Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Ulei de sapote extravirgin

sapote 30 ml
62,61 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

RAR SI PRETIOS, SECRET ANCESTRAL PENTRU FRUMUSETEA PARULUI, DIRECT DIN CARAIBE.

Veritabilul sapote creste doar in America Centrala si in Caraibe, are fructe ovale, intens portocalii si in jur de 2 Kg si nu trebuie confundat cu sapotille care creste in sudul Asiei si care are fructe mult mai mici.

Din samburii de sapote se obtine acest ulei cu o compozitie unica, incarcata de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 9, aminoacizi, antioxidanții, proteine, vitamine A, B, C, E, glucide, minerale, care il fac un ulei complet si aliatul incontestabil al pielii si parului.

Alcooli terpenici vindeca și oxigeneaza scalpului, reactivând circulația, iar ceilalti compusi actioneaza de o maniera sinergica tratand remarcabil parul, in special parul fragil, intr-o stare de degradare avansata.

Fortificand, oxigenand, stimuland si hranind intens scalpul si foliculii pilosi, uleiul de sapote stopeaza caderea parului si activeaza cresterea si regenerarea acestuia.

IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Inca foarte putin cunoscut, desi folosit traditional de mii de ani, in America Latina si in special in Republica Dominicana pentru regenerarea si infrumusetarea parului, uleiul de sapote este inca o comoara a naturii, gratie remarcabilelor sale proprietati cosmetice.

Veritabilul sapote (Pouteria sapota) creste doar in America Centrala si In Caraibe, are fructe ovale, de culoare intens portocalie care pot depasi greutatea de 2 Kg si nu trebuie confundat cu sapotille (Manilkara zapota) care creste in sudul Asiei si care are fructe mult mai mici.

Din samburii de sapote se obtine acest ulei foarte original cu o compozitie unica, incarcata de acizi grasi esentiali Omega 6 si in special Omega 9, aminoacizi (metionina și lizină), antioxidanții (triptofan și squalan), proteine (riboflavină, tiamină și niacina), vitamine A, B, C, E in concentratii foarte mari, glucide, minerale fier, potasiu calciu, etc) care il fac un ulei complet si aliatul incontestabil al pielii si parului.

În timp ce acizii și alcoolii triterpenici efectuează o acțiune de vindecare și oxigenare asupra scalpului, reactivând circulația, ceilalti compusi actioneaza de o maniera sinergica tratand remarcabil parul, in special parul fragil, intr-o stare de degradare avansata.

Fortificand, oxigenand, stimuland si hranind intens scalpul si foliculii pilosi, uleiul de sapote stopeaza caderea parului si activeaza cresterea si regenerarea acestuia.

In aceeasi masura, uleiul de sapote este excelent pentru netezirea fibrei capilare, hraneste, hidrateaza intens de la radacina pana la varf, redand parului, supletea, forta, vitalitatea si stralucirea, fiind aliatul incontestabil al parului grav deteriorat, uscat, aspru, rebel, sau agresat de factorii externi.

Si parul vopsit beneficiaza din plin de proprietatile uleiului de sapote. Acesta diminieaza efectele nefaste ale vopsirii parului cu vopsea pe baza de substante chimice foarte nocive sanatatii parului si scalpului, protejeaza si prelungeste culoarea.

Teste clinice efectuate in 1970, la Universitatea California din Los Angeles, au pus in evidenta capacitatea uleiului de sapote de a trata dermatita seboreica, fiind de asemenea de un real ajutor in caz scalpului cu probleme, afectat de mancarimi, scuame, escoriatii si matreata.

Desi „eclipsate” de proprietatile pentru ingrijirea parului, proprietatile cosmetice pentru ingrijirea pielii nu sunt deloc de neglijat. Cu o concentratie mare in alcoolii triterpenici, vitamine renumite pentru efectul lor anti-age si de intinerire a pielii, antioxidanti si minerale, uleiul de sapote este excelent pentru regenerarea, repararea, hranirea si hidratarea pielii.

Stimuleaza oxigenarea, favorizand o mai buna hranire si regenerare la nivel celular, contracareaza stresul oxidativ, cauza imbatranirii pielii, calmeaza iritatiile si inflamatiile, facand pielea supla, fina, proaspata si vizibil intinerita.

 

 

PROPRIETATI

  • Antioxidant, anti- age si de intinerire
  • Regenerant celular si reparator cutanat
  • Oxigenant si hranitor
  • Hidratant
  • Calmant si antiinflamator
  • Stopeaza caderea parului
  • Stimuleaza cresterea parului
  • Hranitor si hidratant capilar
  • Tonifiant pentru par si scalp
  • Confera suplete, stralucire si un aspect matasos parului
  • Neutralizeaza efectele nocive ale vopsirii parului cu vopsele chimice
  • Protejeaza si prelungeste culoarea parului vopsit
  • Conditionant, faciliteaza descurcarea si coafarea parului

RECOMANDARI

  • Ten si piele imbatranite, ridate, cu aspect flasc
  • Ten si piele uscate
  • Ten si piele aspre, descuamate
  • Iritatii, inflamatii cutanate
  • Contra caderii parului
  • Stimularea cresterii parului
  • Par uscat, intr-o stare avansata de degradare
  • Par deteriorat, agresat de factorii externi.
  • Par fragil, devitalizat
  • Par aspru, rebel
  • Par ondulat, cret
  • Par vopsit
  • Par fin, greu de descurcat
  • Varfuri degradate
  • Scalp sensibil, iritat
  • Scuame, mancarimi
  • Escoriatii, matreata
  • Dermatita seboreica

 

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de sapote adaugata in doza zilnica de crema, sau in doza de sampon
  • Cateva picaturi aplicate pe parul umed dupa spalare, este un excelent conditionant, descurca parul faciliteaza coafarea si disciplinarea parului si definirea buclelor
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, tern, ridat: creme, lapte, serumuri, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele uscate, deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele sensibile, inflamate, iritate: creme, lapte, serumuri, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti contra caderii parului si stimularea cresterii acestuia, ulei de sapote in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par uscat, deteriorat, devitalizat, ulei de sapote in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par rebel, greu de disciplinat, cret, ulei de sapote in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru vopsit, decolorat, varfuri uscate, incurcate: ulei de sapote in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru dermatite seboreice, escoriatii, mancarimi, scalp uscat, iritat, inflamat, ulei de sapote in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice   
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele uscate, devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele iritate, deteriorate, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele sensibila, iritata, inflamata, inrosita, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare contra caderii parului si stimularea cresterii acestuia, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par si varfuri uscate, deteriorate, devitalizate, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par rebel, cret, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par vopsit, decolorat, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri coafante si pentru definirea buclelor, ulei de sapote in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

COMPOZITIE

  • Ulei de sapote extravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a samburilor, fara nici un tratament chimic, culese din zone salbatice
  • Acizi grasi esentiali: acid linoleic (Omega 6) – 11.09 %, acid oleic (omega 9) – 53.72%, acid stearic – 25,22%, acid palmitic  - 9.27%
  • Denumire: Pouteria sapota
  • Tara de origine: Republica Dominicana
  • Importat in UE; Franta

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios sau semi-solid in functie de temperatura (sub 15°C are tendinta de solidificare. Pentru utilizare pe pune intr-un recipient cu apa calduta, sau sub jetul de apa calda, la chiuveta
  • Culoare : galben la galben portocaliu
  • Miros :  fin, de migdale, uneori cu note de alune prajite
  • Tusa : grasa, pentru a facilita patrunderea in piele, par, se poate combina cu ulei de kukui, macadamia, alune
  • Ulei stabil oxidativ, a se pastra la temperature ambianta, ferit de umiditate, lumina si caldura

 

 

 

Prezentare: flacon 30 ml