Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Ulei monoi de Tahiti Original Moringa

moringa 100 ml
129,50 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

MORINGA - ARBORELE MIRACOL SAU ARBORELE PARADISULUI.

Monoi de Tahiti original Moringa este un ulei rar si pretios cu multiple proprietati si un parfum irezistil, ce va va cuceri instantaneu.
Obtinut prin dubla macerare a florilor de tiare si a frunzelor de moringa, uleiul monoi Moringa este o adevarata binefacere pentru piele si par.

Revitalizeaza, regenereaza si atenueaza semnificativ semnele imbatranirii, hidrateaza si hraneste pielea terna, matura, uscata, fragila, purifica si echilibreaza confera elasticitate si suplete pielii, calmeaza mancarimile si arsurile provocate de soare, hidrateaza, hraneste si stimuleaza cresterea parului.

Uleiul monoi Moringa surprinde si incanta prin parfumul sau irezistibil in care notele de varf de citrice si hesperide sublimate de undele calde si suave de heliotrope, cardamom si cuisoare se dezvolta pe un fond vegetal, proaspat si imbietor cu parfum de padure tropicala, punctat de note calde, subtil senzuale de vanile.

IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Monoi de Tahiti original Moringa este un ulei rar si pretios cu multiple proprietati si un parfum irezistil, ce va va cuceri instantaneu.

Obtinut prin dubla macerare a florilor de tiare si a frunzelor de moringa, uleiul monoi Moringa este o adevarata binefacere pentru piele si par.

MORINGA - ARBORELE MIRACOL SAU ARBORELE PARADISULUI.

Arbore tropical originar din vaile sudice ale muntilor Himalaya, este utilizat de mii de ani atat in medicina ayurvedica, in ingrijirea traditionala a pielli si parului, cat si ca un valoros supliment alimentar.
Mult mai concentrat in vitamine A, B, C, E, oligoelemente, antioxidanti, proteine, aminoacizi, acizi grasi esentiali, flavonoide si tanini decat alte plante “miracol”, maceratul de frunze de moringa este un activ cosmetic natural multifunctional.

Revitalizeaza, regenereaza si atenueaza semnificativ semnele imbatranirii, hidrateaza si hraneste pielea terna, matura, uscata, fragila, predispusa la descuamare, purifica si echilibreaza pielea grasa, cu imperfectiuni, confera elasticitate si suplete pielii, calmeaza mancarimile si arsurile provocate de soare, hidrateaza, hraneste si stimuleaza cresterea parului si nu in ultimul rand, protejeaza pielea de efectele nefaste ale radicalilor liberi si parul de agresiunile externe.

 
Uleiul monoi Moringa surprinde si incanta prin parfumul sau irezistibil in care notele de varf de citrice si hesperide sublimate de undele calde si suave de heliotrope, cardamom si cuisoare se dezvolta pe un fond vegetal, proaspat si imbietor cu parfum de padure tropicala, punctat de note calde, subtil senzuale de vanile.

 
 


Preparat de mii de ani dupa metode ancestrale, uleiul numit  monoi de tiare Tahiti original, este secretul de frumusete al femeilor polineziene. Datorita proprietatilor si parfumului sau irezistibil si inegalabil monoi de Tahiti  original a facut inconjurul lumii fiind unul din preferate marilor case de parfumuri si cosmetice. In vechea limba Reo-Maohi, Monoi inseamna "ulei sacru" si in vremuri ancestrale monoi de Tahiti era rezervat doar pentru "Arii", nobilii din acele timpuri.
Astazi uleiul monoi de tiare Tahiti este folosit in lumea intreaga datorita extraordinarelor sale capacitati hidratante, regenerante, calmante si emoliente, protectoare si bronzante. Daca la toate aceste proprietati adaugam si parfumul suav si inegalabil,al uleiului monoi de Tahiti este de inteles de ce este atat de cautat si folosit pe intreg globul. Folosit pentru hidratarea si regenerarea pielii, in ingrijirea parului deteriorat caruia ii reda supletea si stralucirea, ca ulei pentru si dupa plaja, Monoi de tahiti original este un adevarat rasfat pentru corp.
O piele hidratata, satinata si bronzata si un par suplu si stralucitor, irezistibil parfumate.
 
 
 
Uleiul Monoi de Tiare Tahiti original hidrateaza progresiv si durabil, stratul superior al epidermei, hraneste si regenereaza pielea, care devine incredibil de fina, matasoasa si proaspata.

  • Aplicat pe pielea umeda, uleiul de Monoi de Tahiti restructureaza, netezeste, hraneste pielea. Utilizat zilnic, inclusiv pe fata, uleiul de Monoi de Tiare asigura hidratarea naturala, reda fermitatea, supletea si elasticitatea pielii
  • Folosit inainte si dupa plaja,monoi de Tahiti protejeaza, hraneste si hidrateaza, astfel pielea se regenereaza usor isi pastreaza aspectul catifelat si tenta de bronz, uleiul de Monoi de Tiare fiind ideal pentru pastrarea bronzului pe timp indelungatUleiul de Monoi de Tiare formeaza un film extrem de fin hidrofob, ca o a doua epiderma care protejeaza pielea de agresiunea sarii din apa de mare si a vantului
  • In masaj, este suficienta  o cantitate mica de ulei de Monoi de Tahiti pentru hidratarea, hranirea si restructurarea pielii, este ideal pentru zonele cu piele aspra, deteriorata careia ii reda supletea, elasticitatea si  finetea
  • Cateva picaturi de ulei de Monoi de Tahiti adaugate in apa de baie va vor destinde si parfuma delicat pielea
  • In aplicari zilnice pe varfurile uscate, deteriorate, uleiul de Monoi de Tiare reface echilibrul si textura firului de par.Uleiul de Monoi de Tiare repara si protejeaza parul deteriorat si reda supletea, frumusetea si aspectul matasos
  • Uleiul de Monoi de Tiare se aplica preventiv, inainte de baie, piscina sau mare pentru a proteja parul de clor si sare
  • In masca saptamanala, uleiul de Monoi de Tahiti devine un formidabil regenerant si reparator, parul este usor de descurcat, isi recapata volumul, supletea, vitalitatea si stralucirea
  • Pe fata, se aplica seara cateva picaturi si se maseaza. Uleiul de Monoi de Tiare patrunde foarte repede in piele, aproape instantaneu si nu lasa film gras
  • Pentru corp se aplica monoi de Tahiti pe pielea umeda in masaj usor, dupa dus, inainte sau dupa plaja.
  • Pe par se aplica de la radacina pana la varfuri,se maseaza usor si se pastreaza un timp cat mai indelungat. Ideal este sa se infasoare capul intr-un prosop cald si sa se pastreze uleiul pe par pe timpul noptii. Dupa aceea se samponeaza parul si se clateste


 
La temperatura mai mica de 26°C, uleiul se solidifica. Este necesara incalzirea sub jet de apa calda.
A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere.
 


Denumire INCI COCOS NUCIFERA (COCOS) OIL, PARFUM (NATURAL), GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT(EXTRACT DIN FLORI DE TIARE); MORINGA OLEIFERA LEAF EXTRACT (EXTRACT DE MORINGA), TOCOPHEROL (VITAMINA E NATURALA), LIMONENE, AMYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL SALICITATE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, COURNAMRIN, EUGENIOL, CITRAL.

 


Monoi de Tahiti original, 100% natural, produs traditional, fara conservanti, aditivi sau coloranti de sinteza, netestat pe animale.

Produs sub sigla  AO "Monoi do Tahiti appelation d`origine".



 Prezentare: flacon din sticla; 100 ml