Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari
Nou

Ulei din seminte de rosii extravirgin

tomate 10 ml
24,79 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Compusii biologici complecsi ai uleiului din seminte de rosii dintre care "vedeta" este licopenul, sunt vitali pentru a mentine calitatea tesutului cutanat si ii confera proprietati remarcabile impotriva ridurilor, relaxarii cutanate, petelor brune si neutralizarii radicalilor liberi, cu efecte impresionante care se vad in scurt timp.

Antiinflamator, antimicrobian, cicatrizant si puternic regenerant, este o "veritabila arma" impotriva acneii si infectiilor cutanate, favorizeaza eliminarea rapida a cosurilor si stimuleaza cicatrizarea zonelor inflamate.

Astringent, purifiant, uniformizant, inchide porii, netezeste epiderma, uniformizeaza tenul si ii confera un aspect luminos si uniform, cu o tenta de bronz.

Pentru par, uleiul din seminte de rosii asigura o protectie optima contra efectelor nefaste ale razelor UV, poluarii, conditiilor climatice extreme si utilizarii produselor conventionale, avand si capacitatea de a fortifica fibra capilara si a mentine hidratarea optima a parului

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Utilizata in retele cosmetice inca de pe vremea bunicii, rosia ne ofera acum o pleiada de proprietati prin uleiul obtinut din seminte.

500 de kg de rosii sunt necesare pentru a obtine un litru din acest ulei pretios.

Bogat in antioxidanti foarte puternici: carotenoizi (lycopen, beta-caroten, luteina, zeaxantina), dintre care „vedeta” este licopenul, fitosteroli (stigmasterol, Δ5-avenasterol, campesterol)  nu mai putin de 4 forme de vit. E (gama-tocoferol, alfa-tocoferol, delta-tocoferol, beta-tocoferol) , flavonoizi ( chercitina, kaempferol, miricetina.), o multitudine de minerale (potasiu, magneziu, fosfor, sodiu, calciu, fier, zinc, cupru), uleiul din seminte de rosii are proprietati anti-age iesite din comun.

Compusii biologici complecsi ai uleiului din seminte de rosii sunt vitali pentru a mentine calitatea tesutului cutanat si ii confera proprietati remarcabile impotriva ridurilor, relaxarii cutanate, petelor brune si neutralizarii radicalilor liberi, cu efecte impresionante care se vad in scurt timp.

Bogat in Omega 6, uleiul din seminte de rosii intervine in reconstructia celulara, favorizeaza innoirea celulelor, hraneste, hidrateaza si protejeaza testurile de agresiunile externe climatice, bacteriene si pierderea hidrica, reduce cicatricile, vergeturile, ridurile chiar si cele adanci, combate scofalcirea tesutului cutanat, avand efect de lifting si intinerire a pielii.

Bogat in nutrienti si ingrediente puternic bioactive, uleiul din seminte de rosii stimuleaza sinteza de colagen, tonifica si reda elasticitatea pielii fixeaza apa in celule, purifica pielea si elimina celulele moarte.

Antiinflamator, antimicrobian, cicatrizant si puternic regenerant, este o "veritabila arma" impotriva acneii si infectiilor cutanate, favorizeaza eliminarea rapida a cosurilor si stimuleaza cicatrizarea zonelor inflamate.

Astringent, purifiant, uniformizant, inchide porii, netezeste epiderma, uniformizeaza tenul si ii confera un aspect luminos si uniform, cu o tenta de bronz.

Pentru par, uleiul din seminte de rosii asigura o protectie optima contra efectelor nefaste ale razelor UV, poluarii, conditiilor climatice extreme si utilizarii produselor conventionale, previne decolorarea parului.

Uleiul din seminte de rosii are capacitatea de a fortifica fibra capilara si a mentine hidratarea optima a parului, confera vitalitate, volum, suplete si stralucire parului.

 

 

 

PROPRIETATI

  • Anti-age iesit din comun, regenerant celular cu efect de intinerire 
  • Refermizant si repulpant cu efect de lifting sinetezire si umplere a zonelor scofalcite
  • Antioxidant, previne fotoimbatranirea si prezerva tineretea pielii
  • Elimina efectele nefaste ale poluarii si oboselii
  • Reparator si revitalizant
  • Puternic hidratant, fixeaza apa in celule asigurand o hidratare optima si de durata
  • Astringent, inchide porii si netezeste pielea
  • Uniformizant si iluminant
  • Purifiant elimina celulele moarte, impuritatile si reziduurile cauzate de poluare,fumat, etc. Antiinflamator, calmant
  • Antimicrobian
  • Emolient si cicatrizant
  • Fortifiant al barierei hidrolipidice
  • Bronzant, confera pielii aspectul de bronzat si prelungeste bronzul
  • Reparator si fortifiant pentru par
  • Puternic hidratant al fibrei capilare
  • Protector impotriva agresiunilor externe si poluarii

 

RECOMANDARI

  • Ten si piele imbatranite
  • Ten destructurat, scofalcit
  • Riduri chiar si riduri adanci
  • Riduri precoce
  • Ten aspect flasc, relaxat (conturul fetei, conturului ochilor)
  • Zone cu piele flasca (sani, coapse, brate, fese)
  • Cicatrici, vergeturi
  • Ten incarcat din cauza poluarii, fumatului
  • Ten tern, devitalizat
  • Ten deshidratat
  • Ten obosit, stresat
  • Ten gras, cu puncte negre, comedoane, pori dilatati
  • Acnee, cosuri, actioneaza imediat, usuca si favorizeaza cicatrizarea rapida
  • Eruptii cutanate
  • Eczeme, psoriazis
  • Pregatirea pielii inainte de bronzare
  • Prelungirea bronzului
  • Par deshidratat
  • Par fin lipsit de volum%5C/li>
  • Par agresat de factorii externi, poluare
  • Par vopsit

 

UTILIZARE

  • 1 picatura de ulei de rosii adaugata in doza zilnica de crema
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten matur, foarte ridat, scofalcit, flasc: creme, lapte, serumuri, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru conturul ochilor: creme, lapte, serumuri, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele deshidratate sau prepararea de cosmetice: creme, lapte, serumuri, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten incarcat, obosit, devitalizat, afectat de poluare si fumat: creme, lapte, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru vergeturi, cicatrici, semne: creme, lapte, serumuri ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten si piele fragile, delicate (conturul ochilor, gat, decolteu): creme, serumuri, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru zone cu piele flasca, relaxata, sani, coapse, brate, fese: creme, serumuri, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice 
  • Incorporarea in unguente, balsamuri sau prepararea acestora pentru eczeme, psoriazis, ulei din seminte de rosi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten gras: creme, lapte, ulei din seminte de rosi in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru ten acneic: creme, lapte ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de cosmetice pentru pregatirea pielii pentru plaja si pentru prelungirea bronzului: creme, lapte, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice
  • Incorporarea in cosmetice sau prepararea de sampoane, balsamuri, masti pentru par deshidratat, fin, agresat de factorii externi, devitalizat, ulei din seminte de rosii in combinatie cu uleiuri vegetale si esentiale, extracte de plante si fructe, activi si ingrediente cosmetice specifice  
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele mature, devitalizate, ridate, cu aspect flasc, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice.
  • Prepararea de serumuri uleioase, uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si piele devitalizate, deshidratate, deteriorate, agresate, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten si incarcate datorita poluarii, fumatului, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten gras, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru ten acneic, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri pentru eczeme, psoriazis ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de serumuri uleioase uleiuri de masaj facial si corporal, pentru semne de acne, cicatrici, vergeturi, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice
  • Prepararea de uleiuri capilare pentru par deshidratat, devitalizat, agresat, vopsit, ulei din seminte de rosii in combinatie cu alte uleiuri vegetale si esentiale specifice

 

COMPOZITIE

  • Ulei din seminte de rosii extravirgin, 100% pur si natural, obtinut din prima presare la rece a semintelor de rosii, fara tratamente chimice in procesul tehnologic
  • Acizi grasi esentiali: Omega 6 (linoleic) -  54.62% , Omega 9 (oleic) – 20.83%, acid palmitic – 13.69%

Alti compusi naturali:

  • Steroli: (4253 mg/Kg) din care: beta-sitosterol (50.5 %), coolesterol (18.6%), stigmasterol (10.7%), Δ5-avenasterol (7.9%), campesterol (4.3%), Δ7-colesterol (2.3%)
  • Vitamina E : tocoferoli (1029.7 mg/Kg) din care, gama-tocoferol (991.1 mg/Kg), alfa-tocoferol (34.0 mg/Kg), delta-tocoferol (3.2 mg/Kg), beta-tocoferol (1.4 mg/Kg)
  • Minerale : Potasiu, Magneziu, Fosfor, Sodiu, Calciu, Mangan, Fier, Zinc, Cupru
  • Fenoli (chercitina, kaempferol, myricetina...)
  • Carotenoïzi si xanthofile (lycopen ((30.8 mg/kg) ), beta-caroten (10.1 mg/kg), luteina, zeaxanthina...)
  • .Denumire: Solanum lycopersicum
  • Zona de origine : Europa

 

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect : lichid uleios limpede
  • Culoare :  rosu-portocaliu
  • Miros :  vegetal, caracteristic cu note de tije de rosii
  • Tusa : fina, penetranta, usor de absorbit de piele fara a lasa fil gras
  • Savoare: specifica de rosii
  • Ulei sensibil la oxidare

 

 

 

 

Pastrare: in mediu rece, de preferinta la frigider, bine inchis, ferit de aer si lumina

 

Prezentare: flacon 10 ml