Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Resveratrol, anti-age, antirid

resveratrol 10 ml
49,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Resveratrolul este cunoscut  ca unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti la ora actuala, ceea ce il face un activ cosmetic de marca pentru ingrijirea cosmetica anti-age. Capacitatea sa de a umple si elimina ridurile a fost demonstrata stiintific dar resveratrolul are o multitudine de alte proprietati cosmetice remarcabile si nu numai.

Mai putin cunoscut este insa faptul ca troscotul japonez, Plygonum cuspidatum, este una din plantele cele mai bogate in resveratrol.

Extractul de troscot japonez este un extract 100% natural, foarte bogat in resveratrol. Puternic anti-age si antioxidant remarcabil, previne aparitia semnelor imbatranirii, a ridurilor si petelor pigmentare, avand uimitoarea capacitate de a stimula sirtuinele, proteinele enzimatice responsabile de longevitatea si tineretea celulelor, denumite si “enzimele tineretii”

Cicatrizant si calmant este un aliat pretios al pielii sensibile si iritate si un activ reparator, anti-age preventiv si curativ de exceptie.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Resveratrolul este cunoscut  ca unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti la ora actuala, ceea ce il face un activ cosmetic de marca pentru ingrijirea cosmetica anti-age. Capacitatea sa de a umple si elimina ridurile a fost demonstrata stiintific dar resveratrolul are o multitudine de alte proprietati cosmetice remarcabili si nu numai.

Resveratrolul este un polifenol natural cu proprietati benefice asupra sanatatii. Numeroase studii au pus in evidenta capacitatea protectoare a sistemului cardiovascular, efectele benefice asupra functionarii creierului si efectele pozitive contra diabetului. Resveratrolul este natural present in struguri, rodii, mure, merisor cat si in arahide, cacao, vin.

Mai putin cunoscut este insa faptul ca troscotul japonez, Plygonum cuspidatum, este una din plantele cele mai bogate in resveratrol. Aceasta este originara din Orientul Indepartat, dar naturalizata si in Europa unde creste in zonele umede.

In Asia este cultivata pentru proprietatile sale medicinale si cosmetice, fiind utilizata in caz de bronsita, hepatita, hipertensiune, aterosleroza, arsuri, muscaturi de sarpe, regenerarea si intinerirea pielii.

Troscotul japonez a patruns in Europa pe drumul matasii, fiind adus de un medic al Companiei Olandeze a Indiilor Orientale.

Extractul de troscot japonez este un extract 100% natural, foarte bogat in resveratrol. Puternic anti-age si antioxidant remarcabil, previne aparitia semnelor imbatranirii, a ridurilor si petelor pigmentare, avand uimitoarea capacitate de a stimula sirtuinele, proteinele enzimatice responsabile de longevitatea si tineretea celulelor, denumite si “enzimele tineretii”

Cicatrizant si calmant este un aliat pretios al pielii sensibile si iritate si un activ reparator, anti-age preventiv si curativ de exceptie.

 

PROPRIETATI

  • Antioxidante – gratie proprietatii puternic antiradicali, este foarte eficient contra efectelor nefaste provocate de stressul oxidativ responsabil de imbatranirea cutanata prematura, in special cea provocata de expunerea la soare, poluare, fumat
  • Antirid – studii stiintifice au demonstrat capacitatea resveratrolului de a diminua numarul ridurilor si profunzimea acestora datorita actiunii sale de “retinol-like”
  • Anti-age preventive – previne imbatranirea cutanata, prelungeste durata de viata celulara prin activarea proteinelor (sirtuine) longevitatii, prezente in celulele pielii (fibroblaste si keratinocite)
  • Antipigmentare si iluminante - atenueaza petele pigmentare, stopeaza formarea acestora prin inhibarea productiei de melanina, uniformizeaza si ilumineaza tenul
  • Cicatrizante - studii efectuate asupra keratinocitelor umane au demonstrat capacitatea resveratrolului de a stimula productia unei proteine implicate in formarea vaselor de sange (VEGF), ce are un rol important in formarea si cresterea de tesut cutanat nou. Resveratrolul este de asemenea un foarte bun stimulant al procesului de cicatrizare si regenerare cutanata.
  • Calmante - conform studiilor, resveratrolul are capacitatea de diminuare a inflamatiilor prin inhibarea enzimei responsabile de producerea prostaglandinelor, molecule implicate in procesele inflamatorii.

RECOMANDARI

  • Piele matura, destructurata, deteriorata, ten, ochi, gat, decolteu, coapse, sani, fese
  • Ten imbatranit, ridat
  • Ten si piele uscate, deshidratate, deteriorate, maini, picioare, genunchi, coate
  • Ten sensibil, inflamat
  • Riduri, piele cu aspect flasc, tern, in jurul ochilor si gurii
  • Vergeturi
  • Semne, cicatrici, cicatrici acnee
  • Prevenirea imbatranirii premature a pielii cauzate de factorii externi, soare poluare fumat
  • Prevenirea aparitiei ridurilor
  • Ten si piele patate, cu aspect neuniform
  • Ten si piele cu aspect tern lipsite de vitalitate si stralucire,
  • Albirea pielii

DOZAJ

  • General : 1-5%
  • 1ml = 30 - 33 picaturi

SOLUBILITATE

  • Solubil in apa si in cosmetice care contin apa: creme, lotiuni, lapte, geluri, serumuri, masti
  • Insolubil in ulei

PRECAUTII

  • UZ EXTERN,EXCLUSIV COSMETIC
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • A nu se ingera
  • A se evita contactul cu ochii.
  • A se respecta dozajul indicat

COMPOZITIE :

  • Resveratrol 100% de origine naturala, obtinut din radacina de troscot japonez, in suport de butilen glycol*, fara conservanti sau aditivi de sinteza
  • Denumire INCI : Butylene Glycol, Water, Polygonum Cuspidatum Root Extract.
  • Tara de origine: Coreea
  • Importat in UE:Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid limpede
  • Culoare:  maron
  • Calitate:  cosmetica

 

Pastrare: la temperature normala, ferit de lumina, umiditate, surse de caldura

Prezentare: flacon de sticla mata, cu picurator,10 ml

*ZOOM butilen glicol

Butilen glicolul este un solvent natural hidrofil foarte utilizat in cosmeticele bio, Acesta este 100% natural, obtinut prin biofermentatia zaharurilor si are proprietati asemanatoare glicerinei. Non iritant, nevolatil si foarte bine tolerat de piele, acesta are si proprietati puternic hidratante si este un excelent solvent natural pentru activii vegetali, permitand obtinerea unor extracte foarte concentrate in principii biologice. Excelent conservant, asigura  optima conservare a extractelor din plante, fara a mai fi necesara adaugarea conservantilor de sinteza.