizant, antalgic este recomandat pentru afectiunile dermatologice, osteoarticulare, rani, cicatrici, contra muscaturilor si intepaturilor otravitoare.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de lavanda aspic pur si natural este un ulei special, cu nenumarate proprietati, care nu trebuie sa lipseasca din trusa de aromaterapie.

Lavanda aspic este una dintre cele 3 specii veritabile de lavanda si este cunoscuta din cele mai vechi timpuri fiind utilizata in special pentru vindecarea muscaturilor de sarpe.

Foarte bogat in cineol, linalool si camfor, uleiul esential de lavanda aspic este renumit pentru nenumaratele sale proprietati fiind extrem de folosit in aromaterapie si cosmetologie.

Antitoxic, cicatrizant si antiseptic, uleiul esential de lavanda aspic este unul din putinele uleiuri esentiale eficace contra muscaturilor de vipera, serpi, intepaturilor de scorpioni, meduze, viespi, albine si paianjeni, in vindecarea ranilor, plagilor si acneei severe.

Antalgic si anestezic, uleiul esential de lavanda aspic calmeaza durerile si inflamatiile in caz de arsuri, arsuri de soare, rani, plagi si pusee dureroase in perioada de crestere a dentitiei, calmeaza contracturile, crampele si spasmele musculare.

Antiinfectios, antiinflamator si expectorant este in egala masura recomandat in caz de sinuzite, rinite, bronsite, decongestionarea plamanilor si a cailor respiratorii. Uleiul esential de lavanda aspic este un excelent echilibrant si calmant in caz de nervozitate, stres, astenie nervoasa.

Datorita parfumului puternic si special, uleiul esential de lavanda aspic este foarte folosit in parfumerie.
 
PROPRIETATI

  • Puternic antitoxic
  • Antiseptic, antiinfectios, fungicid
  • Cicatrizant cutanat de exceptie
  • Antiinflamator, anticataral, expectorant
  • Antiviral si stimulant imunitar
  • Antalgic si analgezic
  • Calmant si echilibrant nervos

RECOMANDARI

  • Muscaturi de vipere, serpi
  • Intepaturi de meduze, scorpioni, viespi, paianjeni veninosi
  • Intepaturi de plante
  • Arsuri, arsuri de soare 
  • Plagi atone, ulceratii cutanate, escare
  • Psoriazis
  • Micoze cutanate si ginecologice
  • Zona Zoster, varicela, herpes labial, herpes genital
  • Acnee, plagi, eczeme, abcese, furuncule
  • Alergii cutanate, mancarimi, eritem fesier
  • Bronsite, laringite, sinuzite, otite, rinite
  • Contracturi, spasme, crampe musculare
  • Reumatism articular
  • Cefalee, migrene
  • Astenie nervoasa, depresii, stres
  • Sistem imunitar slabit

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei esential de lavanda aspic adaugata in doza zilnica de crema pentru tenul cu acnee grava
  • Incorporarea uleiului esential de lavanda aspic in creme, lapte, serumuri destinate tenurilor acneice 1-1,5%
  • Incorporarea uleiului esential de lavanda aspic in unguente, balsamuri, in caz de afectiuni dermatologice, muscaturi, intepaturi 1-1,5%
  • Prepararea de cosmetice: creme, lapte, lotiuni pentru ingrijirea tenului acneic, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si activi cosmetici 1-1,5%
  • Prepararea de balsamuri, unguente, cataplasme pentru tratarea afectiunilor dermatologice, ranilor, plagilor, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante  5-10%
  • Prepararea de unguente, geluri pentru tratarea afectiunilor osteo-articulare si musculare in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte de plante 5-10%
  • Prepararea de uleiuri de masaj pentru tratarea afectiunilor osteoarticulare si musculare in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale 5-10%
  • Frictionari pe tample cu 2-3 picaturi de ulei esential de lavanda aspic diluate in 10 picaturi de ulei vegetal in caz de afectiuni respiratorii, dureri de cap, migrene

DOZAJ

  • General 1-2%
  • Specific (unguente, balsamuri) 5-10%

PRECAUTII 

  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii
  • A nu se utiliza pentru copii mai mici de 8 ani
  • A nu se utiliza de catre persoanele alergice la camfor
  • UZ EXTERN

COMPOZITIE

  • Ulei esential de lavanda aspic, obtinut prin distilarea completa a florilor in vapori de apa 

             100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
             100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
             100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalool, (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Lavandula latifolia 
  • Tara de origine: Spania

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede 
  • Culoare: incolor la galben verzui 
  • Miros: camforat, proaspat si ierbaceu
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: 10 ml.

 

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.