Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de flori de nasturei bio

bellis 10ml
14,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

LIFTING FARA BISTURIU !

Uleiul de flori de nasturei bio este un ulei natural de exceptie, renumit tensor cutanat cu proprietati de restructurare a tesutului cutanat, redare a fermitatii si tonusului epidermei.

Bellis Perenis, nasturei, paralute sau banutei, este o planta perena, cu flori mici, albe, roze, rosii, larg raspandita in Europa si America de Nord. In latina, denumirea acestei plante micute, inseamna FRUMUSETE ETERNA (bellis-frumos, perenis-etern).

Recunoscut pentru proprietatile sale de tonifiere a vaselor sanguine si redare a fermitatii pielii, este foarte indicat pentru refacerea conturului fetei, tonifierea zonelor cu piele fragila, cazuta, gat, zona ochilor, avand un efect de lifting si de redare a fermitatii.tesutului cutanat

Regenerant si hranitor, este ideal si pentru pielea obosita, terna si fara stralucire fiind un "MUST HAVE" pentru ingrijirea pielii mature si inlaturarea efectelor trecerii timpului.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Uleiul de flori de nasturei bio este un ulei natural de exceptie, renumit tensor cutanat cu proprietati de restructurare a tesutului cutanat, redare a fermitatii si tonusului epidermei cu aspect flasc, cazut.

Bellis Perenis, nasturei, paralute sau banutei, este o planta perena, cu flori mici, albe, roze, rosii, larg raspandita in Europa si America de Nord. In latina, denumirea acestei plante micute, inseamna frumusete eterna (bellis-frumos, perenis-etern).

Uleiul de flori nasturei este cunoscut pentru proprietatile sale inca din epoca Renasterii. Doamnele de la curtile regale foloseau uleiul de flori de nasturei pentru mentinerea elasticitatii si tonicitatii pielii.

Recunoscut pentru proprietatile sale de tonifiere a vaselor sanguine si redare a fermitatii pielii, uleiul de flori de nasturei este foarte indicat pentru refacerea conturului fetei, tonifierea zonelor cu piele fragila, cazuta, gat, zona ochilor, avand un efect de lifting si de redare a fermitatii.tesutului cutanat

Regenerant si hranitor, uleiul de flori de nasturei este ideal si pentru pielea obosita, terna si fara stralucire fiind un "must have" pentru ingrijirea pielii mature si inlaturarea efectelor trecerii timpului.

 

 

PROPRIETATI

  • Tonic, calmant si reparator cutanat
  • Tensioactiv de exceptie reda fermitatea pielii
  • Activ cu efecte  puternice de lifting
  • Restructurant si hranitor
  • Tonic, calmant si reparator cutanat
  • Activeaza si stimuleaza circulatia sangelui
  • Decongestionant venos si limfatic 


RECOMANDARI

  • Restructurarea si refacerea conturului fetei
  • Pleoape cazute, cu aspect flasc
  • Ten obosit, devitalizat lipsit de elasticitate si stralucire
  • Pielie flasca gat, decolteu
  • Redarea fermitatii sanilor
  • Tonifierea si regenerarea pielii dupa nastere
  • Masaj de slabire si remodelare corporala
  • Ten cuperozic
  • Cearcane, pungi
  • Tesut cutanat deteriorat, inflamat, cicatrici
  • Cicatrici
  • Picioare grele umflate

UTILIZARE

  • Ulei de flori de nasturei, simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale in aplicatii zilnice pentru intarirea si redarea fermitatii sanilor, a bratelor, coapselor a tuturor zonelor flasce, cu piele "cazuta". Ideal pentru proaspetele mamici imediat dupa nastere, tonifica si restructureaza pielea, redandu-i fermitatea si elasticitatea
  • Ulei de flori de nasturei, simplu sau combinat cu uleiurile esentiale si vegetale specifice, pentru "topirea" grasimii si celulitei
  • Incorporarea uleiului de flori de nasturei in doza zilnica de crema sau prepararea de produse cosmetice bio:creme, serumuri, uleiuri cu efect de lifting si redare a fermitatii conturului fetei, a gatului, a decolteului si a zonei ochilor
  • Incorporarea uleiului de flori de nasturei in doza zilnica de crema sau prepararea de cosmetice bio: creme, lapte, lotiuni pentru redarea tineretii, stralucirii si frumusetii tenului matur si pentru ingrijirea tenului cuperozic
  • Incorporarea uleiului de flori de nasturei in uleiuri de masaj, unguente, balsamuri pentru pielea inflamata, cicatrici
  • Incorporarea uleiului de flori de nasturei in doza zilnica sau prepararea de cosmetice bio pentru ingrijirea si frumusetea picioarelor: creme, lotiuni, lapte, decongestionante pentru eliminarea senzatiei de picioare grele si a edemelor.
  • Incorporarea uleiului de flori de nasturei in masti tonifiante,revitalizante si restructurante, simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale, activi si ingrediente cosmetice. 

COMPOZITIE

  • Ulei de flori de nasturei 100% natural, obtinut din Cultura Biologica prin macerarea florilor de nasturei in ulei de floarea soarelui Bio, fara nici un alt tratament chimic
  • Acizi grasi: Omega 6 - 59%, Omega 9 - 29%, palmitic - 6%, stearic- 3
  • Alti compusi naturali: beta-myrcene (decongestionant si tonic limfatic, antiinflamator), poliacetilene si ester
  • Denumire: Bellis Perenis
  • Tara de origine: Polonia


PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleois, limpede
  • Culoare: galben verzui-galben inchis
  • Miros: lejer vegetal
  • Ulei sensibil la oxidare (rancezire)

 

Pastrare: la temperatura de sub 20°C, ferit de lumina.

Prezentare: 10 ml.