Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei de bumbac bio extravirgin

coton 10ml
12,18 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

 Uleiul de seminte de bumbac este unul din rarele uleiuri care desi foarte bogat in acid linoleic, are totusi o tusa fina, uscata si matasoasa.

Pe langa concentratia ridicata in Omega 6 (+ 50%), uleiul de seminte de bumbac este foarte bogat in steroli, ceea ce ii confera proprietati restructurante si antioxidante deosebite. Foarte penetrant, uleiul de seminte bumbac lasa pielea fina, fara a o incarca sau a forma film gras.

Cu tusa fina, penetranta si matasoasa, uleiul de seminte de bumbac prezinta si avantajul de a fi inodor, proprietate care permite punerea in valoarea a parfumului uleiurilor esentiale si extractelor aromatice.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Ulei din seminte de bumbac bio, delicat si fin ca bumbacul ! Este suficient pentru a descrie acest ulei extrem de fin si agreabil de aplicat pe pielea foarte uscata si sensibila.

Obtinut din semintele de bumbac, planta exceptionala si una din rarele specii care prezinta particularitatea de a avea in acelasi timp boboci, flori si fructe (capsule), uleiul de seminte de bumbac este unul din rarele uleiuri care desi foarte bogat in acid linoleic, are totusi o tusa fina si uscata.

Pe langa concentratia ridicata in Omega 6 (+ 50%), uleiul de seminte de bumbac este foarte bogat in steroli, ceea ce ii confera proprietati restructurante si antioxidante deosebite. Foarte penetrant, uleiul de seminte bumbac lasa pielea fina, fara a o incarca sau a forma film gras.

Cu tusa fina, penetranta si matasoasa, uleiul de seminte de bumbac prezinta si avantajul de a fi inodor, proprietate care permite punerea in valoarea a parfumului uleiurilor esentiale si extractelor aromatice.

 

PROPRIETATI

  • Emolient si puternic regenerant, participa la formarea membranei celulare si confera fermitate pielii
  • Sursa de finete, confera pielii aspect si textura catifelata si satinata
  • Foarte fluid, cu tusa seaca, matasoasa
  • Hranitor, hraneste pielea in profunzime fara a o incarca sau a lasa film gras
  • Ulei inodor, nu influenteaza parfumul cosmeticelor preparate acasa si pune in valoare parfumul uleiurilor esentiale si extractelor aromatice 

RECOMANDARI

  • Piele uscata, foarte uscata si deteriorata (maini deteriorate, zone ale corpului cu piele uscata aspra, crapata)
  • Ten foarte uscat, deteriorat 
  • Piele sensibila, iritata (dupa ras, epilat, expunere la soare)
  • Tenuri sensibile, iritate
  • Piele matura, obosita, destructurata
  • Ten destructurat, matur, flasc

 

Pastrare: ulei sensibil oxidativ. A se pastra intr-un mediu cu teperatura sub 25°C, ferit de lumina. 

Prezentare: 10 ml.