Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de struguri

raisin 100 ml
35,71 lei

DESCOPERA MINUNEA DIN MICUTII SAMBURI DE STRUGURI

Uleiul din samburi de struguri este singurul ulei care contine PROCIANIDINA (bioflavonoida proantocianidina oligomerica OPC) in concentratia cea mai mare. Aceasta este  considerata antioxidantul cel mai eficace impotriva radicalilor liberi, previne oxidarea lipidelor din piele si degenerescenta tesuturilor, responsabile de imbatranire.

La fel de bogat in acid linoleic (omega 6), vitamina E, minerale si proteine, acizi grasi esentiali, este un puternic regenerant cutanat, restructureaza tesutul si membrana celulara, calmeaza, hraneste, reda stralucirea si elasticitatea pielii, hidrateaza si protejeaza contra  radicalilor liberi si agresiunilor.

Foarte fin si fluid, este un ulei perfect pentru tenurile grase sau mixte, regleaza secretia de sebum, dezincrusteaza si inchide porii.

Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul din samburi de struguri este singurul ulei care contine procianidina (bioflavonoida proantocianidina oligomerica OPC) in concentratia cea mai mare. Aceasta este  considerata antioxidantul cel mai eficace impotriva radicalilor liberi, previne oxidarea lipidelor din piele si degenerescenta tesuturilor, responsabile de imbatranirea cutanata.

Proprietatile cosmetice ale strugurilor sunt cunoscute inca din secolul al-XVII-lea. La curtea regelui Ludovic al XIV gingasele doamne pastrau frumusetea si fragezimea pielii cu sucul minunat al boabelor de struguri

 La fel de bogat in acid linoleic (omega 6), vitamina E, minerale si proteine, acizi grasi esentiali, uleiul din samburi de struguri este un puternic regenerant cutanat, restructureaza tesutul si membrana celulara, calmeaza, hraneste, reda stralucirea si elasticitatea pielii, hidrateaza si protejeaza contra  radicalilor liberi si agresiunilor.

Foarte fin si fluid, uleiul din samburi de struguri este un ulei perfect pentru tenurile grase sau mixte, regleaza secretia de sebum, dezincrusteaza si inchide porii. In combinatie cu alte extracte si ingrediente cosmetice, este un excelent exfoliant.

Cu proprietati puternic reparatoare uleiul de samburi de struguri regenereaza fibra capilara, hraneste si protejeaza parul fin, casant, deteriorat. 

 

PROPRIETATI

  • Puternic antioxidant
  • Regenerant si restructurant
  • Previne oxidarea lipidelor si degenerescenta tesuturilor
  • Emolient si protector
  • Hranitor si hidratant
  • Dezincrustant
  • Regleaza secretia de sebum
  • Confera stralucire si prospetime pielii
  • Exfoliant
  • Reparator, hranitor si protector al fibrei capilare
  • Tusa fina si uscata, patrunde rapid in piele fiind un excelent suport pentru alte uleiuri grase

RECOMANDARI

  • Piele matura, destructurata
  • Piele deteriorata, agresata, imbatranita prematur
  • Piele aspra, deshidratata
  • Ten tern, lipsit de suplete si stralucire
  • Ten gras, incarcat cu pori dilatati si obturati
  • Exfoliere faciala si corporala
  • Par fin, casant, deteriorat

UTILIZARE

  • 1-2 picaturi de ulei din samburi de struguri incorporate in doza zilnica de crema, lapte, serum facial, gel de dus, sampon sau masca pentru par 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, serumuri destinate tenului matur, destructurat imbatranit, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, serumuri destinate pielii agresate, deteriorate, aspre, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, serumuri destinate tenurilor grase mixte, cu pori incarcati si dilatati, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, serumuri destinate pielii uscate, deshidratate, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice
  • Prepararea de exfoliante faciale si corporale, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice
  • Prepararea de uleiuri si serumuri faciale uleioase destinate tenului matur, destructurat imbatranit, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale,
  • Prepararea de uleiuri si serumuri faciale uleioase destinate pielii agresate, deteriorate, aspre, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Prepararea de uleiuri si serumuri faciale uleioase destinate pielii uscate, deshidratate, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale,
  • Prepararea de uleiuri si serumuri faciale uleioase destinate tenurilor grase mixte, cu pori incarcati si dilatati, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti destinate parului fin, casant deteriorat, ulei din samburi de struguri in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente specifice

COMPOZITIE

  • Ulei din samburi de struguri 100% pur si natural, obtinut din samburi de struguri si apoi rafinat 
  • Acizi grasi: Omega 6 - 63,3%, Omega 9 - 21,9%, palmitic - 7,54%, stearic-3,91%
  • Alti compusi naturali: Compusi fenolici (Oligomeri Pro-Cianidici si procianidina): actiune puternica impotriva radicalilor liberi, protectori contra degenerescentei tesuturilor, vitamina E puternic antioxidant natural
  • Denumire: Vitis Vinifera
  • Tara de origine: Spania
  • Ulei sensibil oxidativ

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios
  • Culoare: galben verzui
  • Miros: neutru
  • Tusa: uscata, patrunde rapid in piele
  • Calitate:exclusiv cosmetica
  • Ulei sensibil oxidativ

Pastrare: ulei sensibil oxidativ. A se pastra la o temperatura mai mica de 20°C, in mediu uscat, ferit de lumina.

 

Prezentare: 100 ml.

INFO +

CE ESTE DEGENERESCENTA

Modificarea patologică REGRESIVA, anatomică și funcțională, a unui țesut sau a unui organ, ca urmare a suprimării legăturii lor cu sistemul nervos sau cu circulația sanguină, a unei intoxicații grave a organismului sau a unui deficit de metabolism.