Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 14.02.2024 - 24.02.2024

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei de chaulmoogra extravirgin

chaulmoogra 10 ml
Reducere 15% 21,07 lei
24,79 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

EXOTIC, RAR SI PRETIOS, venit tocmai din India, utilizat din timpuri ancestrale pentru tratarea maladiilor de piele grave, inclusiv lepra, uleiul de chaulmoogra este unul din rarele uleiuri cu proprietati de uniformizare a pigmentarii cutanate.

Acesta faciliteaza migrarea melanocitelor din zonele pigmentate catre zonele depigmentate, stimuleaza sinteza melaninei, transferul si repartizarea uniforma a acesteia la suprafata pielii, estompand semnificativ zonele pigmentate si cele depigmentate.

Bogat in acid hydnocarpic, chaulmoogric si gorlic, acizi grasi foarte rari cu proprietati extraordinare antimicrobiene, antibacteriene, antiinflamatoare, cicatrizante, regenerante, antimicotice, uleiul de chaulmoogra acopera un spectru larg de afectiuni cutanate de tipul infectiilor, dermatitelor, eczemelor, plagilor.

Numeroase studii au relevat proprietatile lipolitice ale uleiului de chaulmoogra,acesta fiind un excelent remediu contra celulitei si acumularii de tesut adipos.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de chaulmoogra este obtinut din samburii  unui arbore de originar din India, raspandit apoi in Asia si Africa. Chaulmoogra este un arbore maiestuos cu ciorchini de flori albe si fructe rotunde din ale caror samburi se obtine un ulei cu proprietati fabuloase foarte utilizat in medicina traditionala orientala si mentionat in textele ayurvedice ca un excelent remediu contra afectiunilor grave ale pielii si leprei.  

In anii 1800, medicina occidentala descopera miraculoasele proprietati ale uleiului de chaulmoogra si dupa numeroase studii, cercetari si experiente, se reuseste obtinerea din acest ulei a unui medicament cu excelente rezultate contra acestei teribile maladii

Bogat in acid hydnocarpic, chaulmoogric si gorlic, acizi grasi foarte rari cu proprietati extraordinare antimicrobiene, antibacteriene, antiinflamatoare, cicatrizante, regenerante, antimicotice, uleiul de chaulmoogra acopera un spectru larg de afectiuni cutanate de tipul infectiilor, dermatitelor, eczemelor, plagilor.

Numeroase studii au relevat proprietatile lipolitice ale uleiului de chaulmoogra,acesta fiind un excelent remediu contra celulitei si acumularii de tesut adipos.

Uleiul de chaulmoogra este unul din rarele uleiuri cu proprietati de uniformizare a pigmentarii cutanate. Acesta faciliteaza migrarea melanocitelor din zonele pigmentate catre zonele depigmentate, stimuleaza sinteza melaninei, transferul si repartizarea uniforma a acesteia la suprafata pielii estompand semnificativ zonele pigmentate si cele depigmentate.

Datorita acestei capacitati, este un ulei excelent inclusiv pentru o bronzare rapida si uniforma, o piele luminoasa si stralucitoare. 

Si parul beneficiaza din plin de proprietatile uleiului de chaulmoogra fiind un ulei remarcabil pentru stimularea cresterii si regenerarii parului, eliminarea matretii si iritatiilor scalpului.

PROPRIETATI

  • Antibacteriene, antimicrobiene
  • Antiacneice, antifungice
  • Antiinflamatoare, calmante
  • Reparatoare, regenerante
  • Echilibrant al secretiei de sebum
  • Cicatrizante
  • Anticelulitice, lipolitice
  • Uniformizante ale pigmentarii cutanate
  • Favorizeaza bronzarea, uniformizarea si pastrarea bronzului timp indelungat
  • Stimuleaza cresterea si regenerarea parului

RECOMANDARI

  • Psoriazis
  • Eczema
  • Infectii cutanate
  • Piele atopica
  • Piele iritata, inflamata
  • Descuamare cutanata
  • Acne, cosuri
  • Ten gras
  • Micoze, herpes
  • Celulita
  • Tesut adipos (grasime) in exces
  • Hiper si hipopigmentare, pete inchise si depigmentari ale pielii (petre albe)
  • Ingrijirea pielii inainte si dupa plaja
  • Obtinerea si mentinerea unui bronz rapid, uniform
  • Lepra
  • Contra caderii si pentru stimularea cresterii parului
  • Matreata
  • Scapl sensibil, iritat

UTILIZARE

  • 1 picatura adaugata in doza zilnica de crema pentru ingrijirea tenului acneic, gras, iritat
  • Cateva picaturi adaugate in doza  de sampon, balsam, necesare unei spalari
  • Prepararea de cosmetice pentru ten acneic, cosuri: creme, lapte, serumuri, ulei de chaulmoogra in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten gras :creme, lapte, serumuri, ulei de chaulmoogra in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele hiperpigmentate sau depigmentate: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru si dupa plaja: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice contra celulitei si pentru slabit: creme, lapte, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea eczemelor, pielii atopice, psoriasis, infectii cutanate, micoze in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de sampoane, balsamuri, masti contra caderii si pentru stimularea cresterii parului, ulei de chaulmoogra in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de uleiuri faciale pentru ten acneic, gras, cosuri, ulei de chaulmoogra in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele deteriorate, descuamate ulei de chaulmoogra in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibile, iritate, inflamate, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru afectiuni cutanate, psoriasis, micoze eczeme, piele atopica, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru masaj contra celulitei si pentru slabit in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru si dupa plaja in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare contra caderii si pentru stimularea cresterii parului in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

COMPOZITIE

  • Ulei de chaulmoogra 100% pur si natural obtinut din prima presare mecanica la rece a samburilor recoltati manual din zone salbatice, nepoluate 
  • Acizi grasi esentiali: hidnocarpic – 50,88%, chaulmoogric – 30,25%, gorlic – 10,15%, palmitic – 3,34%,
  • Alti compusi naturali: insaponifiabile  3% (corpi grasi care imbunatatesc elasticitatea pielii, stimuleaza metabolismul celulat si refacerea structurii
  • Denumire: Hydnocarpus laurifolia
  • Tara de origine: India
  • Importat in UE: Franta 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE 

  • Aspect: semisolid, se topeste pe piele
  • Culoare: bej, este posibil sa prezinte mici depuneri
  • Miros; puternic, picant
  • Tusa Grasa

 

NOTA

Datorita texturii grase si mirosului specific, este recomandat a se folosi in amestec de pana la 50% cu alt sau alte uleiuri vegetale cu tusa uscata

 

Pastrare: ulei  stabil oxidativ. A se pastra  ferit de lumina si caldura

 

Prezentare: 10 ml.