Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de hibiscus extravirgin

hibiscus 10 ml
16,60 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Rar si extrem de pretios, uleiul pur de hibiscus obtinut prin presarea la rece a semintelor nu trebuie confundat cu alte “uleiuri de hibiscus” obtinute prin macerarea florilor intr-un ulei vegetal.

Gratie concentratie in vitamina E, neegalata de un alt ulei, uleiul de hibiscus este prin excelenta aliatul impotriva imbatranirii cutanate, amelioreaza elasticitatea pielii, restructureaza epiderma si elimina efectele nefaste ale stresului oxidativ.

Bogatia in fitosteroli si Omega 6, completeaza de minune compozitia uleiului, conferindu-i proprietati regenerante, emoliente si cicatrizante pentru toate tipurile de piele. Usor absorbit, este un ulei remarcabil pentru pielea uscata, deshidratata sau sensibila.

Renumit si traditional folosit in India pentru ingrijirea parului, stimuleaza cresterea parului, reda forta si vitalitatatea acestuia. hraneste, protejeaza si netezeste fibra capilara, elimina matreata, conferindu-I stralucire, volum si un aspect suplu si matasos.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Rar si extrem de pretios, uleiul pur de hibiscus obtinut prin presarea la rece a semintelor nu trebuie confundat cu alte “uleiuri de hibiscus” obtinute prin macerarea florilor intr-un ulei vegetal.

Originar din India, Hibiscus Sabdariffa este un arbust ce poate atinge 5 metri in inaltime. Toate partile aeriene ale plantei sunt utilizate de secole in medicina traditionala si in special in medicina ayurvedica indiana si in cea traditionala thailandeza, mugurii si frunzele tinere sunt consummate crude sau preparate ca legume, iar din florile de hibiscus se prepara un ceai excellent foarte apreciat pentru calitatile sale gustative si curative.

Uleiul obtinut din semintele de hibiscus are avantajul de a patrunde rapid in epiderma, retine apa in celule, asigurand o hidratare optima a pielii. Gratie concentratie in vitamina E, neegalata de un alt ulei, uleiul de hibiscus este prin excelenta aliatul impotriva imbatranirii cutanate, amelioreaza elasticitatea pielii, restructureaza epiderma si elimina efectele nefaste ale stresului oxidativ provocat de radicalii liberi.

Bogatia in fitosteroli si Omega 6, completeaza de minune compozitia uleiului, conferindu-I proprietati regenerante, emoliente si cicatrizante pentru toate tipurile de piele. Usor absorbit de piele, este un ulei remarcabil pentru pielea uscata, deshidratata sau sensibila.

Uleiul de hibiscus este la fel de apreciat pentru ingrijirea parului. Florile de hibiscus sunt renumite si foarte folosite in India si in tarile orientale pentru ingrijirea si infrumusetarea parului, iar uleiul de hibiscus concentreaza toate aceste proprietati ale florilor, fiind apreciat pentru stimularea cresterii parului, redarea fortei si vitalitatii. In aceeasi masura, reduce caderea parului, hraneste, protejeaza si netezeste fibra capilara, elimina matreata, conferindu-I stralucire, volum si un aspect suplu si matasos.

.

 

PROPRIETATI

  • Antirid, anti-age
  • Antioxidant, regenerant
  • Hranitor si hidratant
  • Tonifiant si refermizant, reda fermitatea pielii
  • Calmant, emolient si protector
  • Protector contra deshidratarii
  • Fortifica bariera cutanata contra agresiunilor externe
  • Seboregulator
  • Conditionant capilar
  • Stopeaza caderea si stimuleaza cresterea parului
  • Confera volum, vitalitate, suplete si stralucire parului
  • Fortifica bulbul capilar
  • Hraneste, netezeste si protejeaza fibra capilara
  • Antimatreata
  • Intarzie aparitia premature a firelor de par alb

RECOMANDARI

  • Ten si piele mature, devitalizate
  • Prevenirea imbatranirii premature
  • Ten si piele destructurate cu aspect flasc, lipsite de tonus si fermitate
  • Ten si piele agresate de radicalii liberi, tutun, poluare, expunerea excesiva la soare
  • Ten si piele uscate si foarte uscate
  • Conturul ochilor, piele flasca, fragilizata, riduri, pleoape cazute
  • Ten si piele iritate, inclusiv dupa epilat, barbierit
  • Prevenirea vergeturilor
  • Prevenirea caderii parului si stimularea cresterii acestuia
  • Par uscat, casant
  • Par ondulat, cret,
  • Par tern devitalizat
  • Par deteriorat, vopsit, decolorat, meche
  • Coafarea parului, definirea buclelor
  • Varfuri uscate, despicate, casante, incurcate

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de hibiscus adaugata in doza zilnica de crema
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, devitalizat, ridat, flasc: creme, lapte, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru prevenirea vergeturilor: creme, lapte, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ingrijirea conturului ochilor: creme, lapte, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele fragile, delicate (conturul ochilor, gat, decolteu): creme, serumuri, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice dupa expunerea la soare: creme, lapte, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de hibiscus in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti contra caderii parului si stimularea cresterii acestuia, ulei de hibiscus in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par ondulat, cret, ulei de hibiscus in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, pentru regenerarea parului vopsit, decolorat, ulei de hibiscus in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, pentru par si varfuri incurcate, casante, ulei de hibiscus in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele destructurate cu aspect flasc, lipsite de tonus si fermitate, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru prevenirea vergeturilor, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, inrosita, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase, ingrijirea conturului ochilor, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru stoparea caderii parului si stimularea cresterii, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru disciplinarea si coafarea parului, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par vopsit, decolorat, mese, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate, ulei de hibiscus in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

COMPOZITIE

  • Ulei de hibiscus extravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a semintelor, fara nici un tratament chimic, din recolta ecologica fara utilizare de pesticide si ingrasaminte chimice
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) - 38,77%, Omega 9 (oleic) - 25,26%, acid palmitic - 17.31%, acid stearic - 4,43%
  • Alti compusi naturali:
  • Tocoferoli (vit.E) - antioxidanti puternici care combat degradarea celulara si imbatranirea provocate de radicalii liberi, UV
  • Fitosteroli - amelioreaza functia de bariera naturala a pielii, stimuleaza microcirculatia, lupta contra imbatranirii cutanate si a efectelor UV si au proprietati calmante si antiinflamatoare
  • Denumire: Hibiscus sabdariffa
  • Tara de origine :Senegal
  • Importat in UE; Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios fluid
  • Culoare :  galben aurie
  • Miros :  fin cu note de seminte
  • Tusa : fina, penetranta, usor de absorbit de piele fara a lasa fil gras
  • Ulei stabil oxidativ, a se pastra ferit de umiditate, lumina si caldura

 

Prezentare: flacon 10 ml

 

.

STIATI CA ?

Uleiul din seminte de hibiscus contine de 2 ori mai multa vitamina E decat uleiul de figue de barbarie, de 2 ori mai mult decat uleiul din seminte de rosii, de 6 ori mai mult decat uleiul de masline si de 20 de ori mai mult decat uleiul din samburi de struguri.