Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de tamanu bio extravirgin

calophylle 10 ml
14,08 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

ULEI DE TAMANU BIO, ulei exotic si pretios. Un ulei vegetal cu proprietatile unui ulei esential si avantajul ca poate fi aplicat pur pe piele.

In medicina traditionala orientala, uleiul de tamanu este folosit de mii de ani in tratarea afectiunilor dermatologice grave (eczeme cronice, psoriazis, zona Zoster).

Excelent cicatrizant, calmant, dezinfectant, puternic antibiotic, antiinflamator si antalgic, se utilizeaza atat pentru a trata micile probleme cotidiene ale pielii cat si pentru cicatrizarea rapida post-operatorie, vindecarea cicatricilor vechi, plagilor cronice si afectiunilor osteoarticulare

In cosmetica, uleiul de Tamanu este un ingredient pretios pentru redarea supletii si elasticitatii pielii, regenerarea tesutului cutanat grav deteriorat si destructurat, cat si pentru ingrijirea pielii iritate, acneice si a tenului cuperozic.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Ulei de tamanu bio, ulei exotic si pretios. Un ulei vegetal cu proprietatile unui ulei esential si avantajul ca poate fi aplicat pur pe piele.

Uleiul de tamanu este obtinut din samburii fructului de Tamanu, in tahitiana si Fohara in malgasa, un arbore tropical, mereu verde, care creste pe coastele oceanelor Indian si Pacific, iubitor de terenuri sarate si nisipoase.

Uleiul de tamanu este un ulei remarcabil pentru actiunea sa benefica asupra pielii. In medicina traditionala orientala, uleiul de tamanu este folosit de mii de ani in tratarea afectiunilor dermatologice grave (eczeme cronice, psoriazis, zona Zoster).

Numeroase studii au demonstrat ca uleiul de tamanu este un concentrat de numerosi activi cu proprietati dezinfectante, cicatrizante si aliat pretios contra problemelor pielii.

Excelent cicatrizant si antalgic, acest ulei aromat, cu o superba culoare verde-smarald, se utilizeaza atat pentru a trata micile probleme cotidiene si imperfectiuni ale pielii cat si pentru cicatrizarea rapida post-operatorie si vindecarea cicatricilor vechi.

Uleiul de Tamanu se regaseste in numeroase formule terapeutice pentru actiunea calmanta, dezinfectanta si cicatrizanta asupra plagilor cronice (fisuri, escare, piele crapata) si cea puternic antiinflamatoare, antalgica in tratarea afectiunilor osteo-articulare. 

Deloc de neglijat sunt si proprietatile de excelent stimulant al circulatiei sanguine, favorizand fludificarea sangelui si protejarea vaselor de sange.

In cosmetica, uleiul de Tamanu este un ingredient pretios pentru redarea supletii si elasticitatii pielii, regenerarea tesutului cutanat grav deteriorat si destructurat, cat si pentru ingrijirea pielii iritate, acneice si a tenului cuperozic.

 

 

PROPRIETATI

  • Puternic stimulant al circulatiei sanguine
  • Cicatrizant si dezinfectant, favorizeaza cicatrizarea rapida
  • Regenerant celular si revitalizant
  • Antirid si restructurant cutanat de exceptie
  • Confera elasticitate si suplete pielii
  • Hidratant, calmant si hranitor 
  • Antibiotic
  • Antiinfectios, excelent contra infectiilor cutanate
  • Antiparazitar
  • Decongestionant venos si limfatic
  • Antiinflamator, antalgic, antinevralgic, calmeaza durerile musculare, reumatice si de origine nervoasa
  • Protector contra efectelor negative ale razelor solare

RECOMANDARI 

  • Tenuri mature, lipsite de elasticitate si suplete
  • Tenuri destructurate, cu aspect flasc
  • Piele uscata, crapata
  • Tenuri acneice, cuperozice
  • Tenuri iritate, inflamate
  • Piele atopica: eczeme, dermatoze, psoriazis
  • Piele iritata, inflamata
  • Vergeturi si cicatrici, chiar si cele vechi
  • Arsuri inclusiv cele chimice, leziuni cutanate, arsuri de soare
  • Piele grav deteriorata: escare, fisuri
  • Infectii cutanate: zona Zoster, micoze, raie
  • Probleme circulatorii: varice, picioare grele, hemoroizi
  • Celulita, retentie de apa
  • Afectiuni inflamatorii osteo-articulare: reumatism, artrite, crize de guta
  • Ciupituri de insecte
  • Alungarea insectelor

 

Pastrare: ulei stabil oxidativ. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Prezentare: 10 ml.