Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei esential de saro bio

saro 10 ml
Reducere 15% 42,08 lei
49,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Relativ recenta revelatie in aromaterapie, cu un profil olfactiv interesant si o compozitie chimica unica cu peste 40 de molecule, ce include toate moleculele importante ale uleiurilor esentiale de Ravintsara, Niaouli, Lavanda si Tea tree, dar net superior acestora, uleiul esential de saro este cu siguranta noua perla aromatica.

Ca urmare a studiilor efectuate in centre de cercetare din Madagascar, Europa si SUA, care au pus in evidenta multiplele valente ale uleiului esential de saro, in anul 2003 a fost recunoscut si introdus in Europa ca un tonic si puternic antiinfectios cu spectru larg, iar din anul 2009 este folosit in cosmetologie ca regenerant cutanat, antioxidant, anti-age si detoxifiant de exceptie, fiind foarte folosit de unii dintre cei mai mari producatori de cosmetice naturale.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de saro bio sau La Mandravasarotra este obtinut prin distilarea in vapori de apa a frunzelor de Cinnamomsa Fragrans.

Unic in lume, arborele de Mandravasarotra sau Saro pentru occidentali, este o specie arhaica, prezenta inca de pe vremea dinozaurilor si care creste exclusiv in Madagascar.

Totdeauna verde si foarte parfumat, Saro este arborele de la care se folosesc absolut toate partile: frunze, scoarta, fructe, radacina.

Mandravasarotra inseamna in malgasa “planta care anihileaza raul”, iar malgasii il folosesc de mii de ani pentru proprietatile terapeutice extraordinare, ca tonic general, contra infectiilor, intoxicatiilor, regenerarea tesutului cutanat, dar si ca antidot contra otravurilor si pentru neutralizarea vrajilor. 

Relativ recenta revelatie in aromaterapie, cu un profil olfactiv interesant si o compozitie chimica unica cu peste 40 de molecule, ce include toate moleculele importante ale uleiurilor esentiale de Ravintsara, Niaouli, Lavanda si Tea tree, dar net superior acestora, uleiul esential de saro este cu siguranta noua perla aromatica.

Ca urmare a studiilor efectuate in centre de cercetare din Madagascar, Europa si SUA, care au pus in evidenta multiplele valente ale uleiului esential de saro, in anul 2003 a fost recunoscut si introdus in Europa ca un tonic si puternic antiinfectios cu spectru larg, iar din anul 2009 este folosit in cosmetologie ca regenerant cutanat, antioxidant, anti-age si detoxifiant de exceptie, fiind foarte folosit de unii dintre cei mai mari producatori de cosmetice naturale.

Uleiul esential de saro este recunoscut ca un ulei bland, nonagresiv cu potential alergen foarte scazut si foarte usor de folosit, fiind unul dintre foarte putinele uleiuri esentiale care, in anumite cazuri si pe o perioada foarte scurta de timp, poate fi aplicat si in stare pura pe piele.

Intr-o societate in care agresiunile asupra organismului si psihicului sunt inevitabile, uleiul esential ofera o protectie fara egal.
 

PROPRIETATI

  • Anti-age si antioxidant de exceptie
  • Detoxifiant si regenerant celular
  • Astringent si tonifiant, inchide porii si netezeste pielrea
  • Puternic antiviral, antibacterian cu spectru larg
  • Antifungic, antiparazitar
  • Antiinflamator, antalgic
  • Anticataral, mucolitic si expectorant
  • Antispasmodic, calmant
  • Neurotonic
  • Imunomodulant

RECOMANDARI

  • Ten imbatranit, ridat
  • Ten si piele destructurate
  • Ten si piele terne, devitalizate, incarcate de toxine, agresate de factori poluanti, fumat
  • Vergeturi, cicatrici
  • Plagi, micoze, acarieni
  • Dureri tendino-musculare si osteo-articulare
  • Infectii virale si bacteriene ORL si ale cailor respiratorii: gripa, raceala, sinuzita, otita,
  • Bronsita, angina 
  • Infectii urinare si ginecologice : cistita, uretrita, leucoree, vaginita, displazie
  • Infectii buco-dentare :gingivita, afte, abcese  
  • Infectii dermatologice : plagi infectate, micoze, acarieni, verugi (negi) inclusiv veruci de piscina, herpes, herpes labial
  • Infectii parazitare inclusiv amibiaza (infestarea cu amiba entamoeba histolitica)
  • Cefalee,
  • Dureri tendino-musculare si osteo-articulare
  • Protejarea organismului contra infectiilor, in special in perioada epidemiilor
  • Diaree, dizenterie, tulburari de fermentatie
  • Depresii
  • Astenie profunda (epuizare fizica si nervoasa) 
  • Preventiv pentru protejarea contra agresiunilor fizice (infectii, epidemii ) si psihice (stress, epuizare, etc)
  • Intarirea sistemului imunitar

UTILIZARE

  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri, uleiuri, masti pentru ten si piele imbatranite, ridate, destructurate, sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri,serumuri, uleiuri, masti pentru ten si piele devitalizate, incarcate de toxine sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in creme, lapte geluri, uleiuri, unguente, cataplasme pentru vergeturi, cicatrici sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in creme, geluri, uleiuri, unguente, cataplasme pentru vergeturi, cicatrici sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in creme, geluri, uleiuri, unguente pentru tratarea infectiilor cutanate, plagilor, micozelor, parazitilor cutanati sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in creme, geluri, uleiuri, unguente contra durerilor musculare si osteo-articulare sau prepararea acestora in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Uleiuri de masaj in caz de oboseala cronica, stress si pentru intarirea sistemului imunitar, ulei esential de saro simplu sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale diluate intr-un ulei vegetal
  • Herpes labial, 1 picatura aplicata punctual doar pe herpes, de 4-5 ori/zi, timp de 5 zile
  • Masaj contra gripei, ulei de saro in combinatie simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale specifice diluate intr-un ulei vegetal. Aplicatii pe cutia toracica anterior si posterior, de cateva ori pe zi
  • Masaj contra racelii, sinuziteii, ulei de saro in combinatie simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale specifice diluate intr-un ulei vegetal. Aplicatii pe frunte, de cateva ori pe zi, atentie sa nu patrunda in ochi
  • Cateva picaturii de ulei esential de saro aplicate pe cutia toracica anterior/posterior si pe talpi (preventiv si curativ) in perioada epidemiilor contagioase
  • Aplicatii cu 2-3 picaturi de ulei esential de saro la incheietura mainilor (punctele de puls0 pentru o protectie optima contra agresiunilor fizice si psihice cotidiene
  •  Inhalatii in caz de gripa si pentru decongestionarea cailor respiratorii
  • Difuzare aeriana pentru dezinfectarea si purificarea aerului, crearea unei atmosfere destresante, eliminarea oboselii fizice si nervoase
  • In caz de urgenta (oboseala, stress, cai respiratorii congestionate, etc) se pun cateva picaturi pe un servetel si se inspira aroma

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Utiliza interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

DOZAJ

  • Creme, lapte, geluri: 1-2%
  • Unguente, balsamuri: 5-20% 

COMPOZITIE

  • Ulei esential de saro Bio, botanic si biochimic definit, obtinut din cultura Biologica prin distilarea completa in vapori de apa a frunzelor de Mandravasarotra   

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza
              100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene si intr-o mica masura linalool (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Cinnamomsa Fragrans  
  • Tara de origine: Madagascar
  • Importat in UE: Franta  

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid fluid, limpede 
  • Culoare: incolor la galben pal 
  • Miros: foarte agreabil, vegetal, cald,
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, 
  • Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

 
 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura
 
Prezentare: 10 ml. 

 

 

 

 

 

 

 Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

 

 

 

 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialis