Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de marula extravirgin

marula 10 ml
19,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

ULEIUL MIRACOL AL AFRICIIuleiul de marula contine cu 60% mai multi antioxidanti decat uleiul de argan, fiind prin excelenta un ulei anti-age.

Stiinta moderna a dezvaluit secretul acestui ulei pretios, Veritabil cocktail  de antioxidanti, nutrienti, acizi grasi esentiali, vitamine, lipide, proteine, aminoacizi si minerale, uleiul de marula are proprietati  aproape miraculoase in redarea tineretii si frumusetii pielii.

 Protejeaza contra foto-imbatranirii si a stresului oxidativ, stimuleaza producerea de colagen si innoirea celulara, reduce ridurile si ridulele deja bine marcate, permitand pielii sa-si preserve tineretea si prospetimea pentru mult timp, reface ovalul fetei, confera tenului fermitate si elasticitate.

Gratie compozitiei sale, hraneste si hidrateaza intens pielea,fiind recomandat tuturor tipurilor de ten. Antimicrobian, calmant si antiinflamator, rezolva toate problemele inestetice ale pielii si  de la semne de acnee, pana la cicatrici si vergeturi.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Denumit uleiul miracol al Africii, uleiul de marula este cunoscut pentru proprietatile sale puternic anti-age si hidratante, fiind utilizat de secole de catre femeile africane pentru a-si ingriji pielea si a pastra prospetimea si tineretea tenului.

Stiinta moderna a dezvaluit secretul acestui ulei pretios, Uleiul de marula este un veritabil cocktail  de antioxidanti, nutrienti, vitamine, minerale si acizi grasi, pentru care isi merita pe deplin aceasta denumire.

Marula sau Sclerocarya  Birrea, este un arbore African rezistent la seceta care creste in sudul continentului african si in partea sub-sahariana a Africii de Vest fiind declarat arbore protejat, datorita importantei sale alimentare, comerciale si culturale.

Renumite pentru concentratia foarte mare in vitamina C, fructele de marula sunt folosite  din timpuri stravechi, nu doar in alimentatie ca sursa de nutrienti si vitamine foarte importanta, cat si pentru proprietatile curative si cosmetice. Fructul de marula are un miez dur care contine samburi, consumati ca atare de catre indigeni sau folositi pentru obtinerea pretiosului ulei de marula, foarte folosit de populatia Zulu si Tsonga pentru a-si hidrata si hrani pielea si a  hidrata si proteja parul uscat, casant.

Foarte concentrat in antioxidanti, acizi grasi esentiali, vitamine C si E, lipide, proteine, aminoacizi si minerale, uleiul de marula are proprietati  aproape miraculoase. Protejeaza contra foto-imbatranirii si a stresului oxidativ, neutralizand radicalii liberii, stimuleaza producerea de colagen si innoirea celulara, reduce ridurile si ridulele deja bine marcate, permitand pielii sa-si preserve tineretea si prospetimea pentru mult timp, reface ovalul fetei, confera tenului fermitate si elasticitate.

Gratie compozitiei interesante in acizi grasi, uleiul de marula hraneste si hidrateaza intens pielea, pastreaza supletea fiind recomandat tuturor tipurilor de ten si piele. Antimicrobian, calmant si antiinflamator, rezolva toate problemele inestetice ale pielii si imperfectiunile de la semne de acnee, acnee, pana la cicatrici si vergeturi.

In aceeasi masura, uleiul de marula, este un ulei excelent pentru parul deteriorat, casant si foarte uscat. Nu numai hraneste intens fibra capilara si scalpul in profunzime, dar si protejeaza parul contra poluarii, a efectelor negaste ale razelor Uv si ale caldurii excesive, gratie efectului de “scut” format de minerale si antioxidanti.

Desi bogat in nutrienti si cu o formula chimica complexa, uleiul de marula este un ulei lejer si nongras, gratie structurii moleculare mici este usor absorbit de piele, patrunde in profunzime si nu lasa film gras. Extrem de bland, cu pH neutru, non comedogenic si antiinflamator este excelent pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea reactiva, sensibila sau pielea delicate a bebelusilor.

 

PROPRIETATI

  • Anti-age, antirid de exceptie
  • Antioxidant, protejeaza contra radicalilor liberi, prezerva tineretea pielii
  • Restructurant si regenerant
  • Efect de lifting, reda tonusul si fermitatea pielii, reface ovalul fetei
  • Reparator si cicatrizant
  • Puternic hidratant si hranitor
  • Antimicrobian, calmant si emolient, calmeaza iritatiile, previne inflamatiile
  • Revitalizant, iluminant si satinant, confera prospetime si catifeleaza tenul
  • Hranitor, fortifiant si revitalizant confera vitalitate si stralucire parului
  • Confera suplete, netezeste si repara fibra capilara, imbraca firul de par intr-un film protector
  • Protejeaza parul de poluare, efectele UV, caldura excesiva, deshidratare si decolorare
  • Hranitor si fortifiant pentru unghii
  • Noncomedogenic, cu structura moleculara mica nu incarca pielea si patrunde in profunzime
  • Tusa fina, matasoasa , aluneca usor pe piele fiind ideal pentru masaj
  • Patrunde rapid si profund in piele fara a lasa fil gras

RECOMANDARI

  • Ten si piele mature. ridate
  • Ten si piele flasca, lipsite de fermitate, cu aspect cazut
  • Pielea delicata, fragila si ridata din jurul ochilor
  • Ten si piele devitalizate terne
  • Ten si piele uscate, deshidratate
  • Ten si piele iritate, inflamate, inrosite
  • Ten gras cu imperfectiuni
  • Acnee, semne de acnee
  • Cicatrici, vergeturi
  • Par deteriorat, casant, tern
  • Par vopsit, decolorat, mese
  • Par uscat si foarte uscat
  • Par ondulat sau cret
  • Par expus la caldura excesiva, intins cu placa
  • Varfuri uscate, despicate, incurcate
  • Unghii moi, casante

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de marula adaugata in doza zilnica de crema
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, devitalizat, ridat, flasc: creme, lapte, serumuri, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru vergeturi, cicatrici, semne: creme, lapte, serumuri, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele fragile, delicate (conturul ochilor, gat, decolteu): creme, serumuri, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru pielea delicata a bebelusilor: creme, lapte, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de marula in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru semne de acne, cicatrici, vergeturi, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, inrosita, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri de masaj facial si corporal, pentru copii si bebelusi, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate, ulei de marula in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • O picatura de ulei aplicata in masaj pe fiecare unghie, pentru unghii casante, moi
  • Incorporarea in crema de maini pentru masarea unghiilor

COMPOZITIE

  • Ulei de marula extravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a samburilor de marula, din recolte salbatice aflate in zone protejate, nedezodorizat, fara tratamente chimice in procesul tehnologic
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) -  38,94%, Omega 9 (oleic) – 39,16% Omega 3 (alfalinolenic) - 1.10%, acid palmitic – 12.96%, acid stearic – 7,04%
  • Alti compusi naturali:
  • Tocoferoli si tocotrienoli (vit.E) - antioxidanti puternici care combat degradarea celulara si imbatranirea provocate de radicalii liberi, UV
  • Fitosteroli – amelioreaza functia de bariera naturala a pielii, stimuleaza microcirculatia, lupta contra imbatranirii cutanate si a efectelor UV si au proprietati calmante si antiinflamatoare
  • .Denumire: Sclerocarya birrea
  • Tara de origine : Namibia
  • Importat in UE; Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios limpede
  • Culoare :  galben deschis
  • Miros :  caracteristic de samburi cu tusa subtil animalica, mirosul se estompeaza rapid dupa aplicare si nu ramane pe piele 
  • Tusa : fina, penetranta, usor de absorbit de piele fara a lasa fil gras

 

Prezentare: flacon 10 ml

 

INFO +

PROCEDEU DE OBTINERE A ULEIULUI DE MARULA Majoritatea producatorilor fierb uleiul la o temperature de peste 150° pentru a elimina apa si bacteriile sau utilizeaza solventi pentru a elimina urmele de contaminare. Uleiul de marula pe care vi-l propunem este obtinut printr-o tehnologie revolutionara de  presare si purificare la rece, care presupune o ultrafiltrare fara a utiliza tratamente chimice. Astfel se pastreaza in totalitate compozitia chimica, principiile active si proprietatile uleiului

STIATI CA ?

Marula contine de 4 ori mai mult vitamina C decat portocala si cu 60% mail multi antioxidanti decat uleiul de argan