Reduceri de 15% la toate produsele in perioada 21.09 - 25.09.2020

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei esential absolut de zambile

hyacinth 5 ml
Reducere 15% 297,08 lei
349,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Rar si pretios, uleiul esential absolut de zambile este un ulei folosit enorm in parfumurile de lux, insa este apreciat si pentru nebanuitele beneficii terapeutice.

Puternic vindecator, regenerant celular si anti-age de exceptie, este pur si simplu miraculos si cu efecte vizibile rapide in indepartarea semnelor imbatranirii.

Antibacterian, antiseptic, cicatrizant si antiinflamator, este benefic pentru tratarea ranilor, infectiilor si inflamatiilor cutanate, acneii, cosurilor si cicatricilor.

Excelent calmant, relaxant si sedativ, este foarte util in ameliorarea depresiei, stresului, anxietatii, apatiei, surmenajului si tensiunilor  provocate de stres.

 Aliatul de nadejde al adolescentilor, ii ajuta sa inteleaga si sa faca fata schimbarilor si problemelor specifice trecerii de la copilarie la adolescenta.

Ulei magic de vindecare, este uleiul tineretii vesnice, eliberarii de trecut, ruperii de atasamente si evolutiei spirituale.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Ulei extrem de rar si pretios, uleiul esential absolut de zambile este un ulei folosit enorm in parfumurile de lux, insa este apreciat si pentru nebanuitele beneficii terapeutice.

Antibacterian, antiseptic, cicatrizant si antiinflamator, uleiul esential de zambile este benefic pentru tratarea ranilor, infectiilor si inflamatiilor cutanate, acneii, cosurilor si cicatricilor

Puternic vindecator, regenerant celular si anti-age de exceptie, este pur si simplu miraculos si cu efecte vizibile rapide in indepartarea semnelor imbatranirii. Riduri, piele flasca, fragilizata si devitalizata, pete cauzate de batranete, toate incep sa se estompeze dupa prima saptamana de utilizare si sa dispara ulterior, pielea recapatandu-si aspectul tanar, neted si proaspat.

In plan psihoemotional este un excelent calmant, relaxant si sedativ foarte util in ameliorarea depresiei, stresului, anxietatii, apatiei, surmenajului, tensiunilor la nivelul gatului si fetei, provocate de stres.

Uleiul esential de zambile este aliatul de nadejde al adolescentilor, ajutandu-i sa inteleaga si sa faca fata schimbarilor si problemelor specifice trecerii de la copilarie la adolescenta, a bulversarilor, „furtunilor”, iubirilor imature, geloziei, inimilor „frante”.

Uleiul esential de zambile este uleiul eliberarii de trecut si ruperii de atasamente. De asemenea ajuta la suportarea si depasirea durerii si acceptarea despartirii sau pierderii unei persoane dragi.

Uleiul noilor inceputuri si explorari pe „teritorii” necunoscute, ajuta la depasirea fricilor si nelinistilor la inceputul  unui nou capitol din viață, sau dupa destrămarea unei relații, la intelegerea faptului ca fiecare inceput este de asemenea si un sfarsit, fiecare pierdere sau finalizare este o etapa care trebuie să fie pe deplin recunoscută, acceptata și onorată înainte de a putea continua. In aceeasi masura, este un ulei puternic stimulant al creativitatii si ingeniozitatii, iar parfumul sau atrage iubirea si norocul. Zambila este simbolul tineretii și poate fi astfel, un parfum perfect pentru cei care doresc să-si  mențină spiritul vesnic tanar.

Ulei magic de vindecare si elevare spirituala, este uleiul ckacrelor inimii si coroanei, un mediator intre spirit si materie care deschide inima catre iubire neconditionata, iertare, compasiune, respect si iubire de sine, incredere si speranta, faciliteaza conectarea cu eul superior, energia constiintei universale, dincolo de spatiu si timp, unde prezentul se contopeste cu eternitatea, in drumul spre vindecare si evolutie spirituala.

 

 

 

PROPRIETATI

  • Puternic anti-age, elimina rapid semnele de imbatranire
  • Regenerant celular, cu o mare capacitate de vindecare
  • Hrănitor
  • Antiinflamator, antibacterian și antiseptic
  • Decongestionant si detensionant
  • Calmant si relaxant  
  • Stimuleaza creativitatea si stima de sine
  • Ajuta la elevare morala si spirituala
  • Inspira fericire si speranta
  • Sporeste sentimentul de iubire neconditionata la scara universala
  • Echilibrarea chakrelor inimii (4- Anahata) si coroanei (7- Sahasrara)

RECOMANDARI

  • Eliminarea semnelor de imbatranire, riduri, piele flasca, pete pigmentare, piele devitalizata
  • Acnee, cosuri, cicatrici
  • Rani, plagi, afectiuni cutanate inflamatorii
  • Fotoimbatranire cauzate de expunerea excesiva la soare, arsuri solare
  • Tensiuni musculare, in special la nivelul gatului si fetei
  • Dependente (alcool, tutun, droguri, etc)
  • Surmenaj, oboseala, apatie  
  • Depresie, anxietate,stres
  • Frici, frica de necunoscut, neliniști
  • Dureri, traume, socuri cauzate de pierderea unei persoane dragi
  • Eliberarea de atasamente si de trecut
  • Suport la destrămarea unei relații, ajuta in mod special adolescentii
  • Suport pentru un nou inceput si explorare de „taramuri” necunoscute
  • Redarea increderii si sperantei
  • Ritualuri de initiere  marcarea noilor începuturi
  • Conectarea cu eu-ul superior si energia constiintei pure
  • Stimularea partii creative a creierului
  • Practici de vindecare si elevare spirituala

UTILIZARE

  • 1 picatura in doza zilnica de crema pentru ten ridat, imbatranit, ten acneic
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten ridat, imbatranit, ulei de zambile in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten acneic, cosuri, ulei de zambile in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in unguente, balsamuri, creme, geluri, sau prepararea de unguente, balsamuri, creme, geluri, cataplasme pentru tratarea afectiunilor dermatologice, ulei esential de zambile in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Incorporarea in unguente, balsamuri, creme sau prepararea de unguente, balsamuri, creme, cataplasme pentru tratarea tensiunilor musculare, ulei esential de zambile in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru ten ridat, imbatranit, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, activi cosmetici liposolubili specifici
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru ten, acneic, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru tratarea afectiunilor cutanate, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru tratarea tensiunilor musculare, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Tulburari pshihoemotionale, stres, dependente - masaj general cu ulei esential de narcise diluat intr-un ulei vegetal, cateva picaturi adaugate in apa de baie, difuzare aeriana, inspirare (se dilueaza uleiul esential de zambile in concentratie de 1-2 %, intr-un ulei vegetal, se pun cateva picaturi pe un servetel si se inspira)
  • Ritualuri practici spirituale - difuzare aeriana

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in perioada sarcinii si alaptarii
  • A nu se utiliza pentru copii
  • A nu se utiliza pe termen lung sau in concentratii mari
  • UZ EXCLUSIV EXTERN

DOZAJ

  • Cosmetice 1%
  • Unguente, uleiuri de masaj, parfumuri 1% - 5% MAXIM

COMPOZITIE

  • Ulei esential absolut de zambile, obtinut din flori proaspete de zambile prin metoda extractiei absolute in solventi, urmata de evaporarea solventului si concentrarea extractului
  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Hyacinthus orientalis
  • Tara de origine: Italia

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid
  • Culoare: galben pal - verde maroniu
  • Miros ; : intens, floral, dulce, cu note verzi
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie

 

 

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Prezentare: 5 ml.



 

EXTRACTIE ABSOLUTA. Unele flori sau plante, parti ale plantei sunt foarte delicate si nu suporta distilarea in vapori de apa, sau principiile active nu sunt extrase optim prin aceasta metoda. Pentru acestea se foloseste metoda extractiei absolute, care presupune extractia intr-un solvant volatil sau alcool, urmata de concentrarea esentei si evaporarea alcoolului. Astfel uleiul esential pastreaza toate proprietatile si parfumul  plantei. 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.