Ulei de neem bio extravirgin
PARAZICID, INSECTICID, ANTIFUNGIC, ANTIBACTERIAN, ANTIACARIAN, uleiul de bio neem este un ulei original si surprinzator. In medicina ayurvedica, uleiul de neem bio este considerat un panaceu terapeutic. In India, arborele de neem este considerat arbore sacru, iar in textele sacre hinduse este numit " SARVE ROGA NIRVANI ", cel care vindeca toate bolile.
Studii stiintifice au demonstrat eficacitatea uleiului de neem bio contra bacteriilor, parazitilor si insectelor, ciupercilor.
Spre deosebire de majoritatea uleiurilor vegetale, uleiul de neem este HIDROSOLUBIL, putand fi amestecat foarte bine in apa sau cu solutii apoase.
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile
Uleiul de bio neem este un ulei original si surprinzator. In medicina ayurvedica, uleiul de neem bio este considerat un panaceu terapeutic. In India, arborele de neem este considerat arbore sacru, iar in textele sacre hinduse este numit "SARVE ROGA NIRVANI ", cel care vindeca toate bolile.
Este un arbore superb, decorativ cu flori mov datorita carora mai este denumit si "liliac de India". Uleiul de neem este renumit pentru proprietatile sale puternic antiseptice, antiacariene, insectifuge si antiparazitare. Agricultorii indieni folosesc in mod traditional uleiul de neem ca fertilizant, pesticid si insecticid natural, biologic.
Studii stiintifice au demonstrat eficacitatea uleiului de neem bio contra bacteriilor, parazitilor si insectelor. Secretul acestui ulei consta in concentratia ridicata a unui ansamblu de molecule si in special Azadirarachtina A, foarte activa si remarcabila pentru proprietatile sale.
Dar utilizarea uleiului de neem nu se rezuma doar la agricultura biologica. Datorita concentratiei ridicate in acid oleic, uleiul de neem este folosit in cosmetica in special pentru pielea cu probleme, iar pentru calitatile antibacteriene, antiparazitare si insectifuge este utilizat in pastele de dinti, lotiuni contra insectelor, sampoane contra parazitilor capilari.
Ce este minunat la uleiul de neem este faptul ca spre deosebire de majoritatea uleiurilor vegetale, uleiul de neem este HIDROSILUBIL, putand fi amestecat foarte bine in apa sau cu solutii apoase.
In tarile tropicale, uleiul de neem este folosit in tratarea malariei si a paludismului, boli grave provocate de tantarii anofeli. Desi are actiune foarte puternica, uleiul de neem NU ESTE TOXIC PENTRU SPECIILE CU SANGE CALD, fiind un excelent antiparazitar intestinal atat pentru uz uman cat si veterinar.
PROPRIETATI
- Foarte puternic antibacterian (eficacitate testata in vitro contra Pseudomonas aerungiosa, S.aureus, E.coli, Proteus spp, Klebsiella, etc)
- Puternic antifungic
- Hranitor, datorita bogatiei in acid oleic are proprietati deosebite calmante si emoliente
- Insectifug pentru parazitii pielii si scalpului
- Insectifug general demonstrat pentru peste 400 de specii de insecte
- Ierbicid si insecticid pentru uz caznic, veterinar si forestier
- Antiparazitar general
- Non-toxic pentru speciile cu sange cald
RECOMANDARI
- Piele infectata, acnee grava, furunculoze
- Infectii cutanate, dermatite in special psoriazis, micoze
- Infectii cutanate parazitare, scabie
- Plagi, arsuri, inclusiv cele provocate de soare
- Afectiuni reumatismale
- Eliminarea parazitilor intestinali
- Contra paduchilor
- Contra insectelor
UTILIZARE
- Incorporarea uleiul de neem in doza zilnica de crema in cazuri de acnee grava
- Incorporarea uleiului de neem in uleiuri de masaj corporal si facial pentru tratarea acneei, furunculozei, micozelor, infectiilor bacteriene, dermatite, psoriazis
- Incorporarea in solutii sau spray contra tantarilor, mustelor, insectelor (uleiul de neem este folosit in tratarea malariei si a paludismului provocate de tantari anofeli)
- Incorporarea uleiului de neem in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru tenurile cu probleme, maini cu piele aspra crapata
- Incorporarea uleiului de neem in unguente sau prepararea de unguente pentru afectiuni cutanate, dermatite, psoriazis, eczeme, micoze, raie
- Incorporarea uleiuli de neem in masti si cataplasme cu argila verde, pudra de centella asiatica, pudra de tepezcohuite, pentru tenurile cu probleme sau pentru zonele cu afectiuni cutanate
- Incorporarea uleiului de neem in doza de sampon pentru calmarea scalpului iritat si contra paduchilor
- Incorporarea uleiului de neem in ulei contra paduchilor combinat cu ulei de cocos, ulei de chimen negru, ulei esential de lavandina, ulei esential de geranium de Egipt
UTILIZARE IN DOMESTICA VETERINARA
- Incorporarea in sampoane pentru animalele de casa contra puricilor, capusilor si altor paraziti
- Incorporarea in unguente pentru tratarea ranilor
- Vaporizare pentru alungarea insectelor (muste, tantari) in special vara atat pentru spatiul din jurul locuintei cat si pentru animale de casa sau ferma
- Distrugerea larvelor si a insectelor
- Protejarea plantelor de insecte si paraziti
- Protejarea arborilor contra parazitilor si acarienilor
Uleiul de Neem este foarte puternic si concentrat. Dintr-un litru de ulei se obtin 50-100 litri de solutie de pulverizare, in functie de destinatie. Concentratia general utilizata este de 10%.
COMPOZITIE
- Ulei de neem 100% pur si natural, obtinut din agricultura ecologica, din prima presare la rece a samburilor de neem margusier
- Acizi grasi: Omega 6 - 20%, Omega 9 - 45%, palmitic - 15%, stearic - 7%
- Alti compusi naturali: Azadirachtina A
- Denumire: Melia Azadirachta
- Tara de origine: India
- Importat in UE: Franta
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE
- Aspect: pasta la temperatura ambientului
- Culoare: maro-verzui
- Miros: puternic, acidulat, foarte special, intre ceapa taiata su cafea prajita
- Tusa: uscata, patrunde rapid in piele fara a lasa urme grase
- Ulei stabil oxidativ
Pastrare: ulei stabil oxidativ. A se feri de caldura si lumina.
Prezentare: 10 ml.
Clientii nostri au mai cumparat si:
Ulei esential de pin maritim,...
Keratina vegetala lichida
Complex de hidratare intensa NMF
Ulei esential de oregano...
Ulei de tamanu bio extravirgin
Ulei esential de busuioc...
Ser bio anti-age cu uleiuri...
Ulei tratament ayurvedic...
Ulei esential de cimbru de munte...
Ulei esential de brad balsamic
Ulei esential de grapefruit
Ulei esential de salvie bio
Ulei de fenugrec sau schinduf bio
Ulei esential din lemn de...
Ulei esential de brad alb bio
Esenta naturala de parfum bois...
Creion de sprancene bio maron...
Extract de muguri de fag bio
Ulei esential de lavanda aspic
Ulei esential de sanziene bio
Sapun ayurvedic cu aloe vera,...
Ulei esential de eucalipt...
Ulei esential de cimbru alb bio...
Ser concentrat Bakuchiol retinol...
Ulei esential de maniguette
Acizi de fructe AHA
Ulei de rosa mosqueta bio...
Ulei esential de davana bio
Ulei de primula de seara bio...
Ulei esential de citronella bio
Ulei esential de bupleurum
Esenta naturala de parfum liliac...
Ulei esential de chimen bio
Gel de aloe vera bio
Ulei de flori de nasturei bio
Ruj creion bio Sable Rose
Extract de sangele dragonului
Ulei esential de saro bio
Ulei de piqui extravirgin
Bombita sare de baie...
Ulei esential de coriandru bio
Esenta naturala parfum de...
Extract de alge remodelant Fucoslim
Ulei de merisor extravirgin
Esenta naturala parfum de caprifoi
Ulei esential de scortisoara...
Apa florala de galbenele bio
Ulei esential de cubebe
Ulei esential de manuka
Ulei esential de valeriana bio
Va recomandam alte 40 produse din aceeasi categorie:
Ulei de jojoba bio extravirgin
Ulei de ovaz
Ulei de curmale de desert bio...
Ulei de zmeura bio extravirgin
Ulei de flori de nasturei bio
Ulei de rosa mosqueta bio...
Ulei de cirese bio extravirgin
Ulei de mustar negru bio...
Ulei de buriti bio extravirgin
Ulei de camelie bio extravirgin
Ulei de rodie bio
Ulei de merisor extravirgin
Ulei de touloucouna virgin
Ulei de nigelle bio extravirgin
Ulei de orez bio extravirgin
Ulei de hibiscus extravirgin
Ulei de cocos bio extravirgin
Ulei de pracaxi extravirgin 10 ml
Ulei de rucola bio extravirgin
Ulei de argan bio extravirgin
Ulei de primula de seara bio...
Ulei de tamanu bio extravirgin
Ulei de limba mielului bio...
Ulei de struguri
Ulei de ricin bio extravirgin
Ulei de baobab extravirgin
Ulei de migdale dulci bio...
Ulei de susan bio extravirgin
Ulei de moringa bio extravirgin
Ulei de crin alb bio
Ulei de canepa bio
Ulei din germeni de grau...
Ulei de fructul pasiunii bio...
Ulei de arnica bio
Ulei de sunatoare bio
Crema bio neutra multifunctionala
Ulei de piqui extravirgin
Ulei de fenugrec sau schinduf bio
Ulei de chaulmoogra extravirgin