Cosul meu (gol) 0

TOP VANZARI

Tot topul vanzari

Unt de tucuma

tucuma 30 ml
39,00 lei
EXPEDIERE IN 1-2 ZILE

Unt unt vegetal exotic pentru un bronz pe masura.

Sursa naturala bogata in carotenoizi, acid miristic si lauric, untul de tucuma hraneste, hidrateaza, protejeaza pielea si o pregateste pentru plaja, avand si proprietatea de a prelungi bronzul. In prepararea cosmeticelor de casa, untul vegetal de tucuma este un excelent stabilizator. 

Foarte fin si bogat in acid lauric, untul de tucuma are o mare afinitate cu pielea si parul, patrunde in profunzime hranind si hidratand intens tesutul cutanat si fibra capilara.

Fara a lasa urme grase, este agreabil, foarte placut si usor de folosit. Untul de tucuma este un excelent emolient care da o tusa catifelata pielii.

Aroma delicioasa de cafea cu lapte, face din untul de tucuma un parfumant irezistibil si un deliciu culinar. 

Producator
IN STOC
Comenzi telefonice: 0721 393 383 Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Comanda dvs. este pregătită și expediată în termen de 24-48 de ore
Retur al produselor achiziționate în termen de 14 zile

Untul vegetal de tucuma este un unt mai putin cunoscut si este extras din fructele de tucuma un palmier originar din padurile tropicale amazoniene, descoperit odata cu intensificarea prospectiunilor si exploatarii minelor de diamant.

Tucuma este un arbore impunator ce poate ajunge la 20 metri inaltime, cu fructe mici portocalii adunate in ciorchini imensi. 

Foarte fin si bogat in acid lauric, untul de tucuma are o mare afinitate cu pielea si parul, patrunde in profunzime hranind si hidratand intens tesutul cutanat si fibra capilara.

Fara a lasa urme grase, este agreabil, foarte placut si usor de folosit.Untul de tucuma este un excelent emolient care da o tusa catifelata pielii.

Sursa naturala bogata in carotenoizi, acid miristic si lauric, untul de tucuma hraneste, hidrateaza, protejeaza pielea si o pregateste pentru plaja, avand si proprietatea de a prelungi bronzul. In prepararea cosmeticelor de casa, untul vegetal de tucuma este un excelent stabilizator. 

Aroma delicioasa de cafea cu lapte, face din untul de tucuma un parfumant irezistibil si un deliciu culinar. 

 

PROPRIETATI

  • Excelent emolient, calmant si catifelant al pielii
  • Puternic hidratant si hranitor
  • Activeaza si pastreaza bronzul
  • Hidratant si regenerant al parului
  • Tusa agreabila, nu lasa film gras
  • Hranitor, reparator si fortifiant pentru par
  • Tusa agreabila, nu lasa film gras
  • Capacitate mare de patrundere, hraneste si regenereaza in profunzime
  • Stabilizator al emulsiilor

RECOMANDARI

  • Agreabil, fara a lasa urme grase este indicat tuturor tipurilor de ten
  • Piele si ten deshidratate, le confera o tusa fina si matasoasa
  • Pregatirea pielii pentru plaja si ingrijirea dupa plaja
  • Piele uscata, aspra, cu aspect de "croco"
  • Par uscat, deteriorat
  • Par cret, ondulat

UTILIZARE

  • Masaj facial sau corporal cu unt de tucuma sau prepararea de creme, emulsii, balsamuri hidratante, emoliente si catifelante pentru toate tipurile de ten si piele, inclusiv pentru copii
  • Masaj cu unt de tucuma sau preparare de creme, emulsii, balsamuri pentru si dupa plaja
  • Masaj cu unt de tucuma sau preparare de balsamuri si emulsii pentru pielea aspra, descuamata, crapata
  • Incorporarea untului de tucuma in balsamuri si masti capilare, pentru hidratare si redarea supletii parului uscat, tern, combinat cu uleiuri vegetale si esentiale specifice 
  • Incorporarea untului de tucuma in unturi de masaj in combinatie cu alte unturi, uleiuri esentiale si vegetale specifice

DOZAJ 

  • 1-80% in unturi, balsamuri de masaj
  • 1-5% in emulsii, faza uleioasa in preparatele cosmetice

COMPOZITIE

  • Unt de tucuma 100% pur si natural, brut, obtinut zona salbatica, protejata si nepoluata a padurilor amazoniene, din prima presare la rece a boabele de tucuma, fara rafinare sau dezodorizare
  • Acizi grasi: Omega 6 - 1,5%, Omega 9 - 4,3%, lauric - 49,4%, miristic - 21,6%, stearic - 10%, palmitic - 8,6%
  • Alti compusi naturali activi: carotenoizi
  • Tara de origine: Brazilia
  • Importat in UE; Franta

PROPRIETATI ORGANOLEPTICE

  • Aspect: dur in mediu ambiental normal, uleios la peste 34°C
  • Culoare: galben-pal
  • Miros: delicios de cafea cu lapte
  • Unt stabil oxidativ



 

Pastrare: loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Prezentare: 30 ml.