Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de ovaz

avoine 10 ml
19,75 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

NIMIC mai potrivit pentru pielea sensibila, reactiva, predispusa la alergii, inflamare si iritatii, decat uleiul de ovaz.

Obtinut printr-un procedeu de extractie cu totil special, ulei de ovaz este foarte bogat in steroli, tocotrienoli, tocoferoli, ceramide, fosfolipide, lipide polare, care se regasesc in concentratie foarte mica in uleiul de ovaz obtinut prin presare.

O descoperire inovanta este avenantramida, compus biologic de exceptie, care se gaseste exclusiv in  in ovaz.

Aceasta bogatie de compusi biologici,ii confera o excelenta compatibilitate cutanata si proprietati calmante, emoliente si restructurante optime.

Hipoalergenic, antihistaminic, antiinflamator, antifungic, uleiul de ovaz este special dedicat pielii sensibile si reactive, calmeaza, repara hraneste si protejeaza pielea delicata.

Concentrat in antioxidanti de exceptie, este un veritabil aliat al pielii mature, fiind  foarte eficient contra imbatranirii cutanate.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Originar din Asia, ovazul a fost rapid raspandit in Europa inca din Antichitate, datorita valorii sale  nutritionale si dietetice exceptionale. Insa, femeile egiptene si romane, il foloseau ca ingredient cosmetic, in special pentru tenurile sensibile, iritate, afectiuni ale pielii si alergii cutanate.

Ovazul folosit pentru producerea acestui ulei, este cultivat fara pesticide si pentru obtinerea unui ulei de o calitate exceptionala, acesta a fost supus unui procedeu tehnologic ce presupune tratarea termica a grauntelor pentru a dezactiva lipasele, enzime care degradeaza uleiul, dupa care, prin tratarea cu un etanol vegetal special obtinut din pin finlandez, se obtine un lichid concentrat care se purifica pentru a elimina amidonul si ceara.

Acest mod de extractie special permite obtinerea unui ulei vegetal foarte bogat in steroli, tocotrienoli, tocoferoli, ceramide, fosfolipide, lipide polare, care se regasesc in concentratie foarte mica in uleiul de ovaz obtinut prin presare.

O descoperire inovanta este avenantramida *, compus biologic puternic antioxidant, care se gaseste exclusiv in ovaz .

Aceasta bogatie de compusi biologici, confera uleiului de ovaz o excelenta compatibilitate cutanata si proprietati calmante, emoliente si restructurante optime.

Uleiul de ovaz ajuta la regenerarea filmului hidrolipidic si la ameliorarea hidratarii pielii foarte uscate.

Hipoalergenic, uleiul de ovaz este special dedicat pielii sensibile si reactive, calmeaza, repara hraneste si protejeaza pielea delicata. Concentrat in antioxidanti de exceptie, este un veritabil aliat al pielii mature, fiind  foarte eficient contra imbatranirii cutanate.

Usor absorbit de piele este in aceeasi masura apreciat pentru tusa matasoasa si mirosul dulce de fulgi de ovaz.

 

 

PROPRIETATI

  • Reparator si restructurant
  • Anti-age, regenerant
  • Hranitor si hidratant
  • Calmant si emolient
  • Regenerant al filmului hidrolipid al pielii
  • Protector cutanat de exceptie
  • Hipoalergenic, antipruriginos, antiinflamator
  • Antifungic, antihistaminic
  • Excelenta compatibilitate cutanata
  • Hranitor pentru parul uscat
  • Disciplineaza, netezste si confera suplete si moliciune firului de par
  • Fortifiant , confera stralucire si vitalitate parului
  • Protejeaza culoarea parului
  • Calmant, hranitor pentru scalp, calmeaza iritatiile mancarimile si hraneste scalpul uscat.

RECOMANDARI

  • Ten si piele delicate, sensibile
  • Ten si piele reactive
  • Tem si piele mature, devitalizate
  • Ten si piele uscate si foarte uscate
  • Piele deterioarata, crapata,
  • Iritatii, mancarimi
  • Piele expusa excesiv la soare
  • Pielee delicata, fragila a bebelusilor si copiilor
  • Par deteriorat, uscat, tern
  • Varfuri casante si incurcate
  • Par vopsit
  • Scalp sensibil, iritat , predispus mancarimilor

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de ovaz adaugata in doza zilnica de crema
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, devitalizat: creme, lapte, serumuri, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru piele deteriorata, agresata, crapata (maini picioare sau alte zone): creme, lapte, serumuri, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele fragile, delicate (conturul ochilor, gat, decolteu): creme, serumuri, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru pielea delicata a bebelusilor: creme, lapte, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea eczemelor sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de ovaz in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, mancarimi, ulei de ovazin combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru copii si bebelusi, ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate,ulei de ovaz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

COMPOZITIE

  • Ulei de ovaz 100% pur si natural obtinut printr-un procedeu inovant de extractie in alcool vegetal derivat din pin finlandez, urmat de evaporarea alcoolului, purificat printr-un procedeu fizic de de gomaj pentru eliminarea amidonului si microfiltrare pentru obtinerea unui ulei pur.
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) - 37,67%, Omega 9 (oleic) – 41,20% Omega 3 (alfalinolenic) - 1.10%, acid palmitic - 14.87%
  • Alti compusi naturali:
  • Tocoferoli si tocotrienoli (vit.E) - antioxidanti puternici care combat degradarea celulara si imbatranirea provocate de radicalii liberi, UV,..
  • Ceramide – compusi lipidici polari natural prezenti in filmul hidrolipidic, care protejeaza contra deshidratarii si agresiunilor, fiind in acelasi timp inhibitori ai elastazei si colagenazei, enzime care degradeaza colagenul si elastina, stopand astfel imbatranirea, destructurarea dermica si relaxarea cutanata
  • Fosfolipide – compusi lipidici polari care asigura integritatea filmului hidrolipidicnatural, mentine hidratarea pielii si functia de bariera naturala
  • Steroli – lipide naturale neutre cu rol de protectie a filmului hidrolipidic si proprietati antioxidante
  • Avenacine- gratie procedeului de obtinere a uleiului de ovaz, aceste saponine prezente in ovaz sunt prezente si in ulei avand proprietati antifungice
  • Avenatramida - compus fenolic antioxidant, antiinflamator, antihistaminic si antipruriginos, prezent in pudra de ovaz, insa gratie procedeului de obtinere a uleiului, acesta contine avenatramida, cu toate proprietatile benefice ale acestui compus biologic deosebit
  • Esteri de acizi ferulic si cafeinic – derivati de fenoli cu proprietati puternic antioxidante, antiimbatranire
  • Denumire: Avena Sativa 
  • Tara de origine: Suedia-cultura ecologica fara pesticide si ingrasaminte chimice, Anglia-prelucrare produs final

PROPRIETATI ORGANO-LEPTICE

  • Aspect: lichid uleios fluid
  • Culoare: ambra
  • Miros: specific de ovaz
  • Tusa:  penetrant cu tusa fina, matasoasa
  • Calitate: cosmetica si alimentara
  • Ulei sensibil la oxidare, a se pastra intr-un loc rece, ferit de lumina si caldura

 

Prezentare :flacon 10 ml

 

 

 

INFO +

AVENATRAMIDA - compus benefic pentru piele care se gaseste exclusiv in ovaz, avenatramida a facut obiectul a numeroase cercetari care au pus in evidenta proprietatile puternic antiinflamatoare, antihistaminice, antipruriginoase, protectoare si anti-age, cu efecte vizibile in 24 de ore in caz de iritatii, roseate, mancarimi, piele sensibila reactiva