Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de rodie bio

grenade 10 ml
54,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Obtinut printr-o tehnica de ultima generatie si anume extractia selectiva CO2, uleiul de rodie bio este un activ cosmetic de o bogatie inegalabila.

Uleiul de rodie este un extract deosebit si pastreaza toate proprietatile fructului. Foarte bogat in antociani, polifenoli, tanini, acid punicic, uleiul din seminte de rodie are proprietati extraordinare antioxidante, de refacere si fortifiere a membranei celulare si de protectie contra radicalilor liberi.

Acest concentrat de principii active face din uleiul de rodie un excelent regenerant, retexturant si antioxidant cutanat, recomandat in special tenurilor extrem de deteriorate, destructurate, agresate de factorii de poluare.

Datorita proprietatilor hidratante, emoliente si antiinflamatoare, uleiul din seminte de rodie este ideal si pentru pielea deshidrata, iritata, cu aspect tern.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de rodie este obtinut din semintele minunatului fruct de rodie. Originar din Asia Orientala, India, Afganistan, Iran, rodierul este cultivat de peste 5.000 de ani, inclusiv in Asia Occidentala si Africa de Nord. In Europa a fost adus de mauri, o regiune a Spaniei fiind numita Granada.

Prezent in gradinile suspendate ale Semiramidei, era atat de vestit pentru fructele sale, incat il regasim pe basoreliefurile din templul de la Karnak. Grecii il considerau simbolul fertilitatii si secretul frumusetii zeitelor Afrodita si Hera.

Uleiul de rodie este un extract deosebit si pastreaza toate proprietatile fructului. Foarte bogat in antociani, polifenoli, tanini, acid punicic, uleiul din seminte de rodie are proprietati extraordinare antioxidante, de refacere si fortifiere a membranei celulare si de protectie contra radicalilor liberi.

Acest concentrat de principii active face din uleiul de rodie un excelent regenerant, retexturant si antioxidant cutanat, recomandat in special tenurilor extrem de deteriorate, destructurate, agresate de factorii de poluare.

Datorita proprietatilor hidratante, emoliente si antiinflamatoare, uleiul din seminte de rodie este ideal si pentru pielea deshidrata, iritata, cu aspect tern.

Obtinut prin aceasta tehnica de ultima generatie care permite extragerea si pastrarea intacta a tuturor principiilor active, uleiul de rodie este un activ cosmetic de o bogatie inegalabila.

 

PROPRIETATI

  • Antioxidant puternic, eficient contra razelor UV
  • Reparator al efectelor agresiunii, stresului cutatanat cauzate de factorii externi (poluare, fumat, frig excesiv) previne formarea ridurilor
  • Anti-age, regenerant, stimuleaza mecanismul de regenerare a pielii prin proliferarea keratinocitelor 
  • Retexturant si tonifiant al epidermei, reda fermitatea si densitatea pielii cu aspect flasc, cazut
  • Hidratant si protector, mentine echilibrul hidric al epidermei si o protejeaza de agresiunile externe
  • Parfumant

RECOMANDARI

  • Ten matur, agresat, deteriorat, ridat
  • Piele iritata, inflamata,
  • Eczeme, fisuri, arsuri
  • Piele reactiva, sensibila, predispusa la iritatii
  • Piele deshidratata, terna
  • Celulita
  • Protejarea pielii impotriva UV si regenararea pielii dupa plaja
  • Revitalizarea parului uscat, deteriorat

UTILIZARE

  • Incorporarea uleiului de rodie in cosmetice folosite uzual sau in prepararea de cosmetice bio acasa: creme, serumuri, lapte, emulsii anti-age, regenerante si revitalizante
  • Incorporarea uleiului din seminte de rodie in doza zilnica de crema folosita in mod uzual sau in prepararea de cosmetice bio acasa: creme, lotiuni, lapte pentru prevenirea aparitiei ridurilor
  • Incorporarea uleiului de rodie in cosmeticele folosite uzual sau in prepararea de cosmetice bio acasa: creme, lotiuni, lapte pentru hidratarea si calmarea pielii iritate, inrosite, inflamate
  • Incorporarea uleiului din seminte de rodie in cosmeticele folosite uzual sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, pentru pielea sensibila, dupa ras sau dupa epilat
  • Incorporarea uleiului de rodie in cosmeticele folosite uzual sau prepararea de cosmetice bio: creme, emulsii, lapte, lotiuni anti-UV, pentru si dupa plaja
  • Incorporarea uleiului din seminte de rodie in cosmeticele folosite uzual sau prepararea de cosmetice bio: creme, serumuri pentru zona delicata a ochilor
  • Incorporarea uleiului de rodie in crema folosita uzual sau prepararea de creme cu efect de lifting, de refacere a conturului fetei si gatului
  • Prepararea de uleiuri de masaj, ulei de rodie in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice pentru redarea fermitatii zonelor cu piele flasca, destructurata si contra celulitei
  • Incorporarea uleiului din seminte de rodie de rodie in masti pentru regenerarea, hidratarea, calmarea si tonifierea epidermei
  • Incorporarea uleiului de rodie in cosmetice sau prepararea de cosmetice bio pentru par: sampon, serum, lotiuni, masti regenerante si revitalizante a parului uscat, deterioarat, cu varfuri despicat

DOZAJ 

  • Ingrijire faciala: 1-5%
  • Ingrijire corporala: 2-8%
  • Ingrijire capilara: 1-5%

COMPOZITIE

  • Ulei din seminte de rodie 100% pur si natural, obtinut din Cultura Biologica, din semintele de rodie prin extractie selectiva CO2
  • Denumire: Punica Granatum
  • Acizi grasi: Omega 6-9,8%, Omega 5 (punicic)-62%, palmitic-3%, stearic-2%
  • Altii activi naturali: fitosteroli-1%, vitamina E

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: limpede, vascos
  • Culoare: galben intens
  • Miros: de verde crud usor aromat
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura

 

Prezentare: 10 ml