Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de baobab extravirgin

baobab 10 ml
18,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

ALIATUL PIELII ALERGICE, REACTIVE.

In cosmetica, uleiul de baobab, puternic antialergic, antiinflamator, emolient si calmant este utilizat cu preponderenta pentru pielea uscata si foarte uscata, agresata si crapata cat si pentru pielea alergica, sensibila, reactiva.

De asemenea, uleiul de baobab este recomandat viitoarelor mamici pentru a mari elasticitatea pielii si a preveni aparitia vergeturilor.

Recunoscut ca puternic cicatrizant si regenerant cutanat, uleiul de baobab este recomandat in caz de arsuri, plagi provocate prin arsuri, expunere prelungita la soare si de asemenea pentru ingrijirea parului extrem de uscat si degradat.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Baobabul, arbore mitic originar din Africa si Madagascar, denumit si "arborele bun la toate", deoarece se foloseste absolut tot ceea ce ofera acest arbore minunat. Scoarta pentru corzi si palarii, lemnul pentru obtinerea esentelor, frunzele ca sursa importanta de proteina, fructele cu un continut de 10 ori mai mare in vitamina C decat citricele si din care se produce o bautura extrem de energizanta.

Din samburii  fructului de baobab se obtine insa un ulei rar si pretios prin proprietatile sale cat si datorita faptului ca din toate fructele unui baobab se obtine doar 1 litru de ulei.

Uleiul de baobab este foarte apreciat in bucataria traditionala speciala pentru zilele de sarbatoare. In farmacopeea senegaleza, uleiul de baobab este foarte utilizat datorita proprietatilor sale puternic antiinflamatoare si antialergice.

In cosmetica, uleiul de baobab, puternic emolient si calmant este utilizat cu preponderenta pentru pielea uscata si foarte uscata, agresata si crapata.

De asemenea, uleiul de baobab este recomandat viitoarelor mamici pentru a mari elasticitatea pielii si a preveni aparitia vergeturilor. Recunoscut ca puternic cicatrizant si regenerant cutanat, uleiul de baobab este recomandat in caz de arsuri, plagi provocate prin arsuri, expunere prelungita la soare si de asemenea pentru ingrijirea parului extrem de uscat si degradat.

 

PROPRIETATI 

  • Puternic cicatrizant, favorizeaza si grabeste refacerea tesutului cutanat
  • Emolient, calmant
  • Hranitor si regenerant, reda supletea si tonusul pielii
  • Antialergic si antiinflamator
  • Regenerant capilar, infrumuseteaza si revitalizeaza parul
  • Hranitor si protector al parului, in special cel uscat
  • Suplineste lipsa de corpi grasi in firul de par

RECOMANDARI

  • Prevenirea imbatranirii cutanate
  • Piele uscata si foarte uscata, agresata (ten, buze)
  • Piele sensibila, iritata, alergica
  • Piele grav deterioarata, crapata (maini, coate, genunchi)
  • Vergeturi (preventiv si curativ)
  • Arsuri, expunere prelungita la soare
  • Redarea vitalitatii si frumusetii parlului
  • Par uscat, casant, deteriorat
  • Par tern, incurcat, afro
  • Varfuri despicate, deteriorate, lipsite de corpi grasi 

UTILIZARE

  • 1-2 picaturi de ulei de baobab, incorporate in doza zilnica de crema, lapte, pentru ten, ochi si corp si in doza de sampon, balsam necesare pentru o spalare
  • Ulei de masaj facial pentru tenuri uscate si foarte uscate cu tendinta de imbatranire prematura, ulei de baobab simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Ulei de masaj facial pentru tenuri iritate, sensibile alergice, ulei de baobab simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Ulei de masaj corporal pentru regenerarea si hranirea pielii, ulei de baobab simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Ulei de masaj pentru prevenirea si tratarea vergeturilor, ulei de baobab simplu sau combinat cu ulreiuri vegetale si esentiale specifice
  • Ulei de masaj pentru si dupa plaja, ulei de baobab simplu sau combinat cu uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Masti uleioase pentru regenerarea parului, ulei de baobab simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Serum uleios pentru varfuri deteriorate, uscate, ulei de baobab combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Prepararea de cosmetice pentru tenurile foarte uscate si detrioarate, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, ape florale, extracte, ingrediente si activi cosmetici: creme, lapte, serumuri,
  • Prepararea de cosmetice pentru tenurile iritate, sensibile, dupa plaja, ras sau epilat, in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, ape florale, ingrediente, extracte de fructe si plante, activi cosmetici specifici
  • Prepararea de cosmetice specifice pentru tratarea vergeturilor si a pielii extrem de deteriorate si agresate in combinatie cu extractele specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea arsurilor si a inflamatiilor cutanate combinat cu uleiuri esentiale si vegetale, ape florale, extracte, ingrediente si activi cosmetici specifici
  • Prepararea de  produse pentru ingrijirea parului uscat, deteriorat, incurcat, tern, afro: sampoane, balsamuri, masti

COMPOZITIE

  • Ulei de baobab 100% pur si natural, obtinut din Cultura Salbatica, din zone protejate si nepoluate, din prima presare la rece a samburilor de baobab
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 - 28,84%, Omega 9 - 33,66%, Eladic - 4,47%, palmitic - 23,22%, stearic - 4%
  • Denumire: Adansonia digitata
  • Tara de origine; Kenya
  • Importat in UE-Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, foarte fluid
  • Culoare: galben-galben inchis
  • Miros: lejer de nuci
  • Tusa: aproape uscata, capacitate medie de patrundere in piele
  • Ulei stabil oxidativ

 

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: 10 ml.