Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de patchouli

patchouli 30 ml
39,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Dincolo de parfumul afrodisiac cu note calde, suav orientale, uleiul esential de patchouli are proprietati puternic cicatrizante, antiputride, antiinfectioase, antiseptice, fiind un veritabil elixir pentru pielea cu probleme grave. decongestionant, tonic venos si limfatic este aliatul de nadejde in lupta cu celulita si problemele circulatorii

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Dincolo de parfumul cu note calde, suav orientale. uleiul esential de patchouli, puternic cicatrizant, antiputrid, antiinfectios, antiseptic, este un veritabil elixir pentru pielea cu probleme grave.

Patchouli este o planta originara din Asia si datorita [proprietatilor sale este folosita  de mii de ani in India si Extremul Orient. Denumirea de patchouli vine din tamal, un dialect indian si care inseamna frunze verzi (patch-verde, ails-frunze).

Uleiul esential de patchouli este folosit de secole in Orient pentru parfumarea si punerea in valoare a valurilor de matase si a salurilor de casmir, insa parfumul deosebit al uleiului esential de patchouli este descoperit de catre occidentali abia in perioada Angliei victoriene, perioada in care era intenspentru dezinfectarea si parfumarea interioarelor.

Parfumul magic si persistent al uleiului esential de patchouli, cu note profunde, orientale este un un adevarat afrodisiac. Uleiul esential de patchouli are si proprietati  antiinflamatoare, cicatrizante, antiinfectioase, tonice si febrifuge datorita carora este folosit din timpuri stravechi in medicina traditionala indiana.

In cosmetica, uleiul esential de patchouli este foarte apreciat pentru proprietatile sale regenerante, tonice, antiinflamatoare si decongestionante.

 

PROPRIETATI

  • Regenerant cutanat de exceptie 
  • Puternic cicatrizant si antiputrid chiar si in cazuri de putrefactie a tesutului cutanat 
  • Antiinfectios, antiseptic, 
  • Antiinflamator, febrifug
  • Tonic, energizant si afrodisiac, utilizat in cantitati mici
  • Decongestionant si tonic venos si limfatic
  • Stimulant digestiv
  • Fortifiant al sistemului imunitar
  • Repulsiv

RECOMANDARI

  • Ten si piele ridate, imbatranite
  • Piele uscata, crapata, escare
  • Ten asfixic, gras, incarcat, congestionat
  • Ten gras, incarcat
  • Ten acneic
  • Eczeme seboreice, dermatoze inflamatorii si alergice
  • Plagi, rani grave suprainfectate, cicatrici
  • Parazitoze cutanate, micoze, impetigo
  • Probleme circulatorii, varice
  • Hemoroizi interni si externi
  • Celulita, retentie de apa
  • Infectii intestinale
  • Astenie fizica si mentala
  • Sistem imunitar slabit
  • Impotenta si frigiditate
  • Dezinfectant si parfumant aerian
  • Alungarea insectelor

UTILIZARE

  • Frictionari locale cu ulei esential de patchouli in cazul afectiunilor cutanate, eczeme, dermatoze, micoze 
  • Ulei esential de patchouli  combinat cu un ulei vegetal de baza pentru masaj in cazul afectiunilor circulatorii venoase si limfatice, in tratamentele de slabit si contra celulitei
  • Incorporarea sau prepararea de unguente pentru zonele afectate, eczeme, dermatoze, micoze, varice 
  • Incorporarea uleiului esential de patchouli in produse cosmetice sau prepararea de creme, lotiuni, geluri pentru tratamentele de remodelare corporala si contra celulitei
  • Baie - 10 picaturi de ulei esential de patchouli amestecate in laptele de baie
  • Incorporarea in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, serumuri, lotiuni, uleiuri, masti pentru ten degradate, destructurate, ridate 
  • Incorporarea uleiului esential de patchouli in produsele cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, serumuri, masti pentru tenurile grase, incarcate, congestionate sau pentru tenurile acneice
  • Parfumarea cosmeticelor: cateva picaturi de ulei esential de parchouli adaugate in gama de cosmetice
  • Difuzare aeriana pentru dezinfectarea si parfumarea aerului

DOZAJ

  • Ten: 1-1,5%
  • Corp: 1-2,5

PRECAUTII

  • In doze mici este tonic, in doze mai mari este sedativ
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de patchouli botanic si biochimic definit, obtinut din cultura Ecologica prin distilarea completa a frunzelor in vapori de apa

               100% pur nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
                100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
                 100% integral nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei ce pot provoca alergii: niciunul
  • Denumire: Pogostemon Cablin
  • Produs in: Indonezia
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede
  • Culoare: galben-brun
  • Miros: suav, oriental, cald  si usor de tabac
  • Utilizare  cosmetica, aromaterapie, parfumerie
  •  

 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: 10 ml.

 

 

 Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.