Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ceramide vegetale

ceramides 10 ml
33,19 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Ceramide vegetale, un activ cosmetic natural, indispensabil sanatatii si frumusetii pielii si parului.

Privit de foarte aproape, se poate observa ca firul de par este format din mici solzi care sub agresiunea diferitilor factori (vopsit, permanent, vant, soare, poluare) se desfac si parul devine poros, isi pierde culoarea si stralucirea.

Ceramidele sunt ingrediente cosmetice ce joaca un rol esential in formarea "cimentului lipidic" la suprafata firului de par ceea ce permite o foarte buna coeziune a solzilor.

Acest film protector format de ceramide confera uniformitate fibrei capilare, reda forta si stralucirea parului, reduce deshidratarea si mentine echilibrul hidro-lipidic al parului si al scalpului.

Gratie unei tehnologii speciale de obtinere a acestor ceramide vegetale sub forma lichida, dispersabile in faza apoasa, puteti beneficia de proprietatile acestora prin simpla incorporare in cosmeticele preferate de ingrijire a parului si pielii.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Ceramide vegetale, un activ cosmetic natural, indispensabil sanatatii si frumusetii parului.

Privit de foarte aproape, se poate observa ca firul de par este format din mici solzi care sub agresiunea diferitilor factori (vopsit, permanent, vant, soare, poluare) se desfac si parul devine poros, isi pierde culoarea si stralucirea.

Ceramidele sunt ingrediente cosmetice ce joaca un rol esential in formarea "cimentului lipidic" la suprafata firului de par ceea ce permite o foarte buna coeziune a solzilor.

Acest film protector format de ceramide confera uniformitate fibrei capilare, reda forta si stralucirea parului, reduce deshidratarea si mentine echilibrul hidro-lipidic al parului si al scalpului.

La nivel cutanat, ceramidele confera pielii un aspect luminos si hidratat.

Gratie unei tehnologii speciale de obtinere a acestor ceramide vegetale sub forma lichida, dispersabile in faza apoasa, puteti beneficia de proprietatile acestora prin simpla incorporare in cosmeticele preferate de ingrijire a parului si pielii.

 

PROPRIETATI

  • Mentine si intareste coeziunea solzilor ce compun firul de par
  • Asigura protectia culorii parului, in special pentru parul vopsit
  • Intareste fibra capilara
  • Redefineste buclele parului ondulat fara a-l incarca
  • Mentine hidratarea optima a parului si pielii
  • Protejeaza parul de agresiunea factorilor externi

RECOMANDARI

  • Piele uscata, deshidratata
  • Par deteriorat, agresat
  • Par vopsit inclusiv meşe
  • Par uscat, devitalizat
  • Varfuri deteriorate, casante, incurcate
  • Par deshidrat, cu aspect tern

UTILIZARE

  • Incorporarea ceramidelor vegetale in cosmeticele uzuale destinate ingrijirii parului: sampon, apres-sampon, balsam, masca (1-5%)
  • Prepararea de sampoane, balsamuri pentru parul vopsit, uscat, deshidrata, detriorat,ceramide vegetale in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, ape florale, unturi vegetale, extracte de plante, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Prepararea de serumuri revitalizante, hidratante si protectoare pentru par si varfuri deteriorate casante, ceramide vegetale in combinatie cu uleiuri esentiale si vegetale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de cosmetice bio hidratante combinat cu uleiuri vegetale si esentiale, ape florale, extracte de fructe si plante, activi si ingrediente cosmetice specifice

SOLUBILITATE

  • Solubila in apa, solutii apoase, ape florale sau in cosmetice care contin apa (se poate adauga direct in lotiuni, creme, geluri, serumuri, lapte, sampoane, balsamuri)
  • Insolubila in ulei

DOZAJ

  • 1-5% completarea cosmeticelor folosite in mod uzual, prin adaugarea directa in produs (sampon, apres-sampon, balsam, masca)
  • 1-5% incorporarea in cosmeticele preparate acasa. Se adauga in faza finala a prepararii produsului, dupa racirea acestuia. Se amesteca foarte bine, pana la perfecta omogenizare

COMPOZITIE

  • Ceramide vegetale 100% naturale, de origine vegetala, obtinute din ulei de floarea soarelui, prin extractie si purificare, in suport de glicerina
  • Concentratie: 25% ceramide

Denumire INCI: Aqua (apa) and Glycerin (glicerina vegetala) and Helianthus annus seed extract (extract din seminte de floarea soarelui) and decyl glucoside (co-tensioactiv de origine vegetala obtinut din ulei de cocos, palmier si glucoza de porumb)

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid vascos
  • Culoare: brun deschis-brun inchis

 



Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Prezentare: 10 ml.