Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de cocos bio extravirgin

coco 100 ml
49,50 lei
Producator
Stoc epuizat
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de cocos este un adevarat deliciu. Cocotierul este unul dintre cei mai vechi arbori din lume, cu o larga raspandire in zona tropicala, din India pana in Africa si coastele Americii de Sud, acest arbore extraordinar are fructe tot anul.

Un ulei de calitate este obtinut din pulpa proaspata de nuca de cocos. Uleiul de cocos pe care vi-l propunem este un ulei de foarte buna calitate, obtinut din pulpa de nuca de cocos, imediat dupa recoltare, printr-o metoda traditionala, veche de mii de ani, care permite pastratea intacta a tuturor calitatilor si proprietatilor acestui fruct extraordinar.

Uleiul de cocos contine acid lauric in proportie de 50%. Numai laptele matern mai contine acid lauric in aceasta concentratie, ceea ce ii confera calitati nutritive si de fortifiere a sistemului imunitar asemanatoare laptelui matern.

Facand parte din "arsenalul" de frumusete al femeilor insulare din regiunile tropicale, uleiul de cocos, bogat in vit. A, E, oligoelemente este puternic hidratant, anti-age, hranitor, calmant si reparator fiind recomandat tuturor tipurile de ten si piele, dar in special pielii foarte uscate, crapate. Asupra pielii iritate, inflamate de soare sau din alte cauze, are acelasi efect calmant si reparator ca si aloe vera.

Alte cateva proprietati interesante ale uleiului de cocos sunt, blocarea razelor ultraviolete in proportie de 20% si albirea dintilor, intarirea smaltului dintilor, prevenirea cariilor si improspatarea respiratiei.

Conform unor studii efectuate in Irlanda, uleiul de cocos obtinut din pulpa proaspata are capacitatea de a distruge streptococii mutanti, care ataca smaltul dentar.

Uleiul de cocos este un adevarat  rasfat, confera pielli un aspect fin, catifelat si satinat, parului ii reda stralucirea si supletea, lasand un parfum delicios, exotic si paradisiac.

 

PROPRIETATI

  • Foarte hranitor si hidratant
  • Revitalizant, calmant si protector 
  • Antiviral si antibacterian


RECOMANDARI

  • Piele uscata, deteriorata
  • Piele crapata, aspra, descuamata
  • Par uscat, devitalizat
  • Par ondulat, dezordonat, afro
  • Varfuri deteriorate, despicate
  • Demachiant bland

UTILIZARE

  • Uleiuri de masaj facial, ulei de cocos simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale
  • Uleiuri de corp hranitoare, hidratante din ulei de cocos combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale 
  • Incorporarea uleiului de cocos in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, lotiuni pentru ingrijirea tenului uscat, deteriorat
  • Incorporarea in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, balsamuri pentru pielea aspra, crapata, degradata (maini)
  • Balsamuri pentru buze
  • Ulei de cocos simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale pentru pielea sensibila, inrosita dupa plaja si pentru pielea delicata a copiilor
  • Incorporarea uleiului  de cocos in samponul, balsamul sau masca necesare unei spalari sau prepararea de cosmetice bio pentru ingrijirea parului
  • Combinarea uleiului de cocos cu alte uleiuri si ingrediente in masti regenerante si revitalizante pentru par si varfuri
  • Uleiul de cocos aplicat in cantitati mici pe par ii reda stralucirea si vigoarea

STIATI CA?

Consum: mamele care alapteaza vor avea pentru bebelusii lor un lapte mai hranitor si cu activi ce vor intari sistemul imunitar al acestora in primele luni de viata cand organismul copilului face un efort extraordinar de adaptare la noul mediu. Este stiut de asemenea ca in primele 5 luni de viata organismul copilului nu are sistem imunitar propriu, substantele necesare apararii si protectiei organismului fiind absorbite doar din laptele matern 

COMPOZITIE

  • Ulei de cocos 100% pur si natural, obtinut din cultura Ecologica, din prima presare la rece a nucii si pulpei de cocos proaspete
  • Acizi grasi: Omega 9-5,9%, lauric-49%, myristic-20%, palmitic-9%, caprylic-5,4%, stearic-3,7%, capric-6%
  • Alti activi natural: potasiu, fier, fosfor, magneziu, cupru, zinc, vitamine A si E
  • Denumire: Cocos Nucifera 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios fluid sau vascos (la mai putin de 25°Celsius)
  • Culoare: galben-ivoir
  • Miros: dulce, suav, delicios de nuca de cocos
  • Tusa: grasa, pentru a patrunde bine si rapid in piele este recomandata combinarea cu ulei de Kukui, Macadamia sau Inca Inchi

 

Pastrare: ulei stabil, ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: 100 ml.

 

 

NOTA

Uleiul de cocos extravirgin de foarte buna calitate, este obtinut din pulpa proaspata de nuca de cocos, imediat dupa recoltare. Un alt tip de ulei de cocos denumit, Coprah, este obtinut din pulpa uscata si apoi rafinat, pierzand prin aceste procedee, o mare parte a proprietatilor uleiului. Acesta este mult mai ieftin si este utilizat in special pentru fabricarea/prepararea sapunurilor.