Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei esential de lotus roz sau lotus sacru

lotus rose 2 ml
327,73 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Niciodata, in decursul istoriei, o floare, n-a avut atat de bine grija de om in plan spiritual, energetic, psihoemotional si fizic, ca floarea de lotus roz.

Inconjurat de mituri si legende, de o puritate fara egal, lotusul roz este considerat floarea din care s-a nascut Universul. In budism, lotusul roz reprezinta puritatea corpului, cuvantului si spiritului, imortalitatea si perpetua schimbare, incarnand armonia intre Yin si Yang.

Uleiul esential de lotus sacru este renumit pentru multiplele sale proprietati. Antiinfectios, dezinfectant, purifiant, calmant si cicatrizant, incarcat de antioxidanti, este considerat uleiul frumusetii si tineretii eterne. Activeaza metabolismul, vindeca, purifica, echilibreaza si intinereste.

Insa, mai presus de orice, uleiul esential de lotus sacru este un ulei energetic si spiritual. Datorita fortei sale energetice, uleiul esential de lotus roz a fost clasificat ca “Esenta Prana”.

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Niciodata, in decursul istoriei, o floare, n-a avut atat de bine grija de om in plan spiritual, energetic, psihoemotional si fizic, ca floarea de lotus roz.

Una dintre florile cele mai vechi de pe Pamant, lotusul roz sau lotusul sacru a fost venerat de civilizatiile ancestrale. Floarea sacra a Orientului, lotusul roz simbolizeaza spiritualitatea, puritate, armonia, perfectiunea si imortalitatea, deoarece floarea sa ramane imaculata desi creste in ape stagnante, incarcate de bacterii si paraziti.

Lotusul roz, Nelumbo Nucifera este o planta acvatica din familia Nymphacee, originara din India. Gratie tijei sale care poata masura pana la 1,80 m, in confera o particularitate unica. Floarea sa superba si delicat parfumata, este singura care creste deasupra apei, spre deosebire de nuferi care plutesc pe apa.

De peste 300 de ani, lotusul sacru ocupa un loc cu totul special alimentatia, medicina ayurvedica si practicile spirituale in culturile din Asia si Extremul Orient.

In India, lotusul roz denumit padma este considerate cea mai sacra dintre plante. El este reprezentat pe scara larga in arhitectura si arta Indiana, in special in templele Jaine din Rajashan.

Inconjurat de mituri si legende, de o puritate fara egal, lotusul roz este considerat floarea din care s-a nascut Universul. In Hinduism si budism, lotusul sacru este folosit pentru evolutia spirituala. In budism, lotusul roz reprezinta puritatea corpului, cuvantului si spiritului, imortalitatea si perpetua schimbare, incarnand armonia intre Yin si Yang.

Pentru hindusi, considerate floarea sacra a templelor, lotusul roz este simbolul trezirii constiintei superioare, al cunoasterii si iluminarii, dar simbolizeaza in acelasi timp frumusetea si puritatea divina, fertilitatea, bogatia sprirituala si materiala. Floarea de lotus sacru este simbolul chakrelor, ca centri energetici principali ai corpului, iar chakra coroanei "sahasrara" in hindi, inseamna lotusul cu 1000 de petale.

Dar inteleptii Orientului antic, l-au perceput dincolo de simbolul spiritual, descoperindu-i, incarcatura de proprietati binefacatoare pentru corp si suflet, fiind foarte folosit atat in medicina ayurvedica, cat si in medicina traditionala chineza. 

In zilele noastre, lotusul roz este folosit sub forma de ulei esential, in medicina naturista. Aceasta floare magnifica, cu parfum imbatator daruieste uleiului esential, tot ce are mai pretios, obtinandu-se un ulei esential rar si pretios cu parfum si proprietati unice, 25000 de flori fiind necesare pentru obtinerea a 250 gr de ulei esential absolut.

Uleiul esential de lotus sacru este renumit pentru multiplele sale proprietati. Antiinfectios, dezinfectant, purifiant, calmant si cicatrizant, incarcat de antioxidanti, este considerat uleiul frumusetii si tineretii eterne. Activeaza metabolismul, vindeca, purifica, echilibreaza si intinereste pielea, calmeaza tensiunile, durerile, reda mobilitatea articulatiilor, actioneaza eficient impotriva afectiunilor bronho-pulmonare.

Gratie efectului antidepresiv, uleiul esential de lotus sacru stimuleaza activitatea cerebrala, eliminand starea de angoasa inexplicabila si stress permanent, pentru a ne regasi pacea interioara si a trai fara ingrijorari si frici. Puternic calmant si sedativ, este un remediu exceptional pentru relaxare profunda, fizica si psihica, actionand de o maniera mult mai rapida si eficienta decat oricare alt medicament alopat. In aceeasi masura, combate gandurile negative, elimina fricile, calmeaza starea de iritabilitate, induce un somn linistit si odihnitor.

Cu parfum bogat, complex si intens, cu note florale exotice, imbatatoare, uleiul esential de lotus roz este renumit si foarte utilizat in parfumerie pentru crearea parfumurilor luxoase, exotice, emana noblete si misticism.

Insa, mai presus de orice, uleiul esential de lotus sacru este un ulei energetic si spiritual. Ajuta la reconstruirea, purificarea, echilibrarea chakrelor si conectarea acestora la chakra inimii si deschide chakra coroanei. Datorita fortei sale energetice, uleiul esential de lotus roz a fost clasificat ca “Esenta Prana”.

In plan spiritual este uleiul starii de pace interioara, seninate si meditatie, favorizand conectarea cu eul superior si cu ghizii spirituali. In plus, mareste capacitatea de concentrare si de explorare interioara, ajuta la perceperea infinitului si faciliteaza evolutia spirituala, fiind posibila schimbarea Karmei prin iluminare si intelegere a legilor cauzalitatii.


PROPRIETATI

  • Puternic anti-age, protejeaza contra atacurilor radicalilor liberi si a agresiunilor externe (UV, fumat, poluare)
  • Regenerant, restructurant, cicatrizant
  • Emolient, hidratant
  • Purifiant si echilibrant al productiei de sebum
  • Calmant
  • Calmante si linistitor, inhiba proliferarea celulelor implicate in inflamarea tesuturilor
  • Uniformizant si iluminant, reduce mecanismul de melanogeneza, albeste, ilumineaza si omogenizeaza culoarea pielii
  • Antiinfectios, antiinflamator
  • Decongestionant, dezinfectant
  • Stimulant imunitar
  • Echilibrant psiho-emotional
  • Calmant si sedativ nervos
  • Antidepresiv
  • Reconstruirea chakrelor
  • Favorizeaza deschiderea chakrei coroanei
  • Favorizeaza practicile si evolutia spirituala
  • Din punct de vedere energetic este cu preponderenta, uleiul chakrei coroanei
  • Parfumant

RECOMANDARI

  • Ten imbatranit, ridat, lipsit de fermitate si elasticitate
  • Ten incarcat, agresat de factorii externi, poluare, fumat UV
  • Ten tern lipsit de prospetime si vitalitate
  • Ten uscat, deshidratat
  • Ten gras cu pori dilatati si puncte negre
  • Exces de sebum
  • Ten acneic
  • Ten patat, cu aspect neuniform, pete pigmentare
  • Piele sensibila, iritata
  • Imperfectiuni cutanate, roseate pasagera
  • Leziuni, plagi, rani profunde, dezinfecteaza in profunzime si accelereaza vindecarea
  • Tensiuni, dureri, rigiditate
  • Raceala, gripa
  • Reactivarea metabolismului
  • Insomnii, anxietate
  • Angoase, stres
  • Regasirea linistii si a pacii interioare
  • Relaxare fizica, psihica si mentala
  • Eliminarea gandurilor negative, fricilor si iritabilitatii fara un motiv constientizat
  • Repararea, purificarea, activarea si conectarea chakrelor cu chakra inimii
  • Meditatie, practici si ritualuri spirituale, evolutie spirituala
  • Conectarea cu eul superior si ghizii spirituali
  • Deschiderea chakrei coroanei
  • Crearea parfumurilor

UTILIZARE

  • 1 picatura in doza zilnica de crema pentru ten ridat, imbatranit, ten uscat, ten gras, ten acneic, ten patat
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten ridat, imbatranit, lipsit de suplete si vitalitate, ulei de lotus sacru in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten uscat, deshidratat, ulei de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten sensibil, iritat, inflamat, ulei de lotus sacru in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten gras, acneic, ulei de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in creme, lapte, geluri, serumuri sau prepararea de creme, lapte, geluri, serumuri pentru ten patat, neuniform, lipsit de stralucire ulei esential de lotus sacru in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale, extracte din plante, activi cosmetici specifici
  • Incorporarea in unguente, balsamuri, creme sau prepararea de unguente, balsamuri, creme, cataplasme pentru dezinfectarea si tratarea ranilor profunde, plagilor, ulei esential de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante
  • Prepararea de serumuri uleioase pentru ten ridat, imbatranit lipsit de suplete si prospetime, ulei esential de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase pentru ten uscat, deshidrat, ulei esential de lotus sacru in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase pentru ten sensibil, iritat, inflamat, ulei esential de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase pentru ten gras, acneic, cu imperfectiuni, ulei esential de lotus sacru in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase pentru ten patat, neuniform, lipsit de luminozitate si stralucire, ulei esential de lotus roz in combinatie cu alte uleiuri esentiale si vegetale specifice
  • Difuzare aeriana pentru stare de bine, calm si pace interioara 10 picaturi
  • Stare de bine, calm si pace interioara - masaj general cu ulei esential de lotus roz diluat intr-un ulei vegetal, difuzare aeriana 10 picaturi in difuzor, brumizator
  • Frici, iritabilitate, ganduri negre - masaj local lejer pe plexul solar genunchi, incheietura mainilor, difuzare aeriana 10 picaturi in difuzor, brumizator
  • Stare de bine, calm si pace interioara – 5-10 picaturi de ulei esential de lotus sacru  puse in sare de baie, ulei de baie, spumant si adaugate in apa
  • Meditatie, practici spirituale – difuzare aeriana, 1 picatura de ulei esential de lotus roz, aplicata pe chakra coroanei
  • Purificarea si activarea chakrelor - 5 picaturi de ulei esential de lotus sacru diluat in 10 ml ulei vegetal, se aplica o picatura pe fiecare chakra
  • Activarea si deschiderea chakrei coroanei 1 picatura din amestecul de mai sus aplicata in crestetul capului, in paralel se inspira din flacon

PRECAUTII

  • A se efectua testul
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • A nu se utiliza in timpul sarcinii
  • A nu se utiliza pentru copii sub varsta de 6 ani
  • A nu se utiliza inainte de expunerea la soare

DOZAJ

  • Cosmetica ten - creme, lotiuni, serumuri, uleiuri: 1%
  • Cosmetice corp - creme, lotiuni, uleiuri 2 %
  • Uleiuri de masaj – 5%

COMPOZITIE

  • Ulei esential absolut de lotus roz, botanic si biochimic definit, obtinut din flori, prin extractia in solvant vegetal bio, urmata de evaporarea solvantului

              100% pur - nediluat in ulei vegetal sau amestecat cu uleiuri cu proprietati asemanatoare 
              100% natural - nedenaturat cu molecule de sinteza
              100% integral - nedecolorat, nedeterpenizat, nerectificat, nefractionat

  • Compusi naturali ai plantei care pot provoca alergii: limonene, linalol (specificatie conform Amendamentului nr. 7 al Directivei Europene referitoare la produsele cosmetice/CE 15/2003)
  • Denumire: Nelumbo Nucifera 
  • Tara de origine: Thailanda
  • Importat in UE: Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: lichid
  • Culoare: alb-galbui
  • Miros: floral exotic cu note erbacee si acvatice
  • Utilizare: cosmetica, aromaterapie, parfumerie

 
Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.
 
Prezentare: flacon sticla 2 ml

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta si confirmate prin studii si observatii in mediul stiintific insa nu pot angaja sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.