Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Ulei de crin alb bio

lys 10 ml
14,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Un ulei minunat pentru o piele tanara, proaspata, cu aspect uniform si luminos, stralucind de vitalitate.

Simbol al puritatii, crinul este renumit si utilizat din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile cicatrizante, regenerante, iluminante si de redare a prospetimii pielii.

Uleiul din flori de crin are numeroase proprietati dar cea pentru care este renumit este cea puternic anti-pigmentara.

Acesta atenueaza semnificativ petele brune cauzate de sarcina sau imbatranire, petele de roseate si limiteaza hiperpigmentarea cauzata de razele UV.

Excelent regenerant si reparator, stimuleaza innoirea celulara, oxigenarea si microcirculatia, favorizand intinerirea, netezirea pielii si diminuarea ridurilor.

Cicatrizant si antiseptic, este folosit si astazi in tratarea ranilor, arsurilor, degeraturilor, ciupiturilor de insecte, mancarimilor si inflamatiilor.

Iluminant, unifiant, calmant, emolient si protector convine de minune chiar si pentru pielea cea mai sensibila si reactiva.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Simbol al puritatii, regasim uleiul din flori de crin in cele mai vechi culturi. Florile sale, foarte parfumate sunt renumite si utilizate din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor cicatrizante, in tratarea ranilor, arsurilor, taieturilor si degeraturilor.

Macerate in miere sau in ulei, erau folosite in Egiptul Antic contra tumorilor, inflamatiilor, eruptiilor cutanate, iar in ritualurile de infrumusetare erau folosite contra ridurilor, imperfectiunilor si impuritatilor pielii.

Bogat in aminoacizi, minerale, fitosteroli (sitosterol, spirostan, furostan)  si alcaloizi steroidieni, uleiul din flori de crin are numeroase proprietati dar cea pentru care este renumit este cea puternic anti-pigmentara.

Acesta atenueaza semnificativ petele brune cauzate de sarcina sau imbatranire, petele de roseate si limiteaza hiperpigmentarea cauzata de razele solare.

Uleiul de crin bio este si un excelent regenerant si reparator cutanat, stimuleaza innoirea celulara, oxigenarea si microcirculatia, favorizand astfel metabolismul la nivel celular, intinerirea si netezirea pielii, diminuarea ridurilor.

Datorita proprietatii cicatrizante si antiseptice, este folosit si astazi in tratarea ranilor, arsurilor, degeraturilor, ciupiturilor de insecte, mancarimilor si inflamatiilor provocate de expunerea prelungita la soare.

Iluminant, unifiant, calmant, emolient si protector convine de minune chiar si pentru pielea cea mai sensibila si reactiva.

Un ulei minunat pentru o piele tanara, proaspata, cu aspect uniform si luminos, stralucind de vitalitate.

 

 

PROPRIETATI

  • Antipigmentar de exceptie
  • Regenerant si reparator cutanat
  • Antirid cu efect de netezire a pielii
  • Oxigenant al tesuturilor
  • Stimulant al microcirculatiei
  • Stimulant al innoirii celulare
  • Antiseptic si cicatrizant
  • Protector, calmant
  • Hranitor si emolient
  • Iluminant, unifiant

 

RECOMANDARI

  • Pete pigmentare de sarcina, batranete
  • Pete rosii, roseate pielii
  • Piele cu imperfectiuni, incarcata de impuritati
  • Piele si ten mature, ridate, zbarcite
  • Piele fragila, sensibila
  • Piele reactiva, iritata, inflamata
  • Ingrijirea mainilor, atenuarea petelor de batranete
  • Rani, arsuri, taieturi, degeraturi
  • Mancarimi, ciupituri de insecte
  • Piele iritata, inflamata dupa expunerea la soare
  • Prevenirea aparitiei petelor dupa expunerea la soare

 

UTILIZARE

  • 1 picatura adaugata in doza zilnica de crema  
  • Prepararea de cosmetice contra petelor pigmentare cauzate de batranete, sarcina: creme, lapte, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice contra petelor rosii, roseata a pielii :creme, lapte, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele imbatranite, ridate, zbarcite: creme, lapte, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele reactive, sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ten si piele cu imperfectiuni, incarcate de impuritati: creme, lapte, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ingrijirea mainilor, in special a celor cu pete de batranete: creme, serumuri, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de cosmetice pentru ingrijirea pielii inflamate de expunerea la soare si prevenirea aparitiei petelor: creme, serumuri, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea ranilor, cicatricilor , ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea arsurilor degeraturilor, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de unguente, balsamuri pentru tratarea mancarimilor, ciupiturilor de insecte , ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de uleiuri faciale contra petelor pigmentare cauzate de sarcina, batranete, ulei de crin bio in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de uleiuri faciale pentru ten normal, mixt sau gras, ulei de crin bio in combinatie cu alte  uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal pentru ten si piele mature, ridate, zbarcite, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibile, iritate, inflamate, ulei de crin bio in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru ten incarcat, cu imperfectiuni si impuritati, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru ingrijirea mainilor, atenuarea petelor de batranete, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru rani, taieturi, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru arsuri, degeraturi, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru mancarimi, ciupituri de insecte, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru pielea inflamata de expunerea la soare si prevenirea aparitiei petelor brune, in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

 

COMPOZITIE

  • Ulei de crin bio 100% natural, obtinut prin macerarea florilor proaspete de crin alb din Agricultura Biologica, in ulei de floarea soarelui bio
  • Compusi naturali:
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 – 7-20%, Omega 9 – 60-85%

Alti compusi naturali

  • Vanilina
  • Fitosteroli (spirostan, furostan, β-sitosterol) 
  • Alcaloizi steroidieni  (etiolina u proprietati de eliminarea a petelor si albire a pielii)
  • Denumire botanica: Lilium candidum
  • Tara de origine : Franta

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios limpede
  • Culoare: galben pal la galben
  • Miros: specific, floral
  • Tusa: fina si penetranta
  • Calitate; uz extern

 

 

Pastrare: macerat sensibil la oxidare, a se pastra intr-un mediu racoros, sub 20°C, bine inchis, ferit de aer si lumina

 

 

Prezentare: 10 ml