Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de rosalina

rosalina 5 ml
79,00 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul esential de rosalina, exotic cu parfum si proprietati asemanatoare uleiului esential de trandafir, este un ulei polivalent, obtinut  dintr-un hibrid foarte rar de tea tree. Reparator, regenerant, cicatrizant, antiinfectios, antiseptic, uleiul esential de rosalina are o multitudine de aplicatii cosmetice si terapeutice.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de rosalina este un ulei original si foarte interesant datorita compozitiei chimice in care blandetea si concentratia foarte mare in linalool se asociaza cu activitatea compusilor de cineol, rezultand un ulei esential polivalent si util in multe situatii.

Rosalina este un arbore originar din Australia, hibrid foarte interesant al arborelui de tea tree, cu inflorescente albe, superbe si un parfum delicat, apropiat de trandafir.

Uleiul esential de rosalina este un foarte bun regenerant, calmant si purifiant cutanat, ideal pentru tenurile ridate, congestionate si iritate. Antiinfectios si antiseptic de exceptie, uleiul esential de rosalina este recomandat pentru afectiunile cutanate si ale cailor respiratorii.

Excelent calmant si relaxant al sistemului nervos, uleiul esential de rosalina elimina starile de teama, neliniste, panica nocturna. Parfumul sau delicat face din uleiul esential de rosalina un ulei ideal pentru crearea unei atmosfere calde, linistitoare si parfumate.
 
PROPRIETATI

  • Regenerant si cicatrizant
  • Purifiant si calmant cutanat
  • Antiinfectios, antiseptic, antifungic
  • Antispasdomic si anticonvulsivant
  • Usor expectorant
  • Calmant si relaxant al sistemului nervos
  • Parfumant

RECOMANDARI

  • Ten ridat, imbatranit, obosit
  • Ten acneic, incarcat
  • Ten congestionat, iritat
  • Afectiuni ale pielii, arsuri, cicatrici, herpes
  • Afectiuni ale cailor respiratorii: bronsite, traheite, rinofaringite
  • Afectiuni ale cailor respiratorii provocate de fumat, poluare: bronsite tabacice, inflamatii cronice ale mucoasei bronhiilor
  • Calmant si relaxant in caz de stres, agitatie, angoasa, spaima, panica nocturna, astenie nervoasa

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de rosalina in produsele cosmetice sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri, uleiuri, lotiuni, simplu sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale si activi cosmetici specifici pentru tenurile ridate, imbatranite, terne 1-2%
  • Incorporarea uleiului de rosalina in produse cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, uleiuri, lotiuni, balsamuri, geluri pentru tenul acneic, incarcat, congestionat
  • Incorporarea in produse specifice sau prepararea de unguente, balsamuri aplicate pe zonele afectate, arsuri, cicatrici, herpes 
  • Ulei esential de rosalina  combinat cu un ulei vegetal de baza pentru masajul zonelor cutanate cu probleme sau pentru regenerarea si intinerirea epidermei
  • Parfumarea ambientului, simplu sau in combinatii cu alte uleiuri esentiale
  • Masaj, cateva picaturi de ulei esential de rosalina, aplicat pe coloana vertebrala impotriva stresului si a oboselii
  • Parfumarea cosmeticelor pentru ten si corp - cateva picaturi de ulei esential de rosalina adaugate in cosmeticele preferate 
  • Crearea parfumurilor

DOZAJ

  • Ten: 1-1,5%
  • Corp: 1-10%

PRECAUTII

  • Efectuati testul 
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • EXCLUSIV PENTRU UZ EXTERN

COMPOZITIE

  • Ulei esential de rosalina botanic si biochimic definit, obtinut din flora salbatica prin distilarea completa a frunzelor in vapori de apa 

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
             100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
             100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractiona

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: linalool (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Melaleuca Ericifolia
  • Produs in: Australia
  • Importat in UE: Franta 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede
  • Culoare: galben deschis
  • Miros: usor lemnos, cu nota florala, agreabila, asemanator parfumului de lemn de trandafir
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: sticluta cu picurator 5 ml.

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.