Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de camelie bio extravirgin

camelia 10 ml
16,85 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul de camelie bio sau ulei de ceai verde, SECRETUL DE FRUMUSETE AL GHEISELOR, este folosit din cele mai vechi timpuri In Japonia si China, ca tratament de frumusete pentru piele si par.

Foarte penetrant si emolient, uleiul de camelie bio este ideal pentru tenurile uscate. Datorita capacitatii de regenerare a tesutului cutanat, uleiul de camelie bio este la fel de bine recomandat pentru tenurile ridate, cu aspect flasc, si pielea devitalizate si agresate de factorii externi, sau pentru tratarea vergeturilor si a diferitelor afectiuni ale pielii.

Frumusetea parului japonezelor se datoreaza uleiului de camelie, utilizat traditional pentru ingrijirea si regenerarea podoabei capilare .Folosit pentru ingrijirea parului tern, deteriorat, cu varfuri despicate, cat si a unghiilor casante, uleiul de camelie face minuni.

Folosit ca balsam dupa spalarea parului, uleiul de camelie are efecte hranitoare si de regenerare, redand parului aspectul suplu, sanatos si stralucitor.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de camelie bio obtinut prin presarea la rece a semintelor de camelie. Uleiul de camelie sau ulei de ceai verde, secretul frumusetii gheiselor, este folosit din cele mai vechi timpuri ca tratament de frumusete pentru piele si par.

Foarte penetrant si emolient, uleiul de camelie este ideal pentru tenurile uscate. Datorita capacitatii de regenerare a tesutului cutanat, uleiul de camelie este la fel de bine recomandat pentru tenurile ridate, cu aspect flasc, si pielea devitalizate si agresate de factorii externi, sau pentru tratarea vergeturilor si a diferitelor afectiuni ale pielii.

Frumusetea parului japonezelor se datoreaza uleiului de camelie, utilizat traditional pentru ingrijirea si regenerarea podoabei capilare .Folosit pentru ingrijirea parului tern, deteriorat, cu varfuri despicate, cat si a unghiilor casante, uleiul de camelie face minuni.

Folosit ca balsam dupa spalarea parului, uleiul de camelie are efecte hranitoare si de regenerare, redand parului aspectul suplu, sanatos si stralucitor.



 

 

PROPRIETATI

  • Regenerant si restructurant 
  • Anti-age, antirid, foarte hidratant si revitalizant 
  • Emolient, lasa pielea moale si elastica, evitand deshidratarea
  • Catifelant si uniformizant
  • Foarte hranitor, regleaza sistemul natural de protectie a pielii
  • Reparator si regenerant pentru par,
  • Hranitor si fortifiant pentru par si unghii 
  • Textura fina, non-grasa, patrunde rapid in piele si confera o senzatie de confort 
  • Confera o tusa fina, matasoasa pielii
  • Patrunde rapid in piele
  • Noncomedogenic

RECOMANDARI

  • Piele imbatranita, ridata, zbarcita
  • Piele flasca, obosita, lipsita de tonus, elasticitate si vitalitate
  • Piele uscata si foarte uscata, crapata
  • Piele aspra, descuamata)
  • Piele fragila, fina agresata de factorii externi (vant, frig, poluare)
  • Ingrijirea pielii delicate din jurul ochilor
  • Piele atopica, eczeme, psoriazis
  • Vergeturi, cicatrici
  • Regenerarea parului si a varfurilor despicate si combaterea matretei
  • Ingrijirea unghiilor fragile, casante
  • Ingrijirea buzelor

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de camelie in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: anti-age
  • Incorporarea in doza de ingrijire zilnica sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, hranitoare pentru corp
  • Incorporarea uleiului de camelie sau prepararea de creme pentru maini aspre cu piele crapata, deteriorata
  • Creme pentru cicatrici si vergeturi
  • Incorporarea uleiului de camelie in doza de spalare sau prepararea de cosmetice bio pentru par: sampoane, balsamuri, masti  antimatreata
  • Balsamuri pentru buze
  • Uleiuri anti-age, hranitoare si protectoare, ulei de camelie simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru masaj facial si corporal 
  • Uleiuri de masaj, ulei de camelie simplu sau combinat cu alte uleiuri pentru tratarea vergeturilor
  • Incorporarea uleiului de camelie in serumuri de tinerete, combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru tenul uscat, deshidrat, lipsit de tonus si elasticitate
  • Uleiuri hranitoare si reparatoare pentru par si varfuri
  • Uleiuri si balsamuri pentru ingrijirea unghiilor
  • Incorporarea uleiului de camelie in masti hidratante, regenerante, hranitoare pentru piele si par

COMPOZITIE

  • Ulei de camelie 100% pur si natural, virgin, obtinut din Cultura Ecologica din prima presare mecanica la rece a semintelor de ceai verde
  • Acizi grasi: Omega 6 - 12%, Omega 9 - 68%, palmitic - 11%, stearic - 2,87%
  • Denumire: Camellia Sinensis
  • Tara de origine: China
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, limpede
  • Culoare: galben auriu
  • Miros: delicat, placut
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: in loc uscat, ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: 10 ml.                      

>

 

 

NOTA.

A nu se confunda cu Maceratul de Ceai verde, denumit impropriu ulei de camelie, obtinut prin macerarea frunzelor de ceai verde, in ulei vegetal.