Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de imortele de Madagascar

helichryse M 10 ml
39,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul esential de imortele de Madagascar este un ulei bland, foarte bine tolerat si se adreseaza sferei respiratorii, aparatului circulator, intarirea sistemului imunitar si echilibrarea dezordinilor sistemice, pe fond genetic.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul esential de imortele de Madagascar este obtinut din florile unei specii de imortele ce creste pe platourile inalte din Madagascar si are partial, proprietatile de stimulare a circulatiei si antihematom ale uleiului esential de imortele de Italia.

Insa uleiul de imortele de Madagascar datorita compozitiei speciale in anumite esente, este uleiul esential in perfecta armonie cu sistemul respirator uman. Intr-o perioada in care maladiile provocate de perturbarile la nivel informational este in continua crestere, descoperirea proprietatilor uleiului de imortele de Madagascar este un mare atu.

Manifestarile care beneficiaza din plin de proprietatile acestui ulei esential sunt cele care exprima o dezordine accentuata, o "revolta" la nivelul intregului organism. Pentru afectiunile respiratorii cu substrat alergen (rinite alergice, astm), uleiul de imortele de Madagascar ocupa un loc de exceptie.

Este cu prioritate recomandat persoanelor care prezinta riscul de a dezvolta alergii si alte forme de dezordini pe fond genetic, cum ar fi maladiile degenerative si patologiile autoimune.

Uleiul esential de imortele de Madagascar este un ulei bland si foarte bine tolerat. Spre deosebire de alte uleiuri care se adreseaza sferei respiratorii, ca de exemplu uleiul esential de Eucalipt globulus care datorita anumitor compusi care irita mucoasele si provoaca tusea, uleiul de imortele de Madagascar este remarcabil de bine tolerat chiar si in inhalatii directe.

Datorita proprietatilor sale, uleiul de imortele de Madagascar este un excelent intaritor al sistemului imunitar, recentreaza energiile corpului, stimuleaza concentrarea, fiind un ulei esential benefic intregului organism.

Ulei foarte bland, uleiul de imortele de Madagascar poate fi folosit de persoanele, sensibile, alergice pentru a inlocui uleiurile iritante, ca de exemplu uleiul de eucalipt globulus.

PROPRIETATI

  • Anticataral, expectorant remarcabil
  • Antiinflamator, antibacterian
  • Antalgic
  • Antiviral, antiherpetic
  • Stimulant al sistemului imunitar
  • Energizant
  • Echilibrant energetic
  • Parfum inviorator si agreabil
  • Ulei "bland" si foarte bine tolerat

RECOMANDARI

  • Infectii respiratorii: bronsite, raceli, rinite, rinofaringite
  • Afectiuni respiratorii pe fond alergic: astm, rinite alergice
  • Febra
  • Circulatie sanguina deficitara, hematoame
  • Sistem imunitar slabit
  • Epuizare nervoasa, depresii
  • Dezechilibre energetice

UTILIZARE

  • Incorporarea in balsamuri, unguente sau prepararea de balsamuri, unguente naturale pentru tratarea afectiunilor venoase, a hematoamelor 1-10%
  • Incorporarea in uleiuri de masaj pentru stimularea circulatiei sanguine, eliminarea stazelor venoase si a hematoamelor, ulei esential de imortele de Madagascar in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale 
  • Masaj toracic: 1- 2 picatura de ulei esential de imortele de Madagascar
  • Cate o picatura de ulei esential aplicat la incheieturile mainilor pe punctele de puls (meridian energetic corespondent plamanilor)
  • Cate o picatura aplicata pe carotida in spatele unghiului maxilarului inferior, la stanga si la dreapta (punctele de puls)
  • Inhalatii (se inspira uleiul esential direct din flacon)
  • Aerosoli si difuzare aeriana

DOZAJ

  • General 1-2%

PRECAUTII

  • Efectuati testul
  • A nu se utiliza in timpul sarcinii
  • Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapie

COMPOZITIE

  • Ulei esential de imortele de Madagascar botanic si biochimic definit, obtinut din cultura salbatica prin distilarea completa a florilor in vapori de apa 

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza 
              100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalool, (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Helichrysum gymnocephalum 
  • Tara de origine: Madagascar
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid mobil, limpede 
  • Culoare: incolor la verde galbui 
  • Miros: proaspat intens, aromatic si ierbos
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie 

 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: 10 ml.

Distilarea completa este procesul integral de distilare, dupa care nu mai urmeaza a-2-a sau a-3-a distilare, asigurand astfel uleiului esential concentratia maxima de principii active. Uleiurile esentiale pot fi obtinute din distilare completa, prima distilare, a doua distilare, a treia distilare, rezultand uleiuri esentiale de calitati diferite ale caror principii active scad pe masura ce planta sau componenta acesteia este supusa mai multor distilari.

 

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.