Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential din lemn de trandafir bio

bois de rose 5 ml
71,01 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul esential din lemn de trandafir pur si natural este utilizat pentru regenerarea, intinerirea si redarea fermitatii pielii, cicatrici, vergeturi, tenuri acneice, sensibile, afectiuni cutanate, echilibrarea sistemului nervos, astenie sexuala

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Aniba Rosaedora este un arbore exotic, impunator, cu lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene. Brazilia fiin astazi, singurul producator de ulei esential din lemn de trandafir.

De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase si a mobilierul de lux, cat si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat, cu mireasma delicata de trandafir si foarte cautat si folosit  in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.

Intens exploatat si amenintat cu disparitia, astazi este specie protejata, iar exploatarea ca si regenerarea padurilor fac obiectul a numeroase programe de protejare a acestui arbore pretios.

Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.

Antiseptic si purifiant, uleiul de lemn de trandafir este in egala masura recomandat in cazul acneii si a plagilor, iar parfumul sau lemnos, usor dulce cu o tusa fina de camfor face din uleiul esential din lemn de trandafir un veritabil calmant al sistemului nervos.


 
PROPRIETATI

  • Puternic regenerant al tesutului cutanat, regenereaza si intinereste tenul
  • Tonic si stimulant cutanat, reda fermitatea pielii
  • Calmant si emolient
  • Astringent antiseptic, purifiant pentru pielea cu probleme
  • Antibacterian, antifungic, antiviral
  • Imunostimulant
  • Calmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionale
  • Pozitivant, aphrodisiac

RECOMANDARI

  • Tenuri  ridate, 
  • Intinerirea si tonifierea pielii
  • Tenuri obosite si devitalizate
  • Tenuri iritate, sensibile
  • Tenurile acneice
  • Cicatrizarea ranilor, regenerare celulara
  • Ameliorarea vergeturilor si cicatricilor
  • Dermatoze, eczeme uscate, psoriazis
  • Micoze cutanate, onicomicoze, micoze ginecologice
  • Infectii urinare si ginecologice
  • Depresii, agitatie, surmenaj intelectual
  • Angoase, stres
  • Astenie sexuala

UTILIZARE 

  • Incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse cosmetice sau preparare de produse cosmetice bio: creme, lapte, lotiuni pentru tenurile ridate imbatranite, lipsite de vitalitate
  • Incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse cosmetice sau prepararea de de produse cosmetice bio: creme, lapte lotiuni pentru tenurile acneice, iritate, sensibile, in combinatie cu alte uleiuri, ingrediente si activi cosmetici
  • Incorporarea uleiului esential de bois de rose in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturi
  • Incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatoze
  • Parfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmetica 
  • Parfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esentiale de bois de rose, in combinatie cu ulei esential de geranium, ulei esential de cedru
  • Depresie si astenie - masaj de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de bois de rose aplicate pe plexul solar sau de-a lungul coloanei vertebrale

DOZAJ

  • Ten: 1-1,5%
  • Corp: 1-2%

PRECAUTII

  • Efectuati testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de bois de rose botanic si biochimic definit, obtinut prin distilarea completa in vapori de apa, a partii lemnoase 

           100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
           100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza
           100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali care pot provoca alergii: limonene, linalool, geraniol (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Aniba Rosaedora var.Amazonica
  • Produs in : Brazilia
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid limpede mobil
  • Culoare: incolor-galben pal
  • Miros: racoros, dulce, usor lemnos
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.
 
Prezentare: 5 ml.

 

 

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

 

 

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizrea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.