Reduceri de 20% la toate produsele in perioada 01.03.2021 - 08.03.2021

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Pret redus

Ulei de zmeura bio extravirgin

framboise 10 ml
Reducere 20% 16,47 lei
20,59 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Uleiul din seminte de zmeura bio este un ulei puternic antioxidant. Bogat in vitamina E, carotenoizi si compusi pretiosi contra radicalilor liberi, uleiul de seminte de zmeura previne imbatranirea cutanata si formarea ridurilor.

Cicatrizant, gratie continutului exceptional in acizi grasi esentiali, Omega 3 si Omega 6 si antiinflamator, uleiul de seminte de zmeura este recomandat in tratarea eczemelor si a pielii deterioarate, fragile, devitalizate.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Pentru a obtine acest ulei delicat si pretios din seminte de zmeura, se separa semintele de zmeura de pulpa fructului, apoi se usuca, se macina se preseaza si se filtreaza la rece.

Uleiul din seminte de zmeura este un ulei puternic antioxidant. Bogat in vitamina E, carotenoizi si compusi pretiosi contra radicalilor liberi, uleiul de seminte de zmeura previne imbatranirea cutanata si formarea ridurilor.

Cicatrizant, gratie continutului exceptional in acizi grasi esentiali, Omega 3 si Omega 6 si antiinflamator, uleiul de seminte de zmeura este recomandat in tratarea eczemelor si a pielii deterioarate, fragile, devitalizate.

Datorita texturi speciale, uleiul de seminte de zmeura poate fi incorporat atat in creme bogate, regenerante pentru noapte cat si in creme fluide, lejere reparatoare si protectoare pentru zi.

 

 

PROPRIETATI

  • Reparator si cicatrizant, 
  • Stimulant puternic pentru refacerea membranei celulare si a tonusului pielii
  • Antirid si antioxidant foarte eficient impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea celulara. 
  • Calmant, Omega 3 actioneaza asupra procesului inflamator 
  • Restructurant cutanat
  • Hranitor si lejer prin excelenta sa capacitate de a patrunde rapid in piele
  • Prepara pielea atat pentru expunerea la soare cat si la frig intens

RECOMANDARI

  • Tenuri mature, devitalizate
  • Piele flasca lipsita de elasticitate si tonus
  • Prevenirea formarii ridurilor si imbatranirii pielii
  • Piele si tenuri sensibile, iritate si deteriorate (eczeme, roseata, piele crapata, aspra)
  • Piele delicata, fragila (ochi, gat, decolteu)
  • Pregatirea pielii pentru plaja
  • Protejarea pielii expuse la conditii extreme

UTILIZARE

  • Incorporarea catorva picaturi de ulei de seminte de zmeura in doza zilnica de crema atat pentru zi cat si pentru seara
  • Prepararea de cosmetice pentru tenurile ridate, imbatranite, devitalizate lipsite de tonus si elasticitate: creme, lapte, serumuri
  • Prepararea de cosmetice pentru pielea sensibila, iritata: creme, lapte, serumuri
  • Prepararea de cosmetice pentru pielea aspra, deteriorata: maini, coate, zone cu piele aspra
  • Prepararea de cosmetice regenerante cu efect de lifting pentru pielea fragila: ochi, gat, decolteu
  • Ulei de masaj facial, aplicatii cu ulei de seminte de zmeura simplu sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru restructurarea si regenerarea tenurilor mature, imbatranite lipsite de tonus si elasticitate
  • Ulei de masaj facial: aplicatii cu ulei de seminte de zmeura simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale si esentiale pentru tenurile sensibile si iritate
  • Ulei de masaj pentru zonele cu piele fragila flasca, aplicatii cu ulei de seminte de zmeura simplu sau combinat cu uleiuri esentiale si vegetale specifice 
  • Ulei de masaj corporal pentru regenerare cutanata si redarea tonusului si elasticitatii pielii: aplicatii cu ulei de seminte de zmeura simplu sau combinat cu uleiurile vegetale si esentiale specifice
  • Incorporarea uleiului de seminte de zmeura in masti revitalizante, anti-age, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte, ingrediente si activi cosmetici

COMPOZITIE

  • Ulei de seminte de zmeura, 100% pur si natural, obtinut din Cultura Biologica, din prima presare la rece a semintelor de zmeura macinate certificat de Ecocert Franta
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 - 54,9%, Omega 3 - 22,3%, Omega 9 - 4,55%, palmitic - 3,95%, stearic - 2,6%
  • Alti compusi naturali: vitamina E (5.600 mg/kg), carotenoizi
  • Denumire: Rubus idaeus
  • Tara de origine: Chile
  • Importat in UE:Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid uleios, limpede
  • Culoare: galben-portocaliu
  • Miros: verde, leger de seminte, usor fructat
  • Ulei sensibil oxidativ

 

Pastrare: ulei sensibil oxidativ. A se pastra ferit de umiditate, lumina si caldura. Dupa desfacere se pastreaza intr-un mediu rece, de preferinta la frigider maxim 6-8 luni.

 

Prezentare: 10 ml.