Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Ulei esential absolut de osmanthus

osmanthus 5 ml
200,84 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Osmanthus nu miroase ca nicio altă esență, este un parfum fabulos ce evoca Extremul Orient si care, datoritati complexitatii olfactive poate fi utilizat singur ca parfum

Uleiului esential de osmanthus  stopeaza procesul de imbatranirea a pielii. Este demonstrat ca utilizarea regulata a uleiului esential de osmanthus asigura tineretea si frumusetea pieli

Regenerant, reparator celular de exceptie, actioneaza in profunzime, in toate straturile pielii, repara si reface integritatea si sanatatea tesutului cutanat.

Excelent antimicrobian, antiinflamator, puternic inhibitor al Staphylococcus A, Bacillus C și Salmonella T, este excelent pentru o multitudine de afectiuni dermatologice.

 Insa proprietatea unica si de exceptie a acestui ulei este aceea de fortifiant general de neinlocuit care incarca corpul uman cu o energie fara precedent.

Energetic si spiritual, uleiul esential de osmanthus este uleiul curatarii energetice, purificarii si elevarii spirituale 

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Indrăgit de mii de ani pentru florile sale parfumate, Osmanthus nu miroase ca nicio altă esență și are un profil distinct și unic, extrem de parfumat și suculent cu note de varf subtil  floral-fructate de caise si piersici, cu tusa fin florala, urmate de note exotice, pe un fond  subtil de tabac si piele, un parfum pretios, exotic ce evoca extremul Orient si care, datoritati complexitatii olfactive poate fi utilizat singur, ca parfum.

Osmanthus cuprinde peste 15 specii de arbusti cu frunzis permanent si flori mici, albe, galbene sau portocalii, cu un fabulos, unic si de neiutat parfum. Semintele sale sunt foarte rare si germineaza abia dupa 2 ani. Aria de repartizare a arbustilor cuprinde muntii Himalaya unde ii gasim la o altitudine intre 1200 si 3000 m.

De indata ce vine primavara, arbustii de osmanthus acopera muntii, modeleaza si dau viata „dintilor de dragon”, crestele inalte ale muntilor Himalaya, umpland aerul si vaile cu un parfum imbatator.

In China, osmanthus este una din cele 10 flori cultivate de peste 2000 de ani, pentru parfumul sau. Regasim „ ploaia de flori parfumate” in numeroase legende si poezii, insa osmanthus este un ingredient preferat atat in medicina traditionala, bucatarie, ca aroma culinara fara egal si cosmetica.

Osmanthus are o lunga istorie in medicina traditionala chineza. Datorita proprietatilor antiinflamatoare, antireumatismale, antimicrobiene, antifungice, antitusive, numeroase remedii sunt obtinute atat din  flori, scoarta, radacini si utilizate pentru tratarea reumatismului, furunculilor, antraxului, tusei convulsive, echimozelor, afectiunilor genitale etc.

Aceste proprietati benefice sunt „ascunse” in compozitia chimica complexa a acestei plante care contine compusi biologici unici si o enorma cantitate de uleiuri esentiale, de necontestat, foarte utili si benefici corpului uman.

Uleiul esential absolut de osmanthus este foarte folosit in aromaterapie, iar ca ingredient cosmetic aduce, in aceeasi masura, avantaje inestimabile. Uleiul esential de osmanthus este intens folosit in medicina traditionala asiatica pentru tratarea diferitelor maladii cutanate, datorita extraordinarei sale capacitati de a actiona in profunzime la toate nivelurile pielii, reparand, regenerand profund si asigurand astfel sanatatea si integritatea tesutului cutanat

O alta proprietate a uleiului esential de osmanthus este aceea de a stopa procesul de imbatranire prematura a pielii. Este demonstrat ca utilizarea regulata a uleiului esential de osmanthus asigura tineretea si frumusetea pielii.

Intens, hidratant si hranitor hraneste si hidrateaza tesutul cutanat in profunzime, impiedica deshidratarea conferind pielii un aspect suplu, proaspat si catifelat.

Excelent antimicrobian, antiinflamator, astringent si calmant, elimina eruptiile cutanate si trateaza afectiunile cutanate ca eczemele, acneea rosacee, etc.

Testat si evaluat prin metoda de difuziune pe disc agar, uleiul esential de osmanthus este un puternic inhibitor impotriva Staphylococcus aureus, Bacillus cereus și Salmonella typhi.

Si asupra parului are un efect benefic, repara stuctura firului de par, echilibreaza secretia de sebum, hraneste scalpul si parul, vindeca iritatiile si leziunile. Utilizat consecvent, reface structura si echilibrul parului, asigura sanatatea scalpului in cateva saptamani .

Gratie compusilor biologici de tip geraniol, linalol si derivati de ionon, uleiul esential de osmanthus are efecte benefice asupra sistemului nervos si cardiac, accelereaza metabolismul si purifica sangele.

 Insa proprietatea de exceptie si unica a acestui ulei este aceea de a fortifiant general de neinlocuit care incarca corpul uman cu o energie fara precedent.

Linistitor, reconfortant si optimizant, este renumit pentru reducerea stresului, inducerea unei stari bucurie si fericire, de favorizare a energiei pozitive, eliminare a tensiunilor si depresiilor situationale.

Energetic si spiritual, uleiul esential de osmanthus este uleiul curatarii energetice,purificarii si elevarii spirituale fiind foarte utilizat, in Orient, pentru practicarea diferitelor tehnicii spirituale, meditatie su yoga.

 

 

PROPRIETATI

  • Puternic anti-age stopeaza procesul de imbatranire a pielii
  • Regenerant, reparator celular actioneaza in profunzime, in toate straturile pielii, repara si reface integritatea si sanatatea tesutului cutanat
  • Hidratant, hranitor
  • Astringent, purifiant cutanat
  • Puternic antimicrobian, inclusiv împotriva Staphylococcus aureus, Bacillus cereus și Salmonella typhi.
  • Antiinflamator, calmant
  • Repulsiv
  • Purifiant si detoxifiant sanguin
  • Accelerant al metabolismului
  • Puternic stimulant mental trimite creierului semnale de plăcere și fericire
  • Pozitivant si optimizant
  • Sedativ, calmant si reconfortant psiho-emotional
  • Antistres, antidepresiv
  • Puternic energizant general, incarca instantaneu corpul cu o energie incredibila
  • Puternic stimulant mental, trimite creierului semnale de plăcere și fericire
  • Favorizeaza energie pozitiva,
  • Actioneaza la nivelul nervilor si inimii, reduce tensiunile in diferite situatii incordate, tensionate
  • Excelente capacitati de curatare, purificare energetica si elevare

 

RECOMANDARI

  • Ten si piele imbatranite
  • Ten si piele deshidratate
  • Ten si piele uscate, aspre
  • Ten gras cu pori dilatati
  • Acnee, acnee rozacee
  • Eruptii cutanate
  • Infectii cutanate
  • Eczeme, dermatite
  • Par deteriorat, destructurat
  • Par cret, rebel, agresat de factorii externi
  • Par gras
  • Iritatii, leziuni, exces de sebum la nivelul scalpului
  • Stari de slabiciune, epuizare fizica si mentala
  • Stres, depresii
  • Angoasa, tristete, lipsa poftei de viata
  • Stari de incordare, nervozitate, tensiune
  • Practicarea tehnicilor spirituale, meditatie, yoga

 

UTILIZARE

  • 1 picatura in doza zilnica de crema pentru ten ridat, imbatranit, ten uscat, deshidratat, gras, acneic
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten ridat, zbarcit, ulei esential absolut de osmanthus cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten si piele uscate, aspre, deshidratate, ulei esential absolut de osmanthus frangipanier in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten gras cu pori dilatati, ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten acneic, ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in unguente, balsamuri, creme sau prepararea de unguente, balsamuri, creme, cataplasme pentru tratarea afectiunilor, infectiilor si inflamatilor cutanate, ulei ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Incorporarea in sampoane, balsamuri, masti sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par deteriorat, destructurat, ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Incorporarea in sampoane, balsamuri, masti sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par si scalp grase, ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Incorporarea in sampoane, balsamuri, masti sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par cret, ondulat, agresat, ulei esential absolut de osmanthus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru ten ridat, zbarcit in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, activi cosmetici liposolubili specifici
  • Prepararea serumurilor uleioase ten uscat, deshidratat, aspru, tern, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru ten gras, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru ten acneic, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru tratarea afectiunilor dermatologice, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice.
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru par deteriorat, destructurat, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru par si scalp grase, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea serumurilor uleioase pentru parcret, ondulat, agresat, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Epuizare fizica si mentala - masaj dea lungul coloanei vertebrale cu ulei esential absolut de osmanthus diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana
  • Nervozitate, agitatie interioara - masaj pe coloana vertebrala si plexul solar cu ulei esential absolut de osmanthus diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana
  • Stres, angoase, depresii - masaj pe abdomen, spate si plexul solar cu ulei esential absolut de osmanthus diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana
  • Tristete, lipsa poftei de viata - masaj dea lungul coloanei vertebrale, plexul solar, talpi, cu ulei esential absolut de osmanthus diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana

 

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii
  • A nu se utiliza pentru copii sub varsta de 6 ani
  • UZ EXTERN

 

DOZAJ

  • Cosmetice ten: poate fi adaugat in creme, lapte, geluri, uleiuri – 0,5 -1.%
  • Cosmetice par: poate fi adaugat in sampoane, balsamuri, masti, uleiuri 1-1,5
  • Unguente, balsamuri, cataplasme: 5%
  • Parfumuri: 5-40%

 

COMPOZITIE

  • Ulei esential absolut de osmanthus, obtinut din flori proaspete de osmanthus prin metoda extractiei absolute in solventi, urmata de evaporarea solventului, spalarea in alcool si concentrarea extractului
  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: geraniol, linalol. (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Osmanthus fragrans
  • Tara de origine: China

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid
  • Culoare: portocalie
  • Miros: dulce, fructat-floral, lejer acidulat, cu note de miere pe un fond cu note de tabac, piele si subtile de ambra
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie

 
 
Pastrare: loc uscat, ferit de contactul cu aerul, lumina si caldura.


 
Prezentare: flacon cu picurator 5 ml